local-stats-pixel

Vīrietis tirgo sievas pienu7

Kāds ķīnietis internetā pārdod savas sievas lieko krūts pienu, jo nevēlas, lai tas aizietu zudumā. Haņjanas iedzīvotājs Ļi Dzjuņs apgalvo, ka viņa sievas apetīte pēc dzemdībām ir lieliska un tādēļ viņai ir tik daudz piena, ka pilnībā pietiek bērnam un vēl paliek pāri.

"Katru stundu viņai rodas apmēram 200 mililitru piena, un tas mūsu meitiņai ir par daudz," viņš pastāstīja laikrakstam "Chutian Golden Daily". "Viņai dienā rodas tik daudz piena, ka ar to pietiktu divu bērnu pabarošanai," sacīja vīrietis.
Ļi teica, ka pagaidām ar pārpalikušo pienu sieva katru dienu mazgā seju un reizēm piespiedusi ar to mazgāties arī vīru. "Mēs izdomājām, ka tas ir pārāk izšķērdīgi, un tādēļ izlēmām to pārdot," paskaidroja Ļi, uzsvērdams, ka viņi to nedara naudas dēļ un necenšas izmantot savā labā neseno skandālu ap Ķīnā ražoto bērnu piena pulveri. "Ja ģimene, kurai tas nepieciešams, izrādīsies patiešām ļoti trūcīga, mēs varam nodrošināt viņus ar pienu par velti," viņš piebilda.




Avots: tvnet.lv
28 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
Lasīju, smieklīgi :D
2 0 atbildēt
hmm.. nu bet vrbt kādam noder, bet nu jocigi :D
2 0 atbildēt
mmm now thats crazy emotion
2 0 atbildēt
Esu par kautko līdzīgu jau dzirdējusi agrāk,bieži slimnīcās dažas māmiņas kurām daudz piena baro citu bērnus, kuru mātēm piens ir maz,vai nav nemaz,tikai dīvaini ka viņš to dara internetā emotion
2 0 atbildēt
MOOOO MOOOOO
1 0 atbildēt
vispār jau solis uz goda, bet es šaubos vai mn nāktos tik viegli to darīt. :)
1 0 atbildēt
maates pienaa ir visi vitamiini,ja vinja labi eed un ved veseliigu dziivesveidu,kaa arii imunitaatei nepiecieshamaas vielas. Neviens maaksliigais maisijums nav speejiigs pilveertiigi to visu nodroshinaat,lai cik labs arii tas nebuutu...
0 0 atbildēt