local-stats-pixel fb-conv-api

Viena diena repera dzīvē...+ foto31

17 26
Vecs,bet reecigs teksts;d nu nesu licis lai kadu naidu kurinatu.

5:00 – Mani pamodināja sīkais. Viņš tik pa končiem slaistās un alu dzer, bet man durvis jāver vaļā. Es viņa vecumā uzlīmes krāju! ***, vairs neaizmigšu, nāksies onanēt.
6:00 – Onanēju.
7:00 – Māte gandrīz ieraudzīja, kā es onanēju. Viņa pateica, lai paceļu savu anālu un dodos uz skolu.
7:05 – Sāku ģērbties, uzvilku bikses, reperīgās. Kreklu māte izmazgāja, nākas vilkt senča džemperi. Vecmodīgi, bet toties līdz bezgalībai liels.
7:20 – Brālis, mani ieraudzījis, sāka rēkt. Stulbais metālists!
7:21 – Aizķeros aiz biksēm un nokrītu.
7:28 – Aizķeros aiz biksēm un nokrītu.
7.35 – Uzvilku cepuri, devos uz skolu. Izejot no mājām, aizķeros aiz biksēm un nokrītu, viss ģīmis dubļos.
7:50 – Izrādās esmu uzvilcis zeķi, nevis cepuri (a es ta domāju, kāpēc man spiež galvu). Atgriezos mājās, uzvilku cepuri, devos uz skolu.
8:20 – Nokavēju uz skolu, klasē neielaida. Stāvu gaitenī. Repoju.
8:41 – Stunda beidzās, ieeju klasē, nometu somu, aizgāju tusēties.
8:43 – Yo! What's up niger? Džeki! Stāvam piecatā un repojam.
9:00 – Sēžu stundā, repoju.
9:10 – Izdzina no klases, stāvu gaitenī, repoju.
9:15 – Aizgāju uz tualeti.
9:16 – Stāvu tualetē, mīžu. Sāku repot, apmīzu bikses.
9:17 – Izejot no tualetes, aizķeros aiz biksēm un nokrītu, iekritu ar ģīmi ***.
9:18 – Skatos spogulī. A sūdos es izskatos pievilcīgāks!
9:31 – (starpbrīdis) Yo! Atnāca džeki, pateica, ka es rullēju. Brālis gāja garām, sācis rēkt. Es pateicu, ka ir nu atradies reperis. Viņš ar armijas zābaku man sadeva pa ģīmi.
9:35 – Džeki pateica, ka viņam nav taisnība. Viņš sāka visiem gāzt pa purnu.
9:37 – Es gribēju aizmukt, bet dabūju pa purnu.
9:44 – Sēžu stundā, sāp ***.
10:10 – Sāku uz sola zīmēt grafiti.
10:12 – Učene pamanīja, izdzina gaitenī. Kuce! Stāvu, repoju.
10:21 – Sēžu ēdnīcā. Sāku repot, izlēju pienu uz biksēm. Garām gāja brālis, iebelza man pa pakausi. Gāju laukā no ēdnīcas, aizķeros aiz biksēm un nokrītu tieši biešu zupā.
10:29 – Džeki ieraudzīja, pateica, ka es rullēju.
10:40 – Sēžu stundā, rakstu dzeju. Atskaņu pagaidām nav. Velns ar viņu! Galvenais, lai pēc iespējas ātrāk repotu.
10:50 – Pabeidzu, mēģināju parepot, učene izdzina no klases. Eju laukā, aizķeros aiz biksēm un nokrītu ar *** pret radiatoriem. ***! Tāds zilums!
11:11 – (starpbrīdis) Džeki ieraudzījuši zilumu, pateica, ka es rullēju. Iedevu palasīt dzeju. Yo! Esmu kruts! Garām gāja brālis, palasīja dzeju, pateica, ka es esmu idiots un tas nemaz nav forši. Es uzprasīju, kas tad rullē. Viņš man uz stundu iedeva paklausīties plejeri. „Cannibal corpse" un „Ancient".
12:30 – Paklausījos stundas laikā, nobijos! Izskrēju no klases. (Es zināju, ka brālis klausās mēslus, bet, ka tik briesmīgus...). Kad bēgu, aizķēros aiz biksēm un nokritu. Učuks panāca, aiz džempera ievilka mani klasē, visu priekšā pateica, ka esmu izdzimtenis. Izdzina mani laukā no klases.
12:45 – Stāvu, repoju.
12:50 – (starpbrīdis) Iedevu džekiem paklausīties plejeri: Lil' noģība, Bro pielika bikses, Yo'man atzinās, ka meitenes viņam nedodot un krita depresijā.
13:00 – Sāku uzmākties vienai čiksei. Viņa pateica, ka esmu kroplis un idiots. Yo! Es viņai patīku! Sēžu un no laimes repoju.
13:20 – Učene izdzina no klases.
13:40 – Zvans. Pagaidīju džekus. Pēc kārtas aizķeroties aiz biksēm un nokrītot, izklīdām pa mājām. Sarunājām tikties plkst. 16:00.
14:00 – Pārnācu mājās, neviena nav. Ieslēdzu Eminemu, sēžu, onanēju.
14:20 – Atnāk brālis, izslēdz maģi, aiziet gulēt.
14:40 – Ieslēdzu maģi, pamodināju brāli, dabūju pa ģīmi, mēģināju sist pretī......
14:50 – AAAA!!
15:00 – Sēžu piesiets un pieķēdēts pie radiatora ar zeķi mutē un plejeri ausīs. Skan kaut kas drausmīgs!
15:10 – Pie brāļa atnākuši draugi. Sametuši man virsū savas ādenes un sākuši mani spārdīt.
15:20 – Atnāca māte, iespēra ādeņu kaudzei, pēc elsām saprata, ka tur kāds ir.
15:30 – Māte mati atsēja un aizsūtīja pēc maizes.
16:00 – Stāvu pie veikala.
16:10 – Mani piekāva, atņēma naudu, mēģinu piecelties, aizķeros aiz biksēm un nokrītu.
16:20 – Atnāku mājās, māte man iebelž sānos, aiziet pēc maizes.
16:30 – Esmu nokavējis tikšanos ar džekiem.
16:35 – Džeki saka, ka mans reps ir galīgā ***.
16:37 - Aizķeros aiz biksēm un nokrītu.
16:40 – Salīgstam ar džekiem mieru, stāvam, repojam.
16:55 – Garām pagāja metālists. Mēs pateicām, ka viņš ir lohs, viņš pasūtīja mūs dirst. Mēs visi 25 cilvēki viņu piekāvām. ***, mēs gan esam kruti!
17:10 – Atnāca 10 metālisti un mūs visus piekāva. Vārguļi!
17:30 – Savācām sīceni alum. (Yo! Mēs rullējam!)
17:32 – Pārdevēka negrib mums pārdot alu. Kuce!
17:35 – Pierunājām viņu, nopirkām 2 litrus alus (Yo! Niger, mēs esam viskrutākie!)
17:50 – Tikko nolēmām dzert alu, atnāca sīkais un vēl 4 metālisti un atņēma mums alu.
18:00 – Gāja 3 čikses, es sāku viņām smaidīt, viņas piegāja, pateica, ka esmu nevainīgs idiots un pediņš. Ha, cik es seksīgs! Viņas mani grib!
18:05 – No nākamās dienas nolēmām staigāt visi baltā.
18:15 – Ieraudzījām kāzas. Lil' pateica, ka līgava ir visa baltā, jo ir nevainīga.
18:20 – Yo'man pateica, ka viņš ir nevainīgs un atkal krita depresijā.
18:40 – Aiztinos uz mājām, paēdu, aizgāju skatīties multenes.
19:10 – Multenes beidzās, aizgāju spēlēt NFS underground.
19:20 – Klausos D12, velnišķīga grupa.
19:30 – Atnāca brālis, iespēra man un aizgāja.
21:00 – Māte teica, lai eju gulēt. „Mamm, man jau ir 17, vai drīkstu vēl pusstundiņu paspēlēt?"
21:05 – Dabūju no mātes pa purnu. Guļu, mēģinu aizmigt.
21:10 – Nevaru aizmigt. Kur mans draudziņš?
21:15 – Paonanēju, aizmigu.

Otrdiena:
5:00 – ***! Sīkais pārnāca mājās.
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
17 26 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000
nu jaaatziist ka bildes ir diezgan smiekliigas, jo neticu ka kaads no vinjiem patieshaam raksta tekstus un nodarbojas ar to visu. shajaas bildees manupraat ir tas liimenis, kad 9 gadiigs beerns iet guleet sava iemiiljotaakaa filmu varonja pidzhamaa, vienalga vai ats ir betmens vai sazin veel kas diemzheel nu ir jaatziist viena patiesiiba, muusdienu hip-hop ir palicis paaraak komerciaals, saakot no Usher un chris brown un veel dazhiem saldiem neegjerpuikaam, kuru klipus man ir vnk zheel skatiities kaa tie nabagi tur mokas dziedot par juutaam utt. var saliidzinaat kaads hip hop bija 90 gados, akd veel bija 2Pac ice- t un citi shiis muuzikas stila stuurakmenji ASv kultuuraa, un kaads tas ir taagd, tendeets uz Topa pirmajaam vietaam, ienjemt augstas vietas r'n'b topu virsotnees utt. ir patiikami klausiities 90 gadu ielu zeenus, kuri no dziesmas saakuma liidz beigaam skaita riimes, un nevis idializeetus un utopisksu tekstus par to kaadai vajadzeetu buut dziivei, bet gan par to kaada ir dziive uz ielas utt vienvaardu sakot hip hop ir paaraak sapluudis muusdienaas ar r'n'b un popmuuziku, aizvien mazaak ir to entuziastu kas to dara prieka peec un sniedz ieskato ar melodiskiem ritmiem un interesantuaam vaardu speeleem par reaalaas dziives notikumiem sadziivee, valstii, politikaa utt negrasos hip hopu celt Dieva vietaa, vai nomelnot kaadu citu muuzikas zhanru, jo katraa ir kas taads kas speejiigs piesaistiit tuukstoshiem klausiitaaju pasaulee, padarot tieshi to muuzikas stilu shim slaanim, kuulturai vai uzskatiem par piemeerotaaku. es vnk veeleejos izteikt savu viedokli par hip hopu un manupraat ir nepareizi deelj dazhiem komerciaaliem klauniem un cilveekiem kuri iedomaajas ka uzvelkot muguraa lielaa braalja dreebes, kljuust par gangsteriem un ielu valdniekiem, teikt ka visi kas gjerbjas atbilstoshi shim stilam ir nejeegas utt kaa jau mineeju ieprieksh reperis ir nevis apgjeerbaa, bet gan sirdii
4 0 atbildēt
lohi kautkaddi
2 0 atbildēt
shos laikam nevar nosaukt par reperiem..
2 0 atbildēt
Nu 1. reizi kad laisīju, tad mož pasmaidīju, bet nākošās reizēs jau likās jēli! Bildes gan ieper :D
2 0 atbildēt
paraaadaas autora intereshu konflikts, pats atbalsta metaalistus, ja nodotu taadus pidarus kaa tu luuzhnjos, tad normaala naudas summinja sanaaktu, bet nu varbut arii nee,, alumiinijs jau necik nesver ljoti stipri shaubos, ka metaalisti sit repa stila piekriteejus, varbuut arii, bet esmu 100 % paarliecinaats ka metaalistus, kas nokaarushies ar kjeedeem, pankus, gotus un veel visus shitos neattiistiitos un saatanistus, ieniist daudz vairaak cilveeku kaa reperus. piekriitu ka tas ir stulbi staigaat kaa dreebju pakaramajam, ja nevari izdomaat paaris rindinjas ar divaam sakariigaam atskanjaam un teksta jeegu, kaa saciit te buuutu jaasaka, tad nu gjeerbties kaa reperim galiigi nav jeegas, var vilkt briiva stila apgjeerbu, nu dzhinsas kas nedaudz staklee ir zemaakas, nedaudz lielaaku dzhemperi, bet pavisam nedaudz, un nevis lai buutu par lielu, bet lai justos briivi utt es uzskatu ka reperis nav apgjeerbaa, reperis ir sirdii, un var gjeerbties kaa tu gribi, no taa tavs sapraats un izdoma nemainiisies
3 1 atbildēt
par tekstu ne īpaši rēcu...
2 0 atbildēt
klaunu bars emotion emotion emotion emotion ,, man nepatik shads stils un ta vinu muzika ar you youemotion
3 1 atbildēt
Paļubomu Rēka emotion
1 0 atbildēt
kodekss , ljoti patiik tevis paustais viedoklis :) paarsvaraa esmu hip hop piekriteejs, tachu apgjeerba zinjaa censhos to paaraak neizpaust, valkaaju vnk briivu un nepiespiestu apgeerbu klausos es dazhaada stila muuzika, nu hip hop tomeer buus kaadi 60 procenti un parreejo 40 procentus proporcionaali sadalu paareejiem stiliem, lai gan gluzhi taadu muuziku kaa slipknot un marilin manson es neklausos un pavisam smago metaalu ar nee, tomeer censhos neiecikleeties uz vienu stilu, jo taadeejaadi var palaist garaamd audzas labas dziesmas no citiem stiliem. varu piemeeroties dazhaadiem muuzikas stilim, ja to pieprasa kompaanija vai kaads masu pasaakums piekriitu ka paarsvaraa naids starp dazhaadu muuzikas stilu piekriteejiem ir veerojams tieshi jaunieshu viduu, censhoties sevi apliecinaat un paraadiit, neeesmu redzeejis ka piemeeraam publiski Gustavi ko sliktu teiktu par savaadaakdomaajosho stilu cilveekiem un otraadaak, ka kaads no LV smagaas muuzikas stuurakmenjiem ko teiktu par hip hop shii jaunieshu savstarpeejaa naida kurinaashana ir kas taads, kas pieder pie muusdienu jaunatnes kulturas, shaubos vai kaads no jaunieshiem kas tagad ir fanaatisks kaada stila piekriteejs, sasniedzot pieklaajiigu vecumu, atljautos taadus izgaajienus kaa tagad janniibaa, ko var norakstiit uz jauniibas maksimaalismu
2 1 atbildēt
Anonīms komentārs 2008-09-15 23:36:48 wo wo tiesi manas domas, no underground pariet uz pasaules slavenenam grupam ir galigi garaam.tiesam pilnigi piekritu tev.tas atiecas pilnigi uz visu muziju
1 0 atbildēt
Hee Hee Heee....njamm,shis raksts nav taa verts lai es saaktu diskuteet.Bet piekriitu Shim Anonīms komentārs 2008-09-15 22:29:45 ...
1 0 atbildēt
bildes xDDDDDDDDDDDDDD
1 0 atbildēt
3 komentars anonimais- nu nezinu kas to sarakstijis,no dr.lv iekopeju bet saubos vai kads metalists butu cietis no kada vigera drizak otradi ;d,un nozelojami ir tas kaa lielakaa dala cilveeku seko lidz tikai muzikai ko rada pa mtv un kas ir modee.. 7 komentars anonimais- cilvekus bildes sauc par viggeriem,vini censas but ka nigeri ;d un prieks ka tu piederi pie metaalistiem taa tureet ;d
2 1 atbildēt
nu teksts, tas taa, bet bildes pa pirmo!
1 0 atbildēt
shis texts ir baaiiiigi vec un vnk parveidots no EMO dienasgramtas :/
1 0 atbildēt
Es teiktu, ka šitas viss ir domāts par pozeriem :D :D, ticu jau ticu, ka ''īstiem'' reperiem poh kāds tev stils, bet tomēr tad varētu padomāt, ka Latvijā var teikt ir vieni pozeri tik..... Pats es tieku pieskaitīts pie metaļugu klases, bet nu, sevi uzskatīšu vnm par cilvēku P.S. brālim anonīmajam, drīzāk jau * to sarakstījis :D :D, jo pēc manas personīgās pieredzes, ja viņš būtu, tas, kurš tu domā, tad viņam, būtu vienalga :D :D
1 0 atbildēt
psc/.. man liekas ka texts ir vecs,ne?
1 0 atbildēt
taadi vispar...
0 0 atbildēt
Kkaads Stulbums! Kur6 idiots shito izdomaaja...! psc... Murgs! ;D Fake! Laa laa laa...!*
1 1 atbildēt
pats esmu metāla piekritejs.. un pec tada ari izskatos.. lai gan metālists laikam gan nekads dižais neesmu.. :D pilniba piekritu ka musdienu reps ir baigidrankigs, un ka diemzel daudzi cilveki kas sevi uzskata par baigajiem repukiem, vai si dzivesveida piekritejiem, neko nejedz... nu un tiesi sadi lopi ari manuprat gande visas atiecibas starp smgas muzikas piekritejiem un HH piekritejiem( protams tas pats ir verojams ari otra puse) ta ka es klausos ari nedaudz repa es nekadu naidu nejutu un uzskatu to par bernišķigu... lai gan itin bieži nakas saskarties ar naida izpausmem pret sevi! bet tie parasti ir visadi jauni kropli, turklat baros! uzskatu ka tie kas ir virs 20 un vel aizvien parstav hip hop dzivesveidu ir nobriedusi cilveki, un ka tie nekadu naidu neizjut pret citadakajiem.. vismaz pec pieredzes ta zinu... bet nu joki vienalga likas smiekligi... :D ir tada pati dienasgramata par Emo, un par metalistiem ari laikam esmu lasijis... :D galvenais ir to neuztvert personiski.. tie ir tikai joki... :D tad jau Jāņiem vispar vajadzetu but neapmierinatiem visu laiku, jo par vinjiem ir daxuja anekdotes (pats ari esmu jānis) :D
1 1 atbildēt