local-stats-pixel fb-conv-api

Vēstule priekšniecei7

721 1

“Vīna koridors” direktorei

Motivācijas vēstule

Vēlos pieteikties uz Jūsu brīvo vakanci par pārdevēju - ieteicēju Jūsu dzērienu tirgotavā “Vīna koridors”. Lai arī mērķēju krietni augstāk, tomēr sakožot zobus, varu arī pastrādāt vienkārši par pārdevēju. Viena no galvenajām priekšrocibām, kas man piemīt ir tā, ka esmu bijis abās ādās, proti, gan pārdevēja, gan pircēja, tā kā spēju sakarīgi izanalizēt un iejusties abās pusēs. Patreiz nevēlos ne dikti plātīties, ne lielīties, vēlos uzsvērt tikai dažas galvenās detaļas. Nav man šobrīd paredzēts vazāties pa tiesas sēdēm, lai pierādītu, ka esat nozaguši manas idejas, nedod dievs, vēl kādas skices vai tamlīdzīgus patentus. Kamēr neesmu uzņēmuma sastāvdaļa, nevēlos par daudz atklāties. Vienkārši šobrīd gribētu uzliet Jums aukstu ūdens spaini, protams, pārnestā nozīmē jeb citiem vārdiem sakot, gribētu Jūs atstāt uz dirsas (arī pārnestā, bet labā nozīmē). Patīkami būtu, ja nekad no Jūsu mutes nedzirdētu šādus vārdus: “Kāpēc man būtu jāizvēlas tieši Jūs?”, “Ko Jūs varat dot man un uzņēmumam”.

Tātad;

Pirmkārt: Jūs nožēlotu, ja paņemtu kādu citu;

Otrkārt: Es lepojos ar savām zināšanām dzērienu pasaulē. Protu atšķirt baltvīnu, no sarkanvīna, gāzētu no negāzēta, kā arī pēc skata protu noteikt, kurā tipogrāfijā ir drukātas pudeļu etiķetes. Manu pārliecību nostiprina arī fakts, ka esmu bijis ekskursijā “Latvijas Balzāms”. Nevaru teikt, ka man garšotu Jūsu izsmalcinātie vīni, bet apsolu, ka tas paliktu tikai starp mums. Neviens klients nepamestu veikalu bez šmigas rokās. Garantēju.

Treškārt: Esmu jau sen sapratis kāpēc buksē Jūsu bizness. Domājams, ka ikvienam normālam cilvekam tas ir skaidrs, tādējādi neizprotama liekas Jūsu loģistika. Lielākā traģēdija ir tā, ka Jūsu putekļainajos plauktos nevar atrast tautā tik populāros un iemīļotos vīnus kā “Kagor” un “Agdam”. Saprotu, ka Jums atkal būtu jāmācas jaunas šķirnes, uzturēšanas ilgumi, temperatūras, bet jebkurā gadījumā bez šiem vīniem Jūsu bizness nogrims. Reanimācija nebūs iespējama. Pavisam noteikti no šiem dzērieniem ir atkarīga Jūs uzņēmuma vilktspēja.

Ceturtkārt: Esmu ļoti punktuāls. Punktualitāte man ir dzīslās. Vienmēr pabeidzu visus darbus, arī neiesāktos. Ja pietrūkst laika, man sākas tahikardija, dažreiz arī caureja. Nav vērts runāt par tādiem niekiem kā uguns izslēgšana pēc darba vai veikala aizslēgšana - pats par sevi saprotams. Ja klients būs ļoti uzstājīgs, vienmēr izsitīšu viņam arī čeku un ne tikai, bet ne jau tas ir galvenais.

Piektkārt: Ja man ir darbs, tas ir arī mans hobijs un aizraušanās. Citādi brīvajā laikā, ja ir finanses, mēdzu iedzert, bet ja naudas nav, tad stellēju puzzli vai tetri. Ļoti patīk vedināt istabu, jo mīlu svaigu gaisu. Médzu arī lasīt, it īpaši alus pudeles. Labprāt arī medzu palutināt savu labo roku.

Sestkārt: Esmu izskatīgs jauneklis, no kura grūti acis atraut (rētas ap acīm to pierāda). Pēc horoskopa cūka, kura dzimusi dvīņu gadā - lielisks duets.

Par sevi un savām lieliskajām īpašībām varētu stastīt stundām ilgi. Visi esam baterijas, ar saviem + un - . Bet man to mīnusu vai nu nav vispār, vai ir daži, kurus pats apzinos, būtu lieki, ja tos man kāds bāztu acīs.

Kā jau teicu, pagaidām neatkailināšos, saglabāsim intrigu. Pirmajā tikšanās reizē, lai mazās biksītes paliek kājās, citādi radīsies vēl nepareizs priekšstats. Tādēļ arī nepievienoju foto, vēlos, lai Jūs mokaties bezmiegā, domādama par to kāds es izskatos. Tagad viss atkarīgs no Jums. Godīgi sakot, es arī nevaru sagaidīt, kad tiksimies divatā vai darba intervijā. Cik man zināms, arī Jūs dzīvojat viena, bet tas nenozīmē, ka es būtu gatavs uzreiz pārvākties pie Jums. Nevēlos sasteigt, jo ģimenes dibināšana ir nopietns un atbildīgs lēmums. Viens ir skaidrs - vienmēr guļu pie sienas. Tur Jūs varat izstiepties un sarauties, tas nu ir fakts. Lai vai kā, šīs tomēr ir lietas, kuras neattiecas uz manu profesionalitāti. Vēlos, lai arī Jūs nedaudz piebremzētu un nesteidzinātu mani.

Cerams uz drīzu tikšanos.

Mārtiņš.


P.S Rakstat vēstuli vai zvaniet. Ja pīkstināsiet - neatzvanīšu! Lai arī man ir pieslēgums, uzskatu, kamēr nav darba, ar naudu netaisos mētāties. Protams, uz SMS arī neatbildu, tās tiks izdzēstas pat neatverot!

721 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Izcili- nokopēju un izmantošu saviem darba meklēšanas piedzīvojumiem. emotion

14 0 atbildēt
Ha,ha paceeli gariigo!!:p
6 0 atbildēt

 well that escalated quickly emotion

5 0 atbildēt
Diez kāda būs atbilde? emotion
4 0 atbildēt

Bijis raksts , ko tu dzēs manu komentāru emotion emotion stulbenis emotion plusu dēļ ko tik nedarīsi...

2 0 atbildēt

tas ir domāts lai iestātos darbā, vai plāns kā pavadīt brīvo laiku?

0 0 atbildēt