local-stats-pixel fb-conv-api

Very хороший tulkojums13

24 3

Tā kā man pašam bija slinkums rakstīt mājasdarbu krievu val. izdomāju uzrakstīt tekstu latviski un pēctam to pārtulkot krieviski. Un lūk kas no tā man sanāca:

 

1. Teksts ko vēlējos pārtulkot.

Kā tev iet? Man iet labi, tikai žēl ka vasara jau ir beigusies! Un tāpēc es tev rakstu lai pastāstītu par to ko es darīju vasaras brīvdienās!

Lielākā daļa vasaras tika pavadīta mājās strādājot. Bet pa laikam es arī atpūtos. Četras reizes biju Rīgā. Biju gandrīz uz visām Bērzpilī notiekošajām ballēm. Gāju svētceļojumā uz Aglonu. Biju dažas reizes klānos makšķerēt. Un vēl bija daži interesanti notikumi. Tā pagāja manas vasaras brīvdienas!.

 

 2. Teksts pārtulkots krieviski.

Как вы собираетесь? Я иду право, только жаль, что лето закончился! И поэтому я просил вас рассказать статью о том, что я делал во время летних каникул! Большинство лет проводились работы на дому. Но иногда я буду также отдохнуть. Четыре раза я был в Риге. Я почти все нынешние Bērzpils шариков. Я отправился в паломничество в Аглону. Я ловил рыбу кланы несколько раз. И еще там было несколько интересных событий. Он взял свой летний отпуск!

 

3. Otro tekstu caur to pašu tulkotāju pārtulkoju latviski.

How are you going? Man iet labi, tikai žēl, ka vasara ir beigusies! Tas ir iemesls, kāpēc es tev pastāstīt stāstu, ka man nav vasaras brīvdienas! Lielākā daļa gadi, darbs tika veikts mājās. Bet dažkārt es arī atpūsties. Četras reizes man bija Rīgā. Man ir gandrīz visas pašreizējās Bērzpils bumbiņas. Es devās svētceļojumā uz Aglonu. Es zvejo vairākas clans. Un tur bija daži interesanti attīstību. Viņš paņēma vasaras brīvdienas!

24 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Par tām bumbiņām- gar zemi!:)))

12 0 atbildēt

lol,tie tulkotaaju aparaati ir tik tizli :D

1 0 atbildēt

googles tantes tulkojums vai ne.? :D

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

nebūtu jau slikti, ja autors vismaz vārdu "TULKOT" mācētu uzrakstīt :))

1 0 atbildēt

Man ir gandrīz visas pašreizējās Bērzpils bumbiņas emotion emotion emotion emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

Он взял свой летний отпуск!

. Man ir gandrīz visas pašreizējās Bērzpils bumbiņas

0 0 atbildēt

vel 4 5 6 reizi vaidze partulkot tad beigas varbut sanaktu ka sakuma

0 0 atbildēt

Nē kaut kādā citā atdresē tūlkoju!

0 0 atbildēt

Labi, piedodiet par kļudu! Jau izlaboju!

0 0 atbildēt

o jā ar google translator šitā parasti ir, jēgas tur tulkot lielākus tekstus īpaši nav , vārdus kontektā iesviež galīgi garām :D pašai ir gadījies :D

0 0 atbildēt

šodien pildīju krievu val majas darbu... tads stulbums google negribēju tulkot tapēc tulkoju tildē ---> tā pildīju 2h un puse nepareizi jo vardi iztukoti pareizi naw :@:@:@:@:@

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz maxlil komentāru " Labi, piedodiet par kļudu! Jau izlaboju! " tu tiešām nesaproti, ka pareizi ir "tulkot, pārtulkoju, tulkojums"??? :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt