local-stats-pixel

Var sajaukt....8

26 3
Jaunzēlandes policija savā paziņojumā vēstīja, ka meklē 16 gadus vecu zagli, bet zēna portreta vietā parādīja Holandes aktiera Robija Koltreina, kurš tēloja Hagrida lomu filmā „Harry Potter”, attēlu, ziņo BBS News.

Paziņojumā ar lieliem burtiem bija rakstīts: „Tiek meklēts! Zaglis, kurš uzdarbojas jūsu rajonā”. Bet ar nedaudz mazākiem burtiem zemāk tiek paskaidrots: „Zaglis nav Robijs Koltreins. Taču iedomājieties, ka attēlā redzamajam cilvēkam ir 16 gadi un viņam ir gari mati, un jūs iegūsiet zagļa portretu”.

Policijas pārstāvji paskaidroja, ka viņiem nācās izmantot Koltreina fotogrāfiju, jo valsts likums aizliedz publicēt nepilngadīgu bērnu bildes, kurās būtu redzams, kā viņš pastrādā noziegumu.

Kā tieši aktieris būtu saistīts ar sava portreta parādīšanos, meklēto cilvēku paziņojumā, BBC News pagaidām noskaidrot nav izdevies.
26 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
oo, nu jaa - skaisti. :D
1 0 atbildēt
kkas tizls :D
1 0 atbildēt
Policijas pārstāvji paskaidroja, ka viņiem nācās izmantot Koltreina fotogrāfiju, jo valsts likums aizliedz publicēt nepilngadīgu bērnu bildes, kurās būtu redzams, kā viņš pastrādā noziegumu. >>> Vareja publicet bildes kurās nav parādīts kā sīkais veic noziegumu
0 0 atbildēt