local-stats-pixel

Uz vientuļas salas6

4 1
Pēc liela starptautiska lainera katastrofas uz 15 neapdzīvotām salām pašā okeāna viducī veiksmīgi izdodas izglābties diviem vīriešiem un vienai sievietei no katras Eiropas Savienības valsts. Pēc mēneša...

* Viens itālis ir nodūris otru. Un joprojām ir greizsirdīgs.
* Trīs francūži ir paslepus izveidojuši mīlas trīsstūri, tomēr viņiem ir aizdomas par pārāk lielu migrantu skaitu uz viņu salas.
* Angļu vīrieši vēl aizvien gaida, kad kāds viņus iepazīstinās ar angļu sievieti.
* Vācu vīriešiem ir stingrs seksa grafiks. Sievietei svētdienas ir brīvdienas.
* Beļģi ir pieteikuši badastreiku, protestējot pret nogrimušā lainera drošības tehnikas nepilnībām.
* Holandes vīrieši ir vienojušies par principu vienādās daļās sadalīt laiku, ko katrs pavadīs kopā ar sievieti. Tomēr viņi turpina debates par to, kā nodrošināt pilnīgu vienlīdzību uz salas, kā samazināt uzraudzības izmaksas un kā garantēt sievietei neaizskaramību.
* Luksemburgas vīrieši nespēj attapties no šoka, ka uz vientuļās salas nonākusi puse valsts iedzīvotāju.
* Somu vīrieši uzmetuši vienu ašu skatienu somu sievietei, uzreiz panikā metās peldus - prom no salas. Tiesa, jau drīz viņiem pievienojās Portugāles vīrieši.
* Dāņu trio mēģina atrast vēl kādu, kas piedalītos viņu rīkotajā orģijā, - pulciņā jau ir uzņemta somu sieviete, un tagad viņi mēģina pierunāt portugālieti.
* Austriešu vīrieši ir sarīkojuši jodelēšanos konkursu. Fināla uzvarētājam pienākas sieviete.
* Grieķu vīrieši guļ viens ar otru, un sieviete viņiem gatavo ēst.
* Zviedru skaistā dzimuma pārstāve nelabā balsī lamājas par sieviešu ekspluatāciju, kamēr zviedru vīrieši sauļojas un gaida, kad dāma viņiem beidzot pateiks, ko darīt.
* Īri ir ieguvuši Eiropas Savienības subsīdijas un salas vidū uzslējuši kokosriekstu viskija brūzi. Gādājot par ražotā viskija kvalitāti, līdz seksam viņi vēl nav paguvuši aizdomāties, bet retajos apskaidrības brīžos degunu nenokar, jo tikpat slikti šajā jomā klājas arī angļiem.
* Kā nu smejies, kā ne, bet arī trīs letiņiem, izmantojot vispārējo apjukumu, izdevies patverties uz kādas pagalam nomaļas saliņas. Latviešu vīrieši ir konstatējuši, ka latviešu sieviete patiesībā ir septiņus gadus vecs zēns, un slēgtā balsošanā vienbalsīgi nolieguši viņas (viņa?) atrašanos uz salas.
4 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
par latviešiem tāds izmocīts izklausījās.. :D
1 0 atbildēt
neslikti emotion
1 0 atbildēt
nu i hujna!!!
0 0 atbildēt
vini to 1 sievieti izdrazis
0 0 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
0 0 atbildēt
forsi
0 0 atbildēt