local-stats-pixel fb-conv-api

Urlas17

41 17
41 17 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
dea avatarsdea
aj. nu i naf** man tas būtu jālasa ? sry, bet es uz ielas pietiekami šādus tipiņus redzu un vēl speciāli lasīt un skatīties stulbas fotkas.. ? nu nē !
2 0 atbildēt
eeem, un es????
3 1 atbildēt
Jā Paukšķei nekad nav bijis viegli :D
1 0 atbildēt
man šodien viens pretī nāca ar cirvi rokās. :D nedaudz šermuļi noskrēja. :D
1 0 atbildēt
LOOOOOL VIENA bildee meitene no liepaajas:DDDrofl
1 0 atbildēt
kādam tam nozīme krievs tu vai latviets,bagāts vai nabags.katrs cilvēks savā izvēlētajā kompānija jūtas labi,un kuram butu tiesibas vinus aizskart????visi nevar atļauties nopirkt naikuču botas un tā preces, un tāpec tas cilvēks ir urla?un cilvēki kam ir lisijs ir urlas?un kāda tev darīšana ko citi tetovē???man ir uzvalks melns ar smalkam sudraba stripām,ko tad tu man neparasīji bildi,varētu pievienot tavai tizlai galerijai:)visi kas apmekle sporta zali ir urlas???kam majas,ir tāds aprīkojums ir urlas? šie visi jautājumi saistībā ar tavu rakstu ..........
1 0 atbildēt
gandooni! :D:D
0 0 atbildēt
tas tak ir no urlas LV . vareji atstat vismaz udens zimes
0 0 atbildēt
varbut cilveks devas majas no sava padarīta darba, naudinu pelna mežstrādniecībā :D vai apkārtnē un parkā tika ieviesta kārtība. no grābekļiem tak tu nebaidies?ar kuriem tiek grāptas lapas:)
0 0 atbildēt
vj tad urlām pieder ADIDAS āā suka un es tā sapirkos drēbes emotion emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
pilniga taisniba emotion vinus atpakalj uz RUS deportēt emotion
0 0 atbildēt
Eu, par tām baltajām strīpām uz biksēm, tā ir taisnība ?
0 0 atbildēt
konkreeti zajeblaji juus ar tiem urlaam un gopnjikiem !!!!!
0 0 atbildēt
alkohols dara savu,bet tu tak piekrīti ka būtu garlaicīgi dzīvot ja visi butu vienadi......
0 0 atbildēt
Ritvar - Daļēji jau piekrītu ,bet jatzīst ka nevisi pasaules indivīdi pienāks tev klāt un sāks sist. Ar to viņi jau no citiem atšķiras.
0 0 atbildēt
Jā un Rūdis???Kur viņa bilde??
0 0 atbildēt
latvieshi ari nav nekadi labinie :: Nu nevajag tas nacijas nolikt dazhados limenos. tikai pashi esat vainigi ka cilvekam nedevat pilsonibu. Labs piemers ir Lietuva, shi valsts visiem krievu tautibas parstavjiem iedeva pilsonibu un luk rezultats visi Lietuva runa lietuviski un ciens savu valsti. Tapat ari musulmanu valstis nelaujat skoloties, karojat utt... Tikai mes pashi esam vainigi un nevajag teikt ka tie skopie, saudigie lv tautieshi ir paraki, nu lai biznesa uzticeties latvietim tad es nez agru vai velu saks domat tikai par savu pakalu.......
0 1 atbildēt