local-stats-pixel fb-conv-api

Twilight ''New Moon'' viena čalīš3

1. Daļa...

Piespiedu sevi netīšām noskatīties New Moon - labāk nebūtu to darījis. Pirmo daļu biju redzējis, domāju ka neko garlaicīgāku nebiju redzējis..izrādās - šis turpinājums Twilight ir vēl garlaicīgāks nekā iepriekšējais.

Aprakstīšu, ko es redzēju New Moon'ā un ko es par to domāju. Pirmkārt gribu teikt, ka filmai ir viens no drūmākajiem skaņas celiņiem ever! Tik drūmas skaņas sen nebiju dzirdējis. Kuras no skatītāja izsūc tā jau pēdējās enerģijas paliekas.

Un tā tad - Twilight: New Moon.

Viss iesākas kādā pļavā, kurā Bella sastop savu omi un te arī Eduards (vai arī Edvards..nez kā viņu pareizi dēvēt) izlien no krūmiem un abi dodās iepazīties ar omi. Beigās izrādās ome ir pati Bella (bet par to vēlāk).. Nolādēts, Bellai ir pusmūža krīze 18 gados!

Nedaudz atkāpe par Eģiku (Eduards) - tas ka viņš izskatās pēc geja, tas ir visiem normāliem džekiem zināms, bet kapēc viņš vienmēr (!) ir tik drūms ? Tāda sajūta ka aktieris pirms filmēšanas iedur kājā sev dakšiņu, tādējādi iegūstot attiecīgi vajadzīgo izskatu. Tas varbūt ir pats aktieris, zinot, kādā mēslā viņam jāfilmējas ? Vai arī tas ir Bellas dēļ, t.i. - viņš tā cieš, kad atrodas viņai blakus. Vārds sakot, ir acīmredzami, ka tā vecene viņu emocionāli iznīcina, maita. Nē, jūs pavērojiet - džeks naturāli ir bēdīgs, kad ir kopā ar viņu un cenšas vietām pasmaidīt. Tādi kā "smiekli caur asarām".
Ok, tālāk izrādās, ka tā padarīšana ar omi ir sapnis un mēs redzam Bellu pamostamies un blakus viņai ir "Romeo & Juliet" grāmata..filmas veidotāji tagad jau salīdzina šo mēslu ar Romeo un Džūljetu?

Pēc tam seko dažas scēnas par Bellas dzimšanas dienu - paliek 18 - dažas skolas episodes u.t.t. Boring..Džeikobs uzdāvina Bellai kkādu talismanu - Eģiks paliek vēl drūmāks. Ir episode, kurā Eģiks izskatās uz 2 sekundēm laimīgs, kad runā par savu nāvi. Tad kad brīdi Eģiks sāk fantazēt, ka vēlās būt miris un miers mājās. Fucking Emo princis, ibio. Nu domāju gan, ja ir jāuzturas blakus tādai emocionālai kazai, neko citu izņemot nāvi, vēlēties nav iespējams.

Tad mums rāda Bellas dzimšanas dienas ballīti, kurā viņa atverot konvertu, sagriež pirkstu un...sākas fantastisks pizģec:
Viens no vampīriem ieraudzījis asinis sāk trīcēt un sāk skriet pie Bellas padzerties. Eģiks to redzēdams iesit Bellai pa krūtīm (apmēram tā - "Bella! Uzmanies! Īsāk sakot, papisies malā!), kā rezultātā viņa atsitas pret sienu un nokrīt uz kkāda galdiņa, kā rezultātā sagriežot sev roku, no kuras asinis tek 4 reizes vairāk nekā pirms tam no tā pirksta iegriezuma (iespējams, Ederasiks gribēja visiem saliet pa malkam no Bellas ?). Malacis, Eģik! Vai tad nebija vieglāk nostāties Bellai priekšā, lai vampīrs- veģetārietis iesācējs nevarētu pie viņas tikt klāt ?

Un vēl - Kas Bellai ir ar problēmu sakarā ar mašīnu ? Viņa ir tik bezspēcīga, ka pat bez vīrieša palīdzības nespēj vadīt mašīnu?

Pēc tam filmā pamazām sākas Bellas čīkstēšana, ka redz viņa novecos (bet Ederasiks - nē!) un veca vairs neliksies Eģikam seksuāli pievilcīga. Izskatās, ka arī viņam viņa īpaši neinteresē arī 18 gadīga esot. Tīri platoniska mīlestība (Bellas gadījumā - apsēstība) Pēc tam abi cenšas skūpstīties, taču nekas nesanāk, jo abi sāk raudāt.

Pēc tam atkal abi satiekas - Ederasiks savā pusdzīvajā balsī, saka ka jāiet uz mežu - parunāties. Tālāk seko sekojošais : 
Eģiks - Mēs aizbraucam.
Bella - Kapēc ?
Eģiks - vienam no vampīriem ir jāizskatās 10 gadus vecākam nekā viņš ir. Cilvēki sāk uzdot 
jautājumus.
Bella - Es pateikšu vecajam, ka braucam prom.
Eģiks - Braukšu es un mana ģimene.
Bella - Kapēc ?
Eģiks - Es tevi nevaru pasargāt. Ej prom.
Bella - Kapēc ?
Eģiks - Tu man neesi vajadzīga. Es tevi vairs nemīlu!
Bella - Ak dievs! kā tas var būt ?
Eģiks - Atā!


Un aizskrien prom. Bella skrien viņam pakaļ un meklē viņu līdz nakts vidum (!) -Viņa nevar iedomāties, ja 
jau viņš brauc prom - tātad viņš varētu būt savās MĀJĀS, krāmēt, piemēram, mantas ?? Un tādas lietas, kā telefons protams arī nav..(sakarā ar telefonu ir arī vēl kas filmas turpinājumā)

Pēc tam filmā sākās puspliko indiāņu sāga, par kur es pastāstīšu vēlāk.

Un tātad - Ed's aizbraucis ar visu savu ģimeni. Ir iestājies oktobris un mums rāda Bellu sēdošu krēslā un tā tas turpinās 3(!) mēnešus..Sākās mēnešiem ilga depresija un emo murgi "neviens mani nemīl" u.t.t. Nabaga Bellas tēvs - tam uz to ir jāskatās 3 mēnešus, jāskrien pa nakti pie viņas, jo Bella pa naktīm murgo. Bella ir apbrīnojams personāžs - viņa var emocionāli iznīcināt 2 cilvēkus - Eģiku un viņas tēvu. Viņš saka, tipa "life goes on" - u.t.t., a Bella tikai atbild - "neko negribu/neko nevaru". Vienkārši nožēlojami. Fuck - un tas kopš filmas sākuma ir pagājušas tikai 30 minūtes! Tālāk izrādās, ka Bella ir tik apsēsta ar Eģiku, ka viņai jau rādās hologrāfiskie ziņojumi no Ed'a (līdzigi kā Obi-Wan Kenobi parādijās Star Wars)..Iet viņa pa ielu un redz baikeru bandu - tie, kā jau klasiskie, - "čau, kā iet, skaistā?" - tad parādās spektrālais Eģiks un saka "Neapstājies!, tas ir bīstami!" 

Un izrādās, jo tuvāk Bella ir "briesmām", jo stiprākas halucinācijas. Vārds sakot, viņa aizbrauc ar vienu no baikeriem un atkal parādās Eģiks. Kā jau teicu - jo tuvāk nāvei, jo labāka kvalitāte Eģika hologrammai. Tālāk Bella ierodas pie Džeikoba (draugs-indiānis) - atved viņam svalkā atrastus motociklus, tipa, lai šis palīdzot sataisīt. Un viņš saka apmēram "ok, esmu draugs-idiots un darīšu visu ko tu man liksi". Tad viņi sēž garāžā un ienāk Džeikoba draugi - 2 pusgeji, kuri ķiķinot uzdod jautājumus "Džeikob, šī ir tava draudzene?" uz kuru viņs atbildi līdzīgi šim "Girlfriend? No..Girl..Friend..Girlfriend?" un pēc tam sākās gejiskas izdarības, kad sāk viens otru kutināt. Normāli čaļi neskrien viens pie otra, lai varētu apķerties un sāk kutināt viens otru. Tad Bella atrodoties blakus Džeikobam domā par Eģiku..for fuck sakes, tev blakus ir "normāls" džeks un cik jau tie mēneši ir pagājuši jau un tu tik un tā domā ar to spīdošo naktslampiņu ? Arī tēvs Bellai saka, ka vajag kkā turpināt dzīvot, taču Bella jau nebūs īstā, kas ko tādu darīs. Bella nolemj izmēģināt motociklu - parādās Eģika spektrālā vīzija, kura saka "nebrauc!" "tas ir bīstami". Vārds sakot, Ed's cenšas viņu "pasargāt".. un Bella nokrīt no motocikla. Un tad sākās pats interesantākais - tieši tas, dēļ kā meitenes gāja uz šo filmu..ne jau dēļ paša stāsta, vai kā tam līdzīga. Bella nokrītot no motocikla, viņa atsitas ar galvu pret akmeni, viņai sāk tecēt asinis un..Džeikobs piebrauc ar savu mopēdu, parunā ar viņu un ieraudzīdams asinis, nolemj ziedot savu kreklu, tādējādi (pievienojas filmas "puspliko klubam" ) atkailinot savu vēderpresi - kur 6 pack ir kā minimums (pat Bella uz mirkli aizmirst par Eģiku un izspļauj ko līdzīgu : "yeah! bicepsi!" ) un visas filmu skatošās dāmas tajā brīdī burtiski noelšas (to es redzēju pats ar savām acīm). Ja man tāda vēderprese būtu, es arī staigātu puspliks (iespējams).

Turpinājums sekos..

6 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Neesmu redzējusi, nezinu, ko teikt.

0 0 atbildēt

so fuckin good emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt