local-stats-pixel

Tu tik paskaties, scammeri mācās latviešu valodu :)6

8 1
From: COCA COLA INFORMATION DEPARTMENT COLA [mailto:customer_care6@msn.com]
Sent: Saturday, January 17, 2009 11:33 AM
Subject: RE: Happy New Year (Jūsu e-pasta adrese ir ieguvusi jums SUM ASV dolāru 400000,00)

Coca Cola Enterprises Ltd
Hartas Place
Vine Street
Uxbridge
Middlesex
UB8 1EZ


Esam gandarīti Jūs informēt par rezultātiem tikko noslēdza ikgadējās Queen Elizabeth II / Coca Cola veicināšanas final vērš ko tur Coca-Cola kopā ar British American Tobacco Worldwide Promotion, jūsu e-pasta bija viens no desmit (10) laimīgo uzvarētāju kas uzvarēja Četri simti tūkstoši ASV dolāri (USD 400000,00) katru par THE COCA COLA COMPANY PIEŠĶIRŠANAS PROGRAM.



Jūsu e-pasta pievienoja biļeti numuru (4FKAW2006) un balsošana numuru (BT28142006/22). Tiešsaistes vērš tika veikta ar izlases veida e-pasta adreses no ekskluzīvu sarakstu, 29031 E-pasta adreses, privātpersonu un juridisko personu noplūktiem ar progresējošu automated izlases datoru meklēšanas no internet.Be informēja, ka nav biļešu tika pārdoti gan e-pasta adreses tika piešķirta dažādiem biļešu numurus pārstāvību un privātumu.



Citiem pieprasīt jūsu Četri simti tūkstoši ASV dolāri (USD 400000,00) balvu uzvarētāju, kas ir mūsu saistītos izraudzītajām bankā, Jums būs jānosūta dati / informācija zemāk, lai veicinātu manager / prasības aģents THE COCA COLA COMPANY UK pārbaudes, un tad jums tiks virzīts uz norādīto bankas, kur jūsu naudas balvas Četru simti tūkstoši ASV dolāri (USD 400000,00) jau ir deponējušas jūsu labā.



Kontaktinformācija par APGALVOJUMI AĢENTU:


VĀRDS: PAUL BECKETT
TEL: +44 702-408-4170
FAX: +44 709-289-3385
E-pasts: paul.becketchambers@hotmail.com



DETAILS NEPIECIEŠAMĀ

NAME :...................................
AGE :.....................................
SEX :.....................................
ADRESE :..............................
EMAIL :..................................
PHONE :.................................
PROFESIJAS :........................
COMPANY :.............................
NATIONALITY :........................
COUNTRY :.............................



Apsveicam vēlreiz no visiem locekļiem un personālu, kas šo programmu. Paldies, ka ir daļa no mūsu reklāmas loterijas program.



NB: Mēs vieta lielu nozīmi par atbalstu un darbu ar sabiedrības, kurās mēs darbojamies, un veikt mūsu sociālos pienākumus ļoti nopietni, vai tās attiecas uz cilvēkiem, kas dzīvo un strādā un ap mūsu vietnes, vai sabiedrībai kopumā. Mēs arī apņēmusies īstenot kaut atpakaļ Kopienā.




Ar cieņu,
Jean-Michel Arès
(Zonālajai koordinators)



Copyright © Coca Cola Enterprises Limited 2009.
8 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Scameri mācās lietot google translate, tas arī viss
4 0 atbildēt
es shamiem neticu. Pagaishgad veeljos nopirkt kajeenu, kas atrodas Irija, burtiski stundas braucienaa no mais, aizsuutu e-pastu. Man atsuta atbildi, ka esmu taa laimiiga, kas to kakjenu dabuus. Beiagas raksta, ka man janosuuta 200 eiro uz konta un tad kakjenu atvediis pie manam namdurviim.Nu, muljkje neesmu, rakstu, vai nevaru sakumaa to kakjenu apskatiit, shamais raksta, ka tas vecis dziivo Z-iirijaa.Rakstu, nu labi, tapat varu aizbrakt pakalj. Nee shmais raksta, ka kajeens Londona un to suutis man no Londonas. Rakstu, lai atsuuta kontu.Shamais atsuuta kaut kadu Afrikas pilseetinju un man caur pastu jasuuta nauda. rakstiju, ka PALDIES, bet ar taadiem noteikumiem neesmu miera, atsakos... Man veelak atsuta e-pasta vestuli, ka ta chalja vecaaki dziivo Afrika un , lai aizsuutu 200 eiro, citadi vinjus nogalinaas! Ziniet, bet ir cilveeki, kas tam notic un aizsuuta naudu! idinji
3 1 atbildēt
OO labais.... :D
1 0 atbildēt
man tāda rakstura e vēstules nāca bieži,bet skaidrs,ka kāds velas pelnīt uz naivuļu rēķina. Kas līdzīgs esot arī uz mobilajiem telefoniem,sūta sms. piekrītu anonimajam. tādi pasācieni jau vairāki gadi un tieši no tumšādaino puses.
1 0 atbildēt
Google traslators ir mēsls emotion Spamotājiem - krāpniekiem emotion emotion emotion ZJBL jau tās vēstules emotion
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt