local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 jocīgākie un plānprātīgie amati. :)14

176 2

Domā ka tavs darbs ir garlaicīgs? šeit ir apkopoti desmit amati par kuriem tu visticamāk līdz šim pat nezināji. Vai nu tu vēlēsies vienu no šiem amatiem, vai arī tu pēkšņi kļūsi ļoti pateicīgs/a par savu tagadējo amatu un darba sfēru. :D

 

Dzīvnieku barības nogaršotājs - Šie cilvēki pavada visu dienu ēdot suņu un kaķu barību, un dažiem tā arī garšo. tas ir kā ka vīna degustators kurš nobauda kādu jaunu un ekskluzīvu vīnu , izņemot to ka tas nav vīns, tas ir tas pats ko ēd tavs kaķis vai suns.

 

Pretīgu triku producents - Ja tu esi redzējusi/is kādu šovu kur cilvēkiem ir jādara pretīgas lietas lai dabūtu naudu, (kā piemēram jāēd dzīvi kukaiņi), tad apzinies ka kaut kur ir kāds kuram visu dienu ir jāsēž un jāizgudro daudz daudz šādi jocīgi koncepti. Neiedomājams daudzums laika un informācijas ir nepieciešami lai panāktu ka triks ir ne tikai pretīgs bet arī drošs.

 

Sliktās elpas ostītājs - Kā lai citādāk košļājamo gumiju kompānijas pārliecinās ka viņu produkts ir iedarbīgs? Šis mūs noved pie secinājuma ka kaut kur ir arī cilvēki kuru amats ir košļāt gumiju un tad elpot citiem sejā.

 

Viskija Vēstnieks - Tev maksā lai tu dzer viskiju - par šādu amatu universitāšu stundenti var tikai sapņot. Šo laimīgo cilvēku pienākumi sastāv no labāko viskiju atlasīšanas, un mācīšanas katram klientam kā pareizi un pilnvērtīgi izbaudīt katru no laba viskija izsmalcinātajām kvalitātēm.

 

Ufologs - Kā jau vārds piemin, šie cilvēki velta visu savu laiku lai uzzinātu visu ko vien iespējams par citplanētiešiem. Vēsture, politisko un valsts iestāžu sazvērestības un citas lietas visas ir iekļautas, tātad ja nezināmais ir viena no tavām lielākajām interesēm, šis amats nebūtu slikta vieta kur sākt.

 

Kriptozoologs - Šie ir tie cilvēki kurus katru dienu rāda pa televizoru, viņi ir tie kuri visus pārliecina un apmētā ar faktiem lai pierādītu ka piemēram Loknesas Briesmonis vai teiksim Big Foot ir īsti,. Tas viss ir vienkārši zinātnes pielietošana mazliet neformālākā veidā.

 

'Chicken Sexer' - Neskatoties uz krāšņo nosaukumu (kuru es speciāli netulkoju, jo citādāk zustu efekts :D ), šī amata cilvēkiem īstenībā ir ļoti neitrāls un vienkāršs darbs - chicken sexer-iem vienkārši ir jāuzzin kāda dzimuma katrs cālis ir un viņi jāsašķiro divās grupās. Jebkurā gadijumā, nekas neizkrāso CV tik spožu kā darbs ar šādu nosaukumu.

 

Patoekologs - Jūs būtu pārsteigti ja zinātu cik daudz ko var uzzināt no ekskrementiem. Patoekologi pēta un vāc informāciju par daudz dažādiem ekskrementiem kuri saglabājušies tūkstošiem gadu, tā laikā uzzinot ļoti daudz par mūsu senču dzīvesveidiem un diētām.

 

'Foley Artist' - Viņu darba augļus mēs dzirdam visu laiku tikai nezinam ka tie ir cilvēki kas to veidojuši. Viņi ir tie kuri ir atbildīgi par dabas skaņu atveidošanu priekš filmām, seriāliem utt. Viņi bieži izmanto visus pieejamos materiālus ko vien var (sākot ar arbūziem beidzot ar raķešu pistolēm) lai skaņa būtu precīza un dabīga.

 

Bišu karalieņu uzturētājs - Ja bites nav tavās interesēs tad šī noteikti nav karjera priekš tevis, ņemot vērā ka šie cilvēki pavada visu dienu ar bitēm un ap bitēm. Tomēr gan ne ar jebkādām bitēm, viņi specializējās tieši karalieņu audzēšanā.

 

 

 

176 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Lūk, šis ir raksts manā gaumē! :) Būtu klāt bildītes, ieliktu pat plusu :)

7 0 atbildēt

Pretīgu triku producents - Šitais man patiktu.

4 0 atbildēt

chicken sexer :D

3 0 atbildēt

'Dažus varētu pat pamēģināt...

2 0 atbildēt

aleee :D

1 0 atbildēt

labs

1 0 atbildēt

atbildot uz Choklits komentāru " Viskija Vēstnieks - Tev maksā lai tu dze... " Bet patiesībā ir jābūt zināšanām par to visu un darbs ir arī ļoti atbildīgs. Kļudains ir uzskats, ka testeri neko citu nedara, kā darbā dzer

1 0 atbildēt

maksas tualetes iekšā laidējiem arī nav ne vainas :D

1 0 atbildēt

ak deivs, tik intresants raksts :) +

0 0 atbildēt

zheel ka nav kaads alus testeetaajs :D

0 0 atbildēt

:D laikam pats

0 0 atbildēt

atbildot uz tas+pats komentāru " vienkaarshi suuds-pats izdomaaji!? "

Iemācies moš lasīt? Apakšā ir links no kurienes tas ir tulkots. emotion  

0 0 atbildēt

Viskija Vēstnieks - Tev maksā lai tu dzer viskiju - par šādu amatu universitāšu stundenti var tikai sapņot. Šo laimīgo cilvēku pienākumi sastāv no labāko viskiju atlasīšanas, un mācīšanas katram klientam kā pareizi un pilnvērtīgi izbaudīt katru no laba viskija izsmalcinātajām kvalitātēm.

emotion 

1 2 atbildēt

Chicken Sexer izklausās iespaidīga profesija nelasot apraxtu :D:D:D 

1 2 atbildēt