local-stats-pixel

Tā darīt nevajag!115

1632 64

Nu čawiņas, šodien notika ļoti stulba lieta tapēc nevienam neiesaku tā darīt. emotion

Nu tātad sēdēju pie datora, ēdu šokolādi. Itkā viss okey, bet velnam vajadzēja paraustīt manas smadzenes un es izdomāju izkausēt šokolādi. Mikroviļņu krāsniņa nesen nopirkta tākā īsti vēl nemāku rīkoties. No šokolādes palika kādi 4 gabaliņi. Tātad ņemu 2 un tešos un virtuvi. Šokolādi ielieku mazā stikla trauciņā un lieku mikrenē. Regulēt neko nemāku tapēc ir jau uzlikti 800W un lieku uz 1 minūti. Labi eju prom. DZINNN gatavs! Eju palupīt. Atveru skatos NEIZKUSA MA*TA! Nu labi lieku vēl uz vienu minūti. Aiztešos prom. Pēkšņi manas smadzenes izdomā ielikt vēl 2 gabaliņus šokolādes klāt. (labi ka tā izdomāju būtu vēl sliktāk) Paņemu un tešos uz virtuvi. Tākā 1 minūte vēl nepagāja vienkārši atveru krāsniņu. SMIRD. Nu lab izņemu AU KARSTS! Skatos šokolāde sākusi degt (paliek melna). Domāju WTF? Labi ņemu karoti gribu samaisīt. Apakšā viss melns sadedzis. Maisu. Šokolāde sacietē, un pārvēršas daudz mazos akmentiņos. SMIRD VISS PĒC DEGUMA! FUJ! Labi domāju izmetīšu ārā. Eju pie misenes. Ar to pašu karoti ņemu ārā to sūdus. Itkā viss izņēmās, BET uz karotes palika tas sūds. Sāku karoti sist pret atkritumu spaini! PIZĢETS! Karote salocījas baigi traki! Nu viss! Cenšos karoti atlocīt atpakaļ, ķip izdevās, bet vienalga tāda līka. Domāju nomazgāšu. Itkā viss labi, BET SMIRD VISA MĀJA. Labi tagad vēl jāvēdina māja. SUPER! Apkuri man jau atslēdza tākā mājās jau diezgan pavēss. Atveru logus. Viss izvēdinās. BRR TAGAD MAN IR AUKSTI! Savā istabā ieslēdzu sildītāju. YEEY SILTS. Nu labi, aizeju uz virtuvi. Forši tagad mikrene smird! Pat mikrene jāvēdina! emotion

Secinājumi: nevajag mikrenē uz augstas temperatūras likt melno šokolādi, un sildīt vairāk par minūti. Labāk karstā ūdenī ielieciet trauciņu ar šokolādi.

Mani zaudējumi: pirmāmkārtām jau tas, ka iztērēju šokolādi, tad sabojāju, karoti, piesmirdināju māju/ mikreni, radīju elektrības zaudējumus, smirdīguma dēļ tagad dzīvoklī ir auksti! Un + vēl tas viss neizvēdinājās un tagad smird!

Tajā visā nesaskatu nevienu plusu! Ja saskatat varat droši rakstīt komentos. Izsakiet savas domas. emotion

UN NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEDARIET TĀKĀ IZDARĪJU ES!!!

1632 64 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 115

0/2000

stulbi.  emotion   un nafig mājās mikreni , laikam visi slinki normāli kko uzsildīt vai taisīt :D SIŅĶU BARS emotion

2 0 atbildēt

es pat nesaprotu, par ko tik daudz plusi./ 

2 0 atbildēt
Ir kāds plusiņš - var radīt smieklu izvirdumu tiem, kas lasīja un mēģināja pat iztēloties šo sasodīto neveiksmi emotion
2 0 atbildēt

cepuri nost emotionemotion

2 0 atbildēt

haha, nelaimīgo notikumu sērija emotion

2 0 atbildēt

secinājumi šokolādē baigi daudz cukura

2 0 atbildēt

tā rēcu par tavām *cijām :D :D:D

2 0 atbildēt

par PIZĢETS jau vien var + likt

2 0 atbildēt

īstenībā es ar tā esmu mēģinājusi darīt + vēl domāju, ka esmu tāda vienīgā pasaulē, kas izdomāja izkausēt šoceni mikrenē :D emotion

2 0 atbildēt

Es vienreiz šitā iebēru krūzē kako , bet neuzlēju pienu ne udeni un vnk iemetu netīšām mikrenē = apmēram tāds rezultāts :D

2 0 atbildēt

Dabujii piedzīvojumu!

1 0 atbildēt

apmeeram pirms meenesa,izdariiju to pasu tikai sokolaades gabalini bija 15  :(

1 0 atbildēt
Plus ir viens zinasi kad ta nevar darit no kļudam jamacas
1 0 atbildēt

vot, stulbā šokolāde

1 0 atbildēt

Jēēēēzus :D

1 0 atbildēt

nu es jau zināju ka mikrene ir ļoti bīstama un nesaprotama lieta emotion

1 0 atbildēt

Jā, tiešām neveiksmīgi.. Kā arī pie gramatikas būtu jāpiestrādā, īpaši, pie nedaudz patīkamāku vārdu pielietojuma...

1 0 atbildēt

reiz es ar draugiem izdomājām izkausēt balto šokolādi mikrenē.. izskatījās jau interesanti.. ēdama nebija,jeb vienkarši neuzdrīkstējāmies pagaršot! emotion

1 0 atbildēt

Es reiz sildīju/vārīju medu + koncentrētu slāpekļskābi + 30% ūdeņraža peroksīdu. Mans pirmais sprādziens mirkoviļņu krāsnī. Telpu vēl ilgi vajadzēja no brūnajiem dūmiem vēdināt.

Šokolādi mēdzu kausēt arī uz uguns (nevis ūdens peldē), bet tad ir nepārtraukti jāmaisa, šis paņēmiens labāk der, kad piejauc pienu vai saldo krējumu (tādu miksli atdzesējot, sanāk mīkstā šokolādes glazūra tortēm un kūkām).

1 0 atbildēt

kā var salocīt karoti sitot to pret miskasti? :D :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »