local-stats-pixel fb-conv-api

Suns apēda 17 apģērba gabalus un palika dzīvs2

5 2
Zelta retrīvers vārdā Beilina apēda 17 apģērba gabalus un dvieļa gabalu, taču tas nekādi nekaitēja zvēra veselībai. Par gadījumu, kurš notika Lielbritānijā, raksta avīze The Daily Telegraph.

Par to, ka ar mīluļa vēderu kaut kas nav kartībā, saimniekiem paziņoja veterināri. Suņa saimniece savu mīluli aizveda uz regulāro izmeklēšanu veterinārajā klīnikā, kurā speciālisti konstatēja, ka sunim ir steidzami nepieciešama operācija. Taču suni sākumā grasījās operēt, jo veterināriem bija aizdomas par audzēju vēderā.

Bet ķirurģiska iejaukšanās ļāva uzzināt, ka suns ir pavisam vesels, taču viņas vēderā atrodas pāris golfa cimdu, zeķe, dūrainis, deviņas zeķes un viens regbija cimdu pāris. Ķirurgi operācijas laikā no suņa vēdera izņēma arī nelielu gabaliņu no dvieļa. Pašreiz septiņus gadus vecais retrīvers ir gandrīz atlabis pēc operācijas.

To cik ilgu laiku šie apģērba gabali atradās suņa vēderā, veterināri nenoskaidroja, taču suņa saimnieces dēls paziņoja, ka viņš jau divus gadus atpakaļ pamanīja savu regbija cimdu pazušanu. „Apbrīnojami, ka Beilina pa šo laiku nesaslima un pat nesāka justies sliktāk, kā parasti. Veterināriem bieži nākas izņemt no mājdzīvnieku vēderiem dažādus priekšmetus un apģērba gabalus, taču nedomāju, ka kas līdzīgs atkārtosies manas praktiskas laikā”, paziņoja veterinārārsts, kurš operēja Beilinu.
5 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Tā ir , ka nebaro lopiņu :P
3 0 atbildēt
Laikam vel nepietiek
0 0 atbildēt