local-stats-pixel fb-conv-api

Sūdzības. :D5

13 0
Mūsu pasntieks ir maita. Visiem citiem viņš nes vēstules (ir novērots!), bet man nenes, droši vien pats izkasa un apēd.

Jau pusgadu manā dārzā es katru rītu atrodu vienu un to pašu gumijas zābaku, lai arī katru reizi to iemetu kaimiņa dārzā, zābaks pie manis uzrasties nepārtrauc.

Nav vairs kārtības Vecajos Kalniņu kapos. Kolīdz es eju uz kapiem pasēdēt, tā noteikti kāds saķer aiz kājas. Tāpēc- pasakiet jūs saviem mirušajiem radiniekiem, lai guļ rāmi un mani aiz kājas neķer!

Mūsu nama kāpņu telpā ir sācies suņu seksa klubs. Citi vienkārši pārkāpj pāri, bet es radikulīta iespaidā pāri netieku. Tāpēc man regulāri jāstāv un jāgaida, kamēr beigs.

Manā dzīvoklī sākusi dzīvot kāda ģimene no aizrobežas. Nekādi sarunāties nevaru, jo viņi runā tikai latgaliski ar vjetnamiešu akcentu.

Cienījamā redakcija!
Pie mūsu veikala veči katru dienu dzer alu un degvīnu, bet kad pieeju- man nedod... lūdzu, aizsūtīt reportieri, kurš pasaka, ka Žanis ir viņam čoms. Žanis.

Lūdzu pievaldīt augšējā stāva kaimiņu, kurš dzer uz sava balkona, bet krīt lejā uz manējā. Tur tad viņš guļ un projām neiet, neskatoties uz atkārtotiem pieprasījumiem.

Cik tālu gan var nolaisties pasta darbinieki... vēstuli aizsūtīju 2 nedēļas atpakaļ, bet šorīt to atradu savas žaketes kabatā.

Mīļo audzinātāj, man ir ciets vēders un es nevaru pakakāt, bet blakus dārziņā pļūtīt kā traki, vai es nevaru iet uz blakusdārziņu?

Dārgo žurnāl Sexer, nu jau kādus 30 gadus manai vecajai negribas, bet man vairs nestāv, sākumā domājām, ka tas pāries, bet nekā. Kur mums griezties?

Dārgā redakcija, visi runā, ka armijā nekas nav jādara un tikai dzerot, bet te man liek skriet un šaut, vai gadījumā netiek pārkāptas cilvēktiesību normas?

Cienījamā Dome, man ir 15 gadi un esmu pilntiesīgs Rīgas pilsonis, no šodienas es vairs nedrīkstēšot parkā kost, vemt, spļaut, kauties un gulēt izrubījies, sakiet lūdzu, kā tad lai es tagad atpūšos?

Cienījamā Rībenas kundze, izlasīju programmā, ka būšot dziesmu kari, gaidīju ekšenu, bet tā arī nevienu nenošāva, vai programmā nebija kļūda un kur varu saņemt atpakaļ naudu par savu biļeti?

Mana māte bija pieticīgs cilvēks, iemācīja man pārtikt no rupmaizes, ūdens un sāls. Tgad esmu bagāts. Pilns ledusskapis... ar rupmaizi, ūdeni un sāli.

Sveiki! Mani sauc Jānis. Viss, nevaru vairs izturēt. Es tam Jānim cik ilgi jau saku, lai izbeidz, bet viņš tik sauc un sauc.

Mūsu baznīcas mācītājs, nu it kā laps cilvēks, bet vislaik met krustus. Izgājušo svētdienu Haroldam, Valdim un gandrīz arī man izsita aci!

Un vēl saka, ka diskriminācijs vairs nav- tikko es, normāls čalis, ieeju skuķu tualetē, tāds trobelis pa gaisu aiziet!

Es lūdzu jūs pārskatīt likumprojektu par aizliegumu uz ielas atrasties ar atvērtām pudelēm. Paldies. Paraksts: Džins

Reizi mēnesī pie manis nāk pastnieks ar pensiju. Viņš atnāk, atdod man naudiņu un uzreiz aiziet. A kas man traukus izmazgās, ko, a?

es vairs nevaru izturēt. Man ūdens smeļas mutē. Nevaru galus savilkt kopā. Grēku plūdi, goda vārds. Johaidī! Sametiniet man to dušas šļauku!

Cienījamais kaimiņ, vēlējos jums izteikt nelielu piezīmi. Mēs kolektīvā ar citiem kaimiņiem nolēmām, ka jums jāpārtrauc uz tualeti un virtuvi doties absolūti kailam, kā nekā- komunālais dzīvoklis...

Es, centra rajona, maskavas ielas 666 iedzīvotājs, vēlos iesniegt sūdzību ekonomikas ministram- jau trešo gadu kaimiņš ceļ cenas neatbilstoši inflācijai un dzīves līmenim- nu jau heroīns maksā 10 Ls čekā! Neprāts!

Jūsu frizētava pirmdien man izveidoja frizūru, kura pēc otrdienas niršanas Daugavā un pēc šodienas braukšanas ar mopēdu ir deformējusies! Lūdzu sodīt atbildīgās amatpersonas, kā arī atlīdzināt man radīto kaitējumu!

Manu dēlu pieķēra matemātikas stundā paslepus ostot fizkultūras maisiņu, tagad pēc fizkultūras viņam maisiņu atņem! Kā tā var- ar bērnu?!

Negribu vairz pozēt tai resnajai sievietei, varbūt otrādi būs labāk? Rubens Ludviķim 14.

Aizbraucu uz dziesmu svētkiem. Nu neļāva man ne dziedāt, ne dejot! Nu kas i ka es neesmu koris un bez puslitra nedziedu?

Cienījamā Rīgas dome, padevīgi lūdzu jūs atcelt aizliegumu sēdēt zālītē, jo konkrēti es pagājušajā dzīvē esmu bijis govs, un tā ir mana dabiskā vide.

Draugi dzimenē uzdāvināja grāmatu! Izlasīju, pārlasīju vēl 2 reizes- kaukā nesapratu jēgu... Draugi nu lūdzu nedāviniet man Telefonu grāmatas.

Tas jūsu krancis regulāri uzmācas mūsu pūdelītei! Paši vainīgi, audzināt vajag, paskatieties, kā viņa staigā, dibens pliks, aste gaisā!

Lūdzu palīdziet, kaimiņš regulāri rāda mūsu zirgam pliku pakaļu, un zirgs pēc tam atsakās iet pa vagu, apsēžas uz lauka un nav izkustināms.

Cienījamā Namu pārvalde! Man ir noriebies, ka bērni degošā avīzē liek sūdu pie manām durvīm.

Jau ceturto diennakti nevaru atvērt seifu! Ja kāds zin kodu- zvaniet!

Valodu mācību centr! Kas tas ir, ka man jau kaadu piekto reizi uz sievasmaati pasprūuk- Māt!

Cien. redakcija- kas tas ir, ka stāvot pagalmā zem laternas uz mana uzvalka neviens balodis neuzlaiž laimi, ja tai pašā laikā kaimiņam Žanim visa mugura jau parktiski balta un viņš ir laimīgs!!!???

Tramv. Trolejbusu pārvalde- 7 maršruta trolejbusa vadītājs pieturas izrunā kaut kādā nesaprotamā valodā- viņš saka Ķīpene, Baložu iela- mentene, pa Brīvības ielu saka- Purčiku! Nav skaidrs.

Ulbrokas kapu vadība! Pieņemiet mērus- kapracis rok kautkādas haltūras mežā pie Tukuma!

Mūsu kāpņu telpā dzīvo viens rupjš vecis. Kad es šo pasveicin- Čau kretīn, ko blisini acis? Šis ņem un man rupj izlamā.

Mana sieva vairāku zvaigžnu stāvokļa iespaidā ir sākusi runāt nevis pūšot gaisu uz āru, bet gan velkot uz iekšu. Turklāt runā tekoši un ļoti daudz.

Katru dienu trīs vārnas pie mana loga vairākas reizes uzdzied "ai dritvai kociņ tevi mīlu" un es nespēju noturēties- man pilnā balsī jādzied līdz.

Mūsu pagalmā jau otro gadu un katru dienu bērni spēlē to briesmīgo spēli "Kam nav draudziņa, tas ar kaku maisu"

Mūsu pagalmā aka ir par dziļu- ja noslīkst spainis, tad mums- vecajiem cilvēkiem ir ļoti grūti ar to akvalangu nirt tam pakaļ.

Iedomājieties! Mūsu augšējais kaimiņš spiež tās savas pumpas tieši uz balkona! Bet takš visi tie draņķi nāk mums virsū- viss balkons notaisīts un vecais ritens ar sarūsēja.

Skolas puikas iet pīpēt pie mana žoga un savus Malboro izsmēķus met pagalmā. Lūdzu pieņemt mērus, jo es taču smēķēju Kvatro!

Uzstājīgi pieprasu ieviest kārtību tirgū- kartupeļu pārdevēja Stepanīda jau trešo reizi neļāvās nokaulēt cenu! Ta tas ir tirgus vai bode, koa?

Gribu ziņot par novērotajām nekārtībām dīķī! Glīto gulbju namiņujau ilgāku laiku ir ieņēmušas pīles, kas licis gulbjiem migrēt kaut kur prom! Lūdzu izlikt nelikumīgos īrniekus un atgriezt mums gulbjus!

Mans kaimiņš naktī bieži iet uz tualeti, bet norautā ūdens skaņa mudina manī dziņu iet uz tualeti, toties, kad ūdeni norauju es, pēc kāda laika to dara arī kaimiņš. Un ko lai es tagad daru- es taču nevaru visu nakti staigāt?!

Kaimiņi sūdzas, ka es katru nakti šaujot stārķus. Bet ja bērnus nes stārķi, kā lai es izsargājos? Ko, a?

Ļoti cienījamais, Repšes kungs, vēlētos izteikt sūdzību par šajā gadā pieņemto likumu, kurā noteikts, ka jebkura kriminālā grupējuma obšaks ir apliekams ar pievienotās vērtības nodokli, pahans ir ļoti neapmierināts. Jūsu bratva.

Augsti godājamā Vitenpiskas pagasta padome, visu mužiku vārdā vēlētos izteikt sūdzību par to, ka turpmāk būs aizliegts apčurāt savas mājas žogu, jo ir pierādīts, la pēc svinībām nākot mājās, katrs ceturtais vīrietis mājas meklē rāpus un pēc ožas, ja aizliegums netiks atcelts, tad var sanākt šmuces.

Mūsu kaimiņš, vakaros regulāri stāv pļavā un atņem mūsu bitēm medu, kad tās atgriežas mājās, juridiski viņam ir taisnība, jo bites lido no viņa pļavas, ko darīt?

Cienītā! Jūsu kaza atkal apēdusi manas bumbierenes. Ah tad tāpēc viņas piens sācis garšot pēc sūdiem?

Es dakterim teicu, lai viņš zobu ārstē, bet dakters izrāva, tagad es eslpojot svelpju, un man pa pēdām seko visi ciema suņi, daži no viņiem pat apmetušies pie manis uz dzīvi. Kas nu maksās skādi?

vakar nopirku maizi ar kuru naglas sienā var dzīt! Sāku dzīt- naglas lokās! Vai maizes kombināts nevarētu cept arī naglas?

Caur jusu katalogu iegādājos fēnu- nosvila visi mati! Vai nevarētu pasūtīt pārīti tādu pašu arī manam šefam?
13 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Daži labi :D
2 0 atbildēt
dea avatarsdea
Mūsu nama kāpņu telpā ir sācies suņu seksa klubs. Citi vienkārši pārkāpj pāri, bet es radikulīta iespaidā pāri netieku. Tāpēc man regulāri jāstāv un jāgaida, kamēr beigs. emotion
1 0 atbildēt
ha labs :D
1 0 atbildēt
meh, pa seklu manai gaumei...
0 0 atbildēt
labs :D
0 1 atbildēt