local-stats-pixel fb-conv-api

Spēks ir olās?!?! Vai tiešām? IZ DZĪVES!1

48 0

Ja esat dzirdējuši par tādu fizikālu lietu kā olas nesaplēšamības likumu. Kad olu apņem ar plaukstu, praktiski nav iespējams pārplēst olu. . .
Man beidzot izdevās apgāst šo teoriju.
2008.gada 5.marta vakarā, policijas akademijas kojās, man rokās ielika olu un paprasija vai es varu to pārplēst, kas pirmajā momentā likās pašsaprotami, bet kas arī izrādijās maldi. Tas pat neizdevās ar abām rokām. Momentā, kad es jau biju samierinājies ar sakāvi nolaidu roku ar olu gar sāniem. Un momentā, kad to atzinu, nolēmu vēlreiz saspiest, šo sātanisko olu. Tad notika neparedzētais... ola pārsprāga man nemanot pie sāniem, notašķot manas bikses ar dzeltenumu un tāpat arī kādas meitenes džemperi, paklāju un tapetes uz sienas - reali skats bija neaprakstāms.
Laikā kad tika tīrīta koju istaba, atklājās ka uz tapetēm notašķītais olas saturs bija atdalīts, respektīvi, olas dzeltenums bija atdalīts no baltuma.

Šī rezultāta ceļā nonākam pie secinājuma, ka spēks nav olās.

Kārtējā teorēma, ko izvirziju ir tas ka spēks bija olās līdz Lāčplēsis papleta kājas. Spēks viņam nezuda momentā kad nocirta ausis, bet momentā kad tika ieskandināti debesu zvani, kurus vairs nesargāja kājas.

KOMENTARS NO MANA DR.LV DIENAGRAMATAS RAKSTA, piradijums ka ir liecinieki.

 

Daudzi no jums ir skatījušies zinātniskās fantastikas filmas- šī nav tā!Nu labi tās filmas, kurās visu rāda palēlināti, kā ūdens piliens krīt no lapas, pēc lietus.. kā lido putns utt. bet šis skats bija pat vēl labāks. Atklājām jaunas pavārmākslas trikus - atdalīšanas metode, kā arī mērķēšanas metode- tas vairāk raksturīgs slinkajiem pavāriem - wnk. no virtuves otra gala spiežot olu, tās saturu ietrāpa 2 dažādās bļodās, rezultāti liecina, ka šāviens ir bijis ļoti produktīvs. No 2 m attāluma atdalīšanas procesa sastāvdaļas atdalījušās 70 -100 cm (laikam virziens pret virsmu bija slīps) attālumā. Pēc gravitācijas var noteikt, ka zemes pievilkšanās spēks piemīt vairāk baltajam (tāpēc čomi nebrīnaties, ka nelido pietiekami tālu), toties varam uzslavēt dzelteno (to varētu izmantot kosmiskajos pētījumos (labais - piemīt tā maģiskā dzeltenā krāsa)...
Nākamā metode protams bija mērķēšanas metode, šoreiz Igors mēģināja, bet nesanāca tik produktīvi, kā Agnim, jo Igoram lenķis nebija pienācīgi aprēķināts-(jāsaceļ bija augstāk)Toties saturs bija pa grīdu(nelietderīgi izmantotas vielas satāvdaļas) Savukārt ar pirmo eksperimentu izvēs iegūt necerēti augstvērt'vērtīgus rezultātus, lidojumaprecizitāte diezgan optimāla, trajektorija ideāla, šaviena darbības zona bija 115 grādu rādiusā, veiksmīgie priekšmeti, laikam tagad ir starā, iegūstot relikvijas un tie ir: Laimīgā siena, laimīgais monitors, laimīgais džemperis, laimīgais paklājs, laimīgās šāvēja bikses , laimīgais gultas pārvalks, laimīgā ola ....
Mīts vēl aizvien pastāv, runā, ka laimīgā ola nāk pēc pusnakts un iesvēta atkal - uzmanaties nākamie būsiet varbūt Jūs!!!
ps. drīz notiksies nacionālajā līmenī olu šāvēju(pautotāju) čempiņš (Turam īkšķus(aiz olām))!!!!
48 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Jēlu olu ar pirkstiem, rokām tiešām nav iespējams saspiest - tas notiek tikai mirklī, kad čaumalai pieskaras nags.

0 0 atbildēt