local-stats-pixel

Sieviešu noslēpumi vīriešu savaldzināšanai TOP 1014

Sveiki,uzrāvos uz intresantiem faktiem par sieviešu savaldzināšanas noslēpumiem.Daudz faktu,ko mēs vīrieši nezinājām par savām sievietēm,kā viņas iekaro mūsu sirdis.

Sievietes daudz labāk pārzina savaldzināšanas mākslu, nekā tajā orientējas vīrieši. Daiļā dzimuma pārstāves šo prasmi ir izkopušas daudz ilgstošāk, jo tas bijis nepieciešams ne tikai pretējā dzimuma pievilināšanai, bet uzmanības pievēršanai laikā, kad sieviešu tiesības bijušas visai ierobežotas.

Līdz ar to var uzskatīt, ka sievietes prasmi pretējās pusītes tīt ap pirkstu mācījušās gadsimtiem ilgi. Nevar noliegt, ka tā ir prasme, ko nevēlētos zināt arī vīrieši, taču ne visiem tas padodas tik pat veikli.

1.noslēpums. - Zini,ko vēlies!

Ļoti daudzi vīrieši saskaras ar problēmu, ka ir spiesti sadzīvot ar to, ko varējuši iegūt. Tajā pat laikā sievietes daudz veiksmīgāk prot panākt, ka ap viņām vienmēr ir izvēles iespēja, un līdz ar to viņas drīkst atļauties būt cimperlīgākas.

Ja zini, ko vēlies savā partnerī ieraudzīt, tad ir ne tikai vieglāk saprast, vai katrs konkrētais cilvēks tev der, bet arī daudz vieglāk nospraust konkrētas robežas, lai neskrietu pakaļ katram "gan jau izdosies" gadījumam.

Tādējādi tu pārējai pasaulei norādīsi, ka neesi izmisumā. Turklāt no šī mirkļa tavās rokās ir vara, jo tu es tas, kurš novērtē otru. Pretējais dzimums to ļoti labi sajūt un gan apzināti, gan neapzināti cenšas izmantot visas savas savaldzināšanas metodes. Tikmēr tu esi tas, kam izvēles iespējas.

2.noslēpums. - Esi Balva!

Būt tam, ko citi vēlas iekarot, nozīmē, ka citi tevi pēc kaut kādiem kritērijiem ir novērtējuši un vēlas iegūt tavu uzmanību. Tagad viņu darbs ir censties to arī izdarīt.

Lai tas notiktu, ir jāzina sava vērtība un tā sev skaidri jānosaka. To savukārt iespējams izdarīt, attiecīgi rīkojoties un parādot savu attieksmi.

Meitenes daudz dabīgāk un nepiespiestāk prot savaņģot puišu sirdis, kamēr tikai retais puisis zina savu vērtību, un panāk, lai viņš ir tas, kam citi skrien pakaļ.

3.noslēpums. - Ģērbies Iespaidīgi!

Sievietes pievērš ārkārtīgi lielu uzmanību tam, kā viņas izskatās. Ne vienmēr nostrādā šarms, vai iznesība, taču daudzas savus iekārotos vīriešus iegūst tieši ar savu stila un gaumes izjūtu, kā arī kopto ārieni.

Sievietes apzinās, ka apģērbs, ko valkā, palīdz citiem tevi pamanīt. Starp citu, tieši fakts, ka viņas seko līdzi modei, liek viņām pievērst uzmanību arī tam, ko velk pretējais dzimums.

Vīrietis, kurš saprot, kā iespaidot un veidot savu klātbūtni, pievērsīs uzmanību arī ārienei. Savukārt sievietes šādos labi ģērbtos un koptos vīriešos nesaista tikai tas, ka viņi ir labi izskatās, bet arī fakts, ka viņi acīmredzot interesējas par modi un savu ārējo izskatu.

4.noslēpums. - Smaržo Apburoši!

Pārāk bieži vīrieši nepievērš uzmanību tam, kādas smaržas ir apkārt. Lielākā daļa tikai retumi izmanto odekolonu pēc skūšanās. Tikmēr sievietes zina, ka, lai kādam izpatiktu, ir jāņem talkā visi ieroči, kas strādā uz visām iespējamajām sajūtām.

Tikai iedomājies visas smaržas, ko sievietes lieto un kas padara tevi traku, un tu sapratīsi, cik smaržu lietošana ir nozīmīga.

Labu smaržu vai odekolona lietošana var darīt brīnumus, un tava klātbūtne var pretējo dzimumu burtiski pamodināt.

5.noslēpums. - Ieinstresē!

Par spīti visiem fiziskajiem aspektiem, kas paši par sev strādā pretējā dzimuma piesaistīšanā, tukša čaula vien dos īsu efektu. Šī iemesla dēļ ir svarīgi būt interesantam.

Savukārt būt interesantam nebūt nenozīmē zināt visu un prast runāt par visu. Lai kaut kas "interesants" rastos, ir jāprot uzmanīgi izanalizēt otra teikto un atrast tādu tematu, kas jūs abus saista. Gandrīz vienmēr strādās arī tavas zināšanas par patlaban notiekošo, piemēram, popkultūru, mūziku, slavenībām. Derēs jebkas, kas otram šķiet pietiekami saistošs, lai pavadītu ar jums kopā laiku.

Vienlaikus ar spēju runāt, jābūt arī spējai klausīties, lai arī otra persona pacenstos veidot ar jums saikni arī no savas puses. Galu galā nav nekas interesantāks par kādu, kas interesējas par tevi.

6.noslēpums. - Pārsteidz!

Darot to, kas no tevis netiek gaidīts, vari radīt otrā aizrautīgu interesi un "ietērpt" sevi noslēpumā. Tas cilvēkiem liks būt tavā klātbūtnē vienmēr uzmanīgiem un sekot visam, ko dari.

Šīm negaidītajām lietām gan nevajadzētu būt komiskām. Tostarp, piemēram, negaidīta lādēšanās vai pus pa jokam rupjš joks nav labākā negaidītā lieta, ko varat paveikt.

Tā vietā spēlējiet pretēji gaidītajam - tā vietā, lai izteiktu meitenei komplimentu par viņas izskatu, pasakiet kādu komplimentu par viņas inteliģenci. Iespējams, ka tieši šādus komplimentus viņa saņem daudz retāk vai pat nesaņem vispār. Tas viņai liks justies īpašai, bet tev - atšķirties no visiem citiem komplimentu bārstītājiem.

Viņas uzaicināšana uz negaidītu randiņa vietu, piemēram, boulinga spēli tā vietā, lai dotos uz kino vai restorānu, arī var būt pietiekami pārsteidzošs gājiens no tavas puses.

7.noslēpums. - Jūti Līdzi!

Ar līdzi jušanu gan šoreiz nav domāta līdzjūtība, bet nebaidīšanās savas emocijas izpaust, neatkarīgi no tā, vai tās ir pozitīvas vai negatīvas. Bez emocijām otru iesaistīt būs sarežģīti.

Viena veida emocijas ir tik pat sliktas kā to vispārējs trūkums. Visu laiku justies labi, vai arī tieši pretēji - visu laiku justies nomāktam - citiem liek uzmanīties no šādas personas.

Kad proti izteikt gan viena, gan otra veida emocijas, tas visu notiekošo padara interesantu, bet partneri - ieinteresētu. Sievietes šo triku izmanto visu laiku. Viņas vienā brīdī var likt tev sajusties iekārotam, kas tev liek justies labi, bet jau nākamajā tevi ignorēt, kas tev, protams, liek justies slikti. Šādas pārmaiņas liek tev veltīt vairāk laika attiecībām, lai iegūtu šos pozitīvos mirkļus pēc iespējas biežāk. Ja to izmanto sievietes, kāpēc to nedarīt arī vīriešiem?

8.noslēpums. - Tēlo Nesasniedzamo!

Neviens nekad nenovērtē to, kas pie tiem viegli ir atnācis. Sievietes to zina labāk par ikvienu - ja viņas ir viegli iegūstamas, ir pārāk liela iespēja, ka tūlīt pēc iekarošanas, viņas tiks arī pamestas.

Būt neiekarojamai savukārt sievietes padara par mērķi, kura sasniegšanai vīrietim ir jāiegulda savas zināšanas, šarms, emocijas un laiks. Līdz ar to, kad nesasniedzamais ir sasniegts, neviens vairs nevēlas to laist vaļā, jo nevēlas tādas pašas pūles ieguldīt vēl kādā.

9.noslēpums. - Attīsta piedzīvojuma kāri!

Būt piedzīvojumu kāram nav tas pats, kas visu laiku pārsteigt. Piedzīvojums nozīmē pabīdīt savas robežas un darīt to, kas ir ārpus tavas ierastās komforta zonas.

Piedzīvojumu kāras meitenes ieintriģē vīriešus. Viņas liek tiem justies dzīviem, un šīs labās sajūtas tiek asociētas ar sev blakus esošo cilvēku. Tāpat tas strādā arī otrā virzienā - uz piedzīvojumiem ķerts puisis ātri vien paraus līdzi jebkuru meiteni un parādīs, cik daudz pasaule viņai vēl var sniegt (protams, tikai kopā ar šo puisi).

10.noslēpums. - Iemācies izmantot savu seksualitāti!

Sievietes zina, ka būt seksuālai un prasme izmantot savu seksualitāti ir spēcīgs līdzeklis vīriešu piesaistei. Tajā pat laikā lielākajai daļai vīriešu nav ne jausmas, kā viņi var izspēlēt seksualitātes kārti.

Vīrieši cenšas rīkoties līdzīgi, kā to dara sievietes, taču tas nestrādā, jo katrs dzimums seksu uztver citādāk. Vīriešu centieni parādīt seksualitāti, sekojot sieviešu paraugam, var beigties ar pilnīgu izgāšanos, taču tas nebūt nenozīmē, ka arī vīrieši nevar būt seksuāli.

Atšķirība dzimumu starpā ir tā, ka lai būtu seksīgs, vīrietim ir jārīkojas vīrišķīgi. Viņam ir ar visām savām labākajām īpašībām jāparāda, cik vīrišķīgs viņš ir, lai spētu sievietē uzšķilt liesmiņu. Turklāt jo vairāk vīrietis izmantos savu seksualitāti jeb vīrišķību, jo vairāk sieviešu uzmanību viņš spēs piesaistīt.

delfi.lv

82 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Ir labsemotion gribi plusu?emotion

0 0 atbildēt

Nenāktu par sliktu,lai varētu nopelnīt žurnālista amatu. :D

0 0 atbildēt

divi 8stotie un 6tie!

0 0 atbildēt

kpc neviena sieviete šito neizmanto pret maniemotion

0 0 atbildēt

Hmmmm..... Cik es zinu, kad ņēm rakstu no citiem avotiem norādi vietu. Piemēram šis viss ir izkopēts ļoti skaisto no DELFIEM.lv http://woman.delfi.lv/relationships/couple/sieviesu-noslepumi-viriesu-savaldzinasanai-top-10.d?id=42889828

0 0 atbildēt

Sievietēm jau viegli, seksīgi apģērbies, pagrozi mazliet dibenu un daudzas izvēlēs iespējas jau būs priekšā :D 

0 0 atbildēt

Varēji vismaz cērtamas bildes salikt. emotion

0 0 atbildēt