local-stats-pixel fb-conv-api

Sieva viņu krāpa, atriebība - sarīkot ballīti, kuru viņa nekad neaizmirsīs!31

2299 3

Viņš zināja, ka viņa sieva pastāvīgi ņemas ar kādu citu, respektīvi,viņu krāpj, tāpēc viņš izdomāja vislabāko veidā kā viņu pieķert!

Man sāka likties, ka mana dārgā sieva mani krāpj, nevis likās, bet biju pārliecināts par to, jo viņa visu laiku, konstanti, radīja sarkanus karogus, meta zīmes par to , ka viņai ir kāds cits. Viņa bieži smaidīja, smējās, sarka, kad rakstīja sms, kad prasīju, kam viņa raksta, viņa tikai atmeta ar roku un teica, ka mammai! Bieži viņa aizbildinājās ar to, ka darbā esot daudz darba un, ka esot jāpaliek strādāt. Kad zvanīju viņas kolēģiem. viņi teica, ka viņa esot beigusi darbu stundām atpakaļ! Kad prasīju, kas īsti notiek, viņa tikai pasmējās un teica, ka āzējot viens otru ārā tā visu laiku.

Pēdējais piliens bija tas, ka viņa teica, ka iešot pakaļ pienam 11.30 naktī.... un ieradās mājās aptuveni divos no rīta.... tad es jau bija 150% pārliecināts, ka viņai ir cits.

Tagad, pāriesim ātri uz viņas dzimšanas dienas dienu. Daži mēneši jau pagājuši, tagad droši vien domājat, kāpēc gaidīju tik ilgi, lai viņu uzķertu un kāda velna pēc tieši viņas dzimšanas dienā? Atbilde uz pirmo jautājumu: Man vajadzēja savākt pietikoši daudz informācijas advokātam, lai paātrinātu tiesas darbus kā arī vajadzēja atrast jaunu dzīves vietu, atbilde uz otro- man vienkārši tā gribējās, viņas dzimšanas diena bija ideāls laiks, lai viņu pieķertu krāpšanā!

ķersimies vērsim pie ragiem, tātad, viņas dzimšanas diena, kad viņai jautāju, ko viņa vēlas saņemt dāvanā, viņa uzstāja, ka grib, lai braucu ārā no pilsētas kopā ar draugiem, jo viņai tāpat būs jāstrādā un viņa negribot nekādu atgādinājumu par to, ka novecojot.

Es zināju, ka kaut kas nav kārtībā, jo atradu šampanieša pudeli un divas glāzes skapī, mani kaut kas uzsprāga. protams, es darīju, kā katrs labs vīrs, devos pie drauga uz mājām, it kā izlikdamies, ka dodos ārā no pilsētas izklaidēties. Kamēr esmu tur, piezvanīju sievas mātei,sievas tēvam, viņs māsai un draudzenēm. Stāstīju viņiem ka gribu viņai sarīkot vienreizēju dzimšanas dienas pārsteiguma ballīti un viņiem tur ir obligāti jābūt. Mums visiem ir klusiņām jāiezogas viņas istabā ar končām, pinjatām un vēl sazin kādiem citiem zvēriem, lai viņu kārtīgi pārsteigtu.

Piekodināju visus, lai ierodas pie mūsu dzīvokļu mājas 8.30 no rīta. Kad visi ieradās, aptuveni, bijām astoņi cilvēki, salīdām visi klusiņām liftā, devāmies augšup. Sievas māte turēja kūku ar svecītēm, piekodināju visiem būt klusiņiem kā pelītēm. Ieliku atslēgu durvīs atslēdzu tās, visi klusiņām sagājām iekšā dzīvoklī, dodamies tālāk pa gaiteni uz mūsu guļamistabas pusi. Visiem rokās bija kazū, viņas mammai torte rokās, smaids līdz ausīm.

Tad atvēru durvis, un visi iekliedzās pārsteigums!!!!

Bet pŗsteigums bija mums, kad redzējām manu kailo sievu ar pliku pakaļu un viņas mīļāko skatamies uz mums ar izbolītām, pārsteiguma pilnām acīm. Mamma nomet torti, māsa bļauj pilnā balsī, tēvs sāk kliegt. Es izliekos, ka esmu pilnīgi satriekts, viņas labākā draudzene, mūs dzen ārā no istabas bļaudama uz manu sievu! Mana sieva, nu jau bijusī sieva, raudādama, stostoties bļauj uz mani kā es tā varēju, kamēr viņas mīļākais mēģināja ātri saģērbties un aiztīt makšķeres!

Lieki piebilst, ka šī bija viena no labākajām dzimšanas dienas dāvanām ko jebkad esmu viņai pasniedzis!! emotion

http://spoki.tvnet.lv/joki/Virs-pamet-sievu-jaunas-meicas-del/745052

2299 3 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

 nemuldi, ir daudz daudz sliktākas lietas, ko otram nodarīt.

1 3 atbildēt