local-stats-pixel

Ronald Mc`Donald [duck :D]14

21 7
Kautkas jauns no šī vecīša :) Sen nebij redzēts :D

Bet doma viena - domā ko ĒD !!

Šorīt aiz mājas stūra uzskrēju virsū divām tīņu meitenēm, kas izskatās kā mazas iespīlētas sardelītes savās šaurajās zemās jostasvietas džinsās. Jostasvieta iegriezusies mīkstajos sāniņos, kas izrāda savu pāris centimetru kailumu šajā rudenīgajā rītā. Un abām rokās papīra turzas no Makdonalda, no kurām velk ārā šādu tādu "brokastu" pārtiku. Tajā brīdī es atcerējos, ka pati kādā 8. klasē, kad Juglā bija Makdonalds, mēdzu ar draudzenēm jau pirmdienas pēcpusdienās noēst visu nedēļas kabatasnaudu un ar laiku tā kļuva teju par atkarību. Vienīgais veids, kā es no tās tiku vaļā - toreiz kaut ko sagrēkojos un kabatasnaudu man uz kādu laiciņu nogrieza.

Es negribu moralizēt par šīs pārtikas veselīgumu, garšīgumu, negaršīgumu. Es gribu tikai parādīt interesantu eksperimentu, ko veikusi kāda uztura konsultante Amerikā:

1996. gadā viņa Makdonaldā iegādājās hamburgeri, ko noglabāja traukā. Pēc 12 gadiem haburgeris izskatās tieši tāpat! (Tie mazie baltumiņi uz gaļas ir drupačas no maizes. ) Cilvēki viņai jautāja, kā izdevies hamburgeri saglabāt, bet šī dāma apgalvo, ka viņa to turējusi parastā kastītē ar rūķi uz vāka un pat nav glabājusi ledusskapī!

Uztura speciāliste ir secinājusi, ka šāds rezultāts iespējams vienīgi tad, ja pārtika ir bagātināta ar ķīmiskām vielām un zaudējusi savu barības "kodolu".

Tad nu visu ar mēru un parūpējieties, lai jūsu bērni vismaz brokastīs neēstu hamburgerus!
Reklāma
21 7 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000
dariet ko gribat bet es tapat edisu makdonaldaa emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
man garsho!
3 0 atbildēt
man negaršo Mc`Donalds paika..tā kā.. :D
3 0 atbildēt
daaa es reizi pa reizei iegriezos makdonaldaa un ja negarsotu tad neiegriestos :) tas reizi pareizei ir labi ja vienreiz menesii :)) tad kad sanaak un ir iedvesma vederam ;)
3 0 atbildēt
dea avatarsdea
yay.. kārtejo reizi priecājos, ka neēdu un netaisos ēst tos mēslus. (happy) :D
2 0 atbildēt
Lasīts
2 0 atbildēt
nee saldejums naw nemaz tik garshix
2 0 atbildēt
ja jau aktīvs dzīves veids un fiziskās aktivitātes nav svešas, tad grūti aptaukoties! bet ja to vien dara kā rij MC donaldā un pirž dīvānā, tad agri vai vēlu vajadzēs divus krēslus lai apsēstos!!!!
2 0 atbildēt
nez nez man nelien iekšā parasti tā speķainā pārtika :D bet saldējums tur ir garšīgs.. emotion
1 0 atbildēt
Šmurgul, nesapratu - Tu esi sieviete, ka raksti sieviešu dzimtes izloksnē?! A, a?!
1 0 atbildēt
Jāā, jāā: “Es gribu tikai parādīt interesantu eksperimentu, ko veikusi kāda uztura konsultante Amerikā: " Patīk man šitie eksperimenti. Kur garantija, ka tas nav feiks, vai tas ir kaut kā speciāli autorizēts, vai aprakstīts. Vismaz kādi fakti, kas tā par "uztura konsultatnti" no kurienes. Es arī sev varētu pierakstīt klāt, ka esmu kodolzinātnieks kaut gan no kodolzinātnes neko nesaprotu. Kārtējie suņa murgi un kārtējie: Viena tante teica!!!
1 0 atbildēt
i hate it :D
1 0 atbildēt
Frī kartupeļi garšo tā it kā būtu no plastmasas, un kola pēc sērskābes (lai nu kā tā garšotu).
0 0 atbildēt
The orb, ja kāds vēl nav pamanījis ES ESMU SIEVIETE !! ielien manā profilā tur es neslēpju ne savu vecumu, ne dzimumu .. aarprāc, man jau tikai niks viiriesh dzimtee.. pat avataros esmu likusi visaadus roza kakjus utt.. where is the problem?? :P
0 0 atbildēt