local-stats-pixel

Pieci kaitinošākie komentētāju tipi35

19 2
Daudzus gadus lasot interneta dienasgrāmatas, sanāk izlasīt neskaitāmas rindiņas komentāru un uzkrāt zināmu pieredzi par lasītājiem. Te nu es radošās degsmes uzplūdā izdalīju piecus kaitinošākos komentētāju tipus, kas ir attiecināmi ne tikai uz blogiem, bet uz jebkuru lapu.


"Es jau to zinu"
– šis komentētāju tips rakstu vērtē tikai no viena aspekta – vai viņš jau to ir zinājis / redzējis / tur bijis / to darījis vai nē. Raksta saturs, noformējums, stils un citas īpašības ir nesvarīgas. Parasti šādi komentētāji ir ar pārspīlēti uzpūstu pašapziņu, aiz kuras, protams, slēpjas mikroskopisks rudimentārs penītis un pazemojumu pilna pagātne.

"Visi sukas bļeģ" – šis komentētāju tips pie jebkāda satura ieraksta izplūst neapturamā rupjību straumē bļaujot, ka visi ir geji, kropļi un maukas t.i. šis komentētājs vienā komentārā izmanto vairāk nenormētas leksikas nekā gada laikā spētu pateikt piedzēries pirāts. Vienīgais iemesls šādai verbālai caurejai ir izmisīgs kliedziens pēc sapratnes un atzinības. Šis komentētājs grib atrast draugus, bieži viņš dvēselē ir nedaudz vientuļš, mazliet nesaprasts. Tas ir skaudrs sauciens pēc mīlestības.

"Superīgi pateici" – šis komentētājs lien dirsā kad vien ir kaut mazākā iespēja. Rakstus viņš lasa pavirši, bieži tikai virsrakstus, bet vienmēr viņam kabatā ir kāds pārspīlētas atzinības pilns teksts. Katram rakstu autoram ik pa laikam gadās brāķi, bet šis komentētājs stāvēs un kritīs par tevi arī visdziļākās radošās krīzes laikā. Uz ielas tu viņu varēsi pazīt pēc brūnā degungala.

"Es par tevi biju labākās domās" – šis komentētāju tips cenšas nokaunināt raksta autoru gadījumos, kad raksta saturs nesaskan ar komentētāja viedokli. Kaunināšana ir pieklājīga (bez rupjībām) – tādā veidā komentētājs mēģina parādīt, ka viņš ir pārāk labi audzināts lai nolaistos līdz vulgaritātēm. Šāda kaunināšana ir piedodoša, tomēr tā pauž vilšanos un cerību, ka nākotnē nekas tāds vairs neatkārtosies, tieši tāpēc tā tik ļoti kaitina. Raksta autoram katrā ziņā nevajag uztraukties un iespaidoties no līdzīgu komentāru autoriem, jo tie visbiežāk ir moralizētāji-teorētiķi, kas gatavi mēnesi gudri stāstīt, ka vajag nokrāsot griestus, bet beigās tā arī neko neizdarīt. Uztraukumam nav pamata - lai arī ko tu rakstītu, šiem dzīves teorētiķiem vienkārši pietrūks izlēmības turpmāk tavu lapu neapmeklēt.

"Tu esi idiņš" – šāda stila komentāru autors cenšas nonākt konfliktā ar raksta autoru, provocējot un izaicinot viņu ar dažādiem personīgiem apvainojumiem. Ja viņam tas kādreiz izdodas, viņa sirds uzgavilē un tas viņam dod jaunu sparu nākamajiem varoņdarbiem. Jebkāda atbildēšana ir bezjēdzīga, jo lai vai cik argumentēti tu viņu noliksi pie vietas, viņš tik un tā paziņos: "lol, bet tu esi lohs tikuntā" un jutīsies uzvarējis. Šādas rīcības iemesli parasti ir zems pašvērtējums, dēļ kura ir nepieciešama tamlīdzīga virtuāla sacensība un uzvaras sajūta.

19 2 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.nemirst.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 35

0/2000
Labs raksts! :D *pie kāda komentētāja tipa es piederu? emotion
2 0 atbildēt
Taa ireecu par to meichu un zivi !! :D :D :D :D
1 0 atbildēt
es par tevi RicoCaCa biju labaakaas domaas, bet izraadaas ka tu esi idinjsh un maukulis blja...iisteniibaa to es jau sen zinaaju, bet vispaar rakstam nav ne vainas..superiigi pateici! viss vienaa emotion
2 1 atbildēt
Bet es negribu un piepsiediet mani :D
1 0 atbildēt
HEYCO ieskaties vērīgāk! ;)
1 0 atbildēt
g2b avatarsg2b
manī ir pa druskai no katra... emotion
1 0 atbildēt
idiotisms tad jau nav idealu komentaru jebkura gadijuma tu paliec lohs!!!!! ak vai ko es pateicu: šāda stila komentāru autors cenšas nonākt konfliktā ar raksta autoru, provocējot un izaicinot viņu ar dažādiem personīgiem apvainojumiem. Ja viņam tas kādreiz izdodas, viņa sirds uzgavilē un tas viņam dod jaunu sparu nākamajiem varoņdarbiem. Jebkāda atbildēšana ir bezjēdzīga, jo lai vai cik argumentēti tu viņu noliksi pie vietas, viņš tik un tā paziņos: "lol, bet tu esi lohs tikuntā" un jutīsies uzvarējis. Šādas rīcības iemesli parasti ir zems pašvērtējums, dēļ kura ir nepieciešama tamlīdzīga virtuāla sacensība un uzvaras sajūta.
2 1 atbildēt
RicoCaca - "Es par tevi biju labākās domās"
1 0 atbildēt
taa gluzi nav ka tu neko nedriiksti neko teikt tu vari vnk pateikt + vai kaadam paskaidrot kaut ko vai vsp pa rakstu neintereseeties un plaapaat ar kaadu citu spoku
1 0 atbildēt
vajadzeeja velvienu grupu... es arii taa maaku paarkopeet textu vai arii,nav stiliigi parkopeet textu:D
1 0 atbildēt
man ar tā meitene patiik emotion
1 0 atbildēt
Es tevi ieniistu, suka blje! Tu mani atklaaji - es izmisiigi breecu peec sapratnes un atziniibas, bet neviens ne suuda mani nedzird! Gribu dazhus draugus, ar kuriem apmainiities ar tukshajaam pudeleem un regulaaru seksu. Tagad es pisiishu atkal beigtu zivi, paarlasot rakstu, veerojot gif-meitenes pakaljas kustinaashanaa un taas burviigajaa smaidaa gif-klipa beigaas... p.s. Kaa var apstaadinaat klipu tajaa vietaa, kur vinja zivi ieliek starp kaajaam? Baigi vajag! Help please!
0 0 atbildēt
Man tas pats kas keiko un bubble. emotion Visādā ziņā prieks, ka kāds uzrakstīja šādu analīzi emotion
1 1 atbildēt
"Es par tevi biju labākās domās" ---> murkšķis :D a es lai jautrāk teikšu ar kautko stereotipisku pirmajam tipam: bļe, cik var likt vienu un to pašu! ! emotion emotion
2 3 atbildēt
Tas ir no nemirst.lv naw stiliigi parkopeet rakstus un neatsaukties uz to patiesajiem autoriem.
1 2 atbildēt