local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc horoskopa mauku vakars53

1411 30

Ingmāram jau kopš bērnības bija izteiktas dusmu lēkmes, ko izraisīja vārds „Inga”. Tas sākās četrpadsmit gadu vecumā, kad sētas draugi jokojoties saīsināja viņa vārdu un sāka saukt par Ingu, tas viņu tā sadusmoja, ka Ingmārs no dusmām eksplodēja un vienreiz ievilka vienam draugam pa zobiem, tā ka abi zaķenieki izlidoja pie mājas zālē un bļaujot izkliedza: „Bļe pamēģini tagad izšļupstēt Inga!! Starp citu, piena zobi divreiz ārā nekrīt”!!! Kopš tās dienas ikreiz, kad viņš izdzirdēja vārdu „Inga”, Ingmāra kulaks saspringst, zobi sakožas, domās izskan frāze: „Kurš Daunis grib pa zobiem?” un acis mētājas apkārt, meklējot to, kurš izdvesa šo vārdu.

Tagad viņš ir divdesmit četrus gadus vecs, strādā par klientu konsultants tirdzniecības centrā „Spice” un katru dienu iedzer ārsta izrakstītās nomierinošās tabletes, kas ļauj šīs izraisītās dusmu lēkmes kontrolēt, lai negadās kā pirmajā darba nedēļā, kad gandrīz piekāva savu kolēģi, kuru sauca Inga. Jo viņas vārda nozīmīte pie krekla, tā viņam dūrās acīs, ka labi, kad gāja garām apkopēja, kuras slotu, viņš pārlauza pret celi uz pusēm un izspārdot viņas ūdens spaini izlādēja dusmas, pēc tam pieliecās pie viņas un iečukstēja ausī: „Tik pamēģini sūdzēties par mani, savādāk pateikšu, ka tu zodz vaginālo krēmu. Bet neskatoties uz šo visu, viņš ir laipns un labsirdīgs cilvēks.

Ingmārs noskatījās kārtējo „Gossip Girl” sēriju, viņš ieleca gultā, piespieda spilvenu pie krūtīm un ar aizvērtām acīm iztēlojās turpmākos seriāla notikumus un dziļi sirdī vēlējās iekļūt tajā attiecību virpulī, ļaujoties neticami romantiskām dēkām ar galvenajām seriāla varonēm, līdz šīs domas viņam uzdzina erekciju, kurai viņš kautrīgi uzbīdīja virsū spilvenu nosakot: „Bļeģ, un tā katru reizi”.

Nomierinājies pēc sapņainajām domām, lai nebūtu šodien kārtējais „vulkāna izvirdums”, viņš paņēma avīzi, lai izlasītu iknedēļas horoskopu. Ieraudzījis, ka uz avīzes titullapas rakstīts, ka piektajā lapaspusēs ir raksts ar bildēm par Džesiku Albu, viņš ātri šķīra vaļā. „Bļeģ kāpēc salipis?!!!”, Ingmārs neizpratnē plēšot vaļā iesaucās. „Aaaa, pareizi, es tak jau aizvakar izskatījos, laikam mans baltais herbārijs jau izkaltis”. Nosmīkņājis, viņš atvēra horoskopu lapaspusi. Ingmārs ticēja horoskopiem tik pat ļoti kā tāds vērsis pirms kaušanas, ka tas stobrs pie galvas tikai pakasīs niezošo pieri. Viņš pat mēģina visur atrast sakritības, kas atbilst pēc horoskopā rakstītā. Tie viņam ir kā dzīves ceļvedis.

„Nav izslēgts, ka brīvie zīmes pārstāvji nedēļas otrajā pusē būs gatavi jauniem attiecību iekarojumiem mīlas frontē”, Ingmārs izlasīja pēdējo horoskopa teikumu, viņa rokas sāka trīcēt aiz laimes, beidzot viņš bija cerību pilns, ka atradīs savu izredzēto un varēs vērp intrigas kā savā mīļākajā seriālā. „Šodien tak ir piektdiena, tas nozīmē, ka šovakar pēc horoskopā rakstītā ir mauku vakars”. Pēc kārtējās „Gossip Girl” sērijas noskatīšanās, no kā iedvesmoties vakaram, viņš sāka taisīties uz klubu. Uzvilka savu mīļāko kreklu, uz kura bija rakstīts „I’m Horny”, to viņš darbā nozaga no noliktavas un viņš stingri ticēja, ka šīs uzraksts spēs pievilināt meitenes, ja ne smukās, tad neglītās kā mušas sūdam lips klāt.

Ingmārs meklēt meitenes vienmēr gāja uz „Pulkvedi”, tas viņam šķita labākais klubs pēc tam, kad vienreiz redzēja, ka viena meitene palīdusi zem galdiņa sniedza mutisku pakalpojumu, kas lika domāt, ka šeit viņas viegli dabūt. Viņam patika tādas mauciskas meitenes, viņš tādu meiteni dēvēja par samu ar ūsām, kas pats lec laivā. Atnācis uz klubu, viņš uzreiz nopirka sidriņu un lēnām ar salmiņu sūca sēžot dīvāniņā. Ikreiz, kad gāja garām kāda meitene, viņš mājot ar galvu, smaidīdams ar pirkstu rādīja uz krekla uzrakstu. Pēc dabas viņš nebija tas veiklas sarunas uzsācējs, tāpēc viņam parasti vajadzēja izdzert trīs sidriņus, lai viss raiti notiktu. Ingmāram bija trīs vienkāršas fāzes: 1) Atrast potenciālo meiteni 2) Pagaidīt, kamēr viņa piedzeras 3) Piecirst viņai.

Sēžot dīvāniņā un vērojot dejojušās meitenes, Ingmārs atcerējās, ka ir aizmirsis iedzert nomierinošo tableti, tāpēc mazliet sāka nervozēt, cerot nedzirdēt vārdu Inga. Laikam ejot un pamanot tikai resnu piedzērušos meiteni, Ingmārs tik un tā neatmeta cerības, jo ja horoskopā tā bija rakstīts, tad tā jānotiek. Pēkšņi dīdžejs ierunājās mikrofonā: „Vai šeit ir kāda Inga?”, vairākas meitenes pacēla roku un spiedzot teica: „Jā, es esmu Inga”. „Sveiciens visām Ingām vārda dienā, šī dziesma ir priekš Jums”. Ingmārs palika dusmīgs, viņš piecēlās, auksti sviedri pilēja gar pieri un aiz dusmām viņš elsoja, skatoties uz dīdžeju. „Izdirs seju sūdeli!! Tik aizej uz tualeti, atnāksi atpakaļ bez zobiem”, griezdams zobus viņš murmināja. Ingmāram vakara plāns vairs galvā nebija, viņam domās bija tikai viens- kā noslānīt dīdžeju. Viņš lēnām gāja uz dīdžeja pusi, rokās saspiedis tukšo sidriņa glāzi un bija gatavs mest viņam pa pieri. Pietuvojoties gana tuvu, viņš jau atvēzēja roku un jau gribēja mest, kad no bāra letes aizgāja nīlzirgam līdzīga meitene un atsedza skatu uz vienu skaistuli. Ingmāram roka nolaidās un dusmas pārgāja. Pie bāra letes sēdēja skaista meitene, kas līdzinājās „Gossip Girl” seriāla varonei. Viņa bija piedzērusies un rīstījās. Skatoties uz viņu un jau fantazējot, tas Ingmāram uzdzina kārtējo erekciju. Viņam viņa patika, tas netraucējās, ka viņa izskatījās pēc kaķa, kas cenšas atvemt lielu spalvas kušķi. „Mazā minka”, Ingmārs smaidot sacīja.

Viņš piesēdās pie bāra netālu no viņas. „Kad aizies izvemties un atnāks, tad piecirtīšu”, viņš murmināja. Pēc kādas minūtes, viņa piecēlās un raitā riksītī aizskrēja uz tualeti un apmēram pēc desmit minūtēm streipuļoja atpakaļ un kad jau gribēja apsēsties, tā pagriezās un ar pilnu muti aizskrēja atpakaļ uz tualeti. „Cik tad var vemt kā tāda paēdusi bulīmiķe”, Ingmārs dusmīgi noteica. Kad beidzot atnāca atpakaļ, Ingmārs bija gatavs piecirst. Viņš nemanot ar sidriņu pieslīdēja viņai blakus, varēja redzēt, ka viņas mati ir nedaudz novemti un ož pēc kuņģa skābes. „Sveika skaistulīt, kā sauc tevi?”, Ingmārs uzsāka sarunu. „Inga”, viņa knapi pagriežot galvu izdvesa. „Ko bļeģ tu teici?”, Ingmārs jau dusmīgs piecēlies, kājās teica. „Linda, mani sauc Linda”, viņa atkārtoja. Ingmārs nomierinājās, pie skaļās mūzikas, viņš bija pārklausījies. „Mani sauc Ingmārs, prieks iepazīties”. Viņa pagriezās un uzsmaidīja, tā ka varēja redzēt, ka viņai zobos ieķēries atvemtais vistas gabals. Ingmārs nošķebinājās, bet līdzība ar seriāla varoni bija pārāk liela, lai tas atbaidītu. „Aizved mani mājās, lūdzu, es tev atlīdzināšu”, viņa savā novemtajā balsī nošņukstēja. Ingmāram divreiz nebija jāsaka, viņš paņēma viņu aiz rokas un veda projām.

Līdz viņas dzīvoklim bija gana ko iet, ik pēc četrsimts metriem vajadzēja apstāties, lai viņa pavemtu pie kādas mājas stūra. Ingmārs turēja viņas matus, kamēr viņa izdvesa skaņas it kā eksorcists dzītu no viņas dēmonu ārā. „Vem droši, es tāpat neklausos”, Ingmārs iedrošināja viņu, „Ja būtu daiļvemšanas sacensības, tu noteikt tajās uzvarētu, tev tas sanāk tik filigrāni”. Turot viņas matus, viņam bija mazliet jāpieliecas, lai viņa stienis nedurtos viņai dibenā. Noslaucījusi ar roku muti, viņa izdvesa: „O, skaties, esam klāt, šajā mājā dzīvoju”. Uzkāpuši uz trešo stāvu, viņa knapi atslēdza durvis. Ieejot iekšā, viņa iesaucās: „Inga!?” Ingmārs saniknojās, viņš viņu pagrūda, tā ka viņa atsitās ar pieri pret virtuves durvju stenderi un saļima uz grīdas. Viņš dusmīgs skatījās uz viņu un teica: „Kuru tu te sauc par
Ingu, tu vemstekle?”. „Mani”, balss atskanēja. Ingmārs pacēla acis un ieraudzīja, ka pretējā istabas durvīs stāv meitene. „Ingmārs”, viņš teica. Aiz apjukuma niknums bija pazudis. „Inga”, viņa atbildēja. „Prieks iepazīties” Ingmārs sacīja un ik pa laiku uzmeta skatienu uz grīdas guļošajai Lindai. „Es nē...Viņa pati...Jā..Viņa paslīdēja”, viņš sacīja un neveikli smaidot rādīja uz „I’m horny” uzrakstu uz sava krekla.

1411 30 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

laikam mans baltais herbārijs jau izkaltis :D:D Nu kur var tādus tekstus izdomāt? Vajag turpinājumu +

104 0 atbildēt

''...Bet neskatoties uz šo visu,viņš ir laipns un labsirdīgs cilvēks'' -emotion emotion emotion Pērle - laipnais,labsirdīgais seksuāli noraizējies psihopātsemotion emotion emotion

90 0 atbildēt

baigi aplauzi emotion gribu turpinājumu! emotion

65 0 atbildēt

70% džeku viena shēma 1) Atrast potenciālo meiteni 2) Pagaidīt, kamēr viņa piedzeras 3) Piecirst viņai.

61 15 atbildēt

Izdirs seju sūdeli!!

Jebal, kā es rēcu par šo :D

26 0 atbildēt

ģeniāli..

23 0 atbildēt

Ja būtu daiļvemšanas sacensības, tu noteikt tajās uzvarētu, tev tas sanāk tik filigrāni :)

21 0 atbildēt

Kārtējais besellers no tevis emotion

19 1 atbildēt

un iečukstēja ausī: „Tik pamēģini sūdzēties par mani, savādāk pateikšu, ka tu zodz vaginālo krēmu. emotion emotion emotion

15 0 atbildēt

Kūldīgā arī vienu čali sauc par ingu :D:D

11 0 atbildēt
AIZVER MUTI! Cieņu, Ingmārs Līdaka
11 2 atbildēt

Izlasu virsrakstu. - pfft.

Tagad ieraugu, ka tu esi raksta autors, atveru un uzreiz ielieku plusu, izlasu, pieprasu turpinājumu.

6 0 atbildēt

Turpinajumu

5 0 atbildēt

Ir labs emotion

4 0 atbildēt

Viņa pagriezās un uzsmaidīja, tā ka varēja redzēt, ka viņai zobos ieķēries atvemtais vistas gabals. emotion

4 0 atbildēt
tik labs, ka izdirsu seju
4 0 atbildēt

Uhh, jauns raksts no MobyDick, vakars būs izdevies! :)

4 0 atbildēt

šito jau grāmatā var iespiest! pirmā nodaļa jau ir ! :Demotion

3 0 atbildēt

ar interesi izlasiiju  :)  emotion

3 0 atbildēt

„Es nē...Viņa pati...Jā..Viņa paslīdēja”, viņš sacīja un neveikli smaidot rādīja uz „I’m horny” uzrakstu uz sava krekla.  nju baac, nju kur taa var emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »