local-stats-pixel fb-conv-api

Pasmejamies! :D5

3 1
Nedaudz pozitīviņa... :D

- Mīļā! Es esmu mājās! (klusums)
- Es atnāācu! (vēl lielāks klusums)
- Kas par m*****u? Mīļais vīrs atnāk no darba noguris, izsalcis, bet viņu satiek tikai saplēstas čības un izkāmējis kaķis!!! (kaķis demonstratīvi pagriežas un virza šāviņu uz čībām)
- Ģimene, vells ar ārā! Kur tu esi!!! (?)
- Labi, velns ar jums visiem…
- Es, starp citu, algu saņēmu (kapa klusums)
- Un amatā mani paaugstināja (dubults kapa klusums)
- Man šodien dzimšanas diena ir galu galā (jau mazliet skaļākā balsī)
- Ja reiz neviena nav mājās, tad es pīpēšu uz velna paraušanu, kaut visi nosmaktu…(vēl skaļāk)
- Un draugus paaicināšu šņabi dzert! Daudz šņabja!
- Un atnāks viņi nevis ar savām debīlajām sievām, bet gan ar draudzenēm. Un man atvedīs (klusums)
- Starp citu, mīļā laulene, man jau sen gribējās pateikt – ir acīs iekritusi tava draudzene Dace no blakus treptelpas. Un spriežot pēc visa, arī es viņai neesmu vienaldzīgs. Palaistuve jau, protams, viņa ir, bet mēs taču ar viņu tikai gulēsim, nevis kopā dzīvosim, tā kā pie kājas man viņas raksturs… (klusums neiedomājams)
- Bet draugi piedzersies un atkal runās preteklības par tevi. Es viņus kā parasti nosaukšu par slimiķiem, kas viņi patiesībā ir arī skaidrā un sasitīšu to viepļus pret virtuves galdu (kaķis atkal, parādot nicinājumu, demonstrē savu iešprici uz biksēm)
- Starp citu, tas pedorazogēns Artūrs, kurš bija pie mums uz kāzām, arī krāpj savu sievu. Krāpj pie tam, ne vairs ar Ilzi, bet gan ar Ivaru (kaķis uzliek termokūku uz čības)
- Un vispār, visi mūsu pazīstamie, ieskaitot tavus radiniekus, visi bez izņēmumiem ir garīgi satrūdējuši tipi. Bet Otomārs arī fiziski jau sācis… (dzīvnieks laisku gaitu dodas uz otru istabu, lēnām atverot vaļā durvis)
Svētku galds, baloni, vīns, šņabis, draugi…Dace, pedorazogēns Artūrs, Ilze, Ivars, Otomārs, visi radi un draugi un mīļā sieva.
Izbrīnā ieplestas acis visiem klātesošajiem, plakāts “Ar 30 gadi!”, lēnām lidojošs sejā šķīvis ar torti.
Kaut kur tālumā, kā atbalsojoties caur klintīm, dzirdami sievas čuksti: “Priecīgu dzimšanas dienu, mīļais! Mēs gribējām tev pārsteigumu uztaisīt, iepriecināt…”.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-gadīga meitene nebija mājās . Māte ielūkojās meitas istabā un ar
satrauktu sirdi pamanīja meitas atstāto vēstuli, kura bija adresēta
viņai. Ar drebošām rokām viņa paņēma vēstuli un lasīja sekojošo:

Mīļā māmiņa!

Piedod man, lūdzu, bet es nolēmu pārvākties pie mana jaunā boyfrenda.
Es viņu ļoti mīlu. Viņš ir lielisks ar visiem saviem tetovējumiem un pīrsingiem. Un kāds ir viņa mocīts!!!

Bet tas nav pats galvenais- lieta tāda, ka esmu stāvoklī. Ahmeds teica, ka būsim laimīgi viņa treilerā, kurš novietots mežā. Tur ir ļoti skaisti. Ahmeds grib daudz bērnus, un tas ir arī mans sapnis.

Esmu daudz uzzinājusi no Ahmeda. Starp citu, marihuāna ir pavisam nekaitīga zāle. Mēs to audzēsim sava treilera pagalmā priekš sevis un mūsu draugiem, bet viņi apmaiņā cienās ar kokaīnu un ecstasy.

Bet pagaidām lūdz Dievu līdz ar mums, lai zinātnieki ātrāk atrod zāles pret AIDS, lai Ahmeds varētu justies labāk. Viņš ir to pelnījis.

Māmiņ! Lūdzu neuztraucies par mani! Man ir jau 15 gadi un es pati varu par sevi parūpēties.

Kat kad es atbraukšu pie tevis ciemos, lai tu varētu ieraudzīt savus
mazbērnus.


Tava mīlošā meita.

P.S. Mammu! Es sarakstīju nepatiesību! Īstenībā esmu ciemos pie
kaimiņiem. Es vienkārši gribu teikt tev, ka dzīvē var gadīties daudz
nepatīkamākas lietas kā mana liecība, kura atrodas mana galda pirmajā
atvilktnē...

3 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
abas lasītas! :D bet vienalga rēcīgas! :D katrā ziņā pirmais ir ļoooti liels FAIL! :D
2 0 atbildēt
Šodien izlasīju citur arī vienu jociņu: Jaunava Marija luudz Teetim..Dievam... - Teet, luudzu palaid mani uz zemes kaadu laicinju padziivot.. Dievs atbild.. - Labi..tikaj nedari muljkjiibas.. taa Jaunava Marija apsolot,ka katru vakaru paarrunaashot nodziivoto dienu uz zemes dodas uz zemi padziivot.. paiet viena diena un Jaunava Marija vakaraa runaajas ar teeti.. - Sveiks Teeti..te Jaunava Marija..es nopirku luupu kraasu..cerams tu nedusmojies? Dievs atbild.. - Nee, nee.. naakamaas dienas vakaraa Jaunava Marija runaa ar Teeti.. - Sweiks Teeti..te Jaunava Marija..es nopirku iisus svaarcinjus..cerams tu nedusmojies.. Dievs atbild.. - Nee, nee naakamaas dienas vakaraa Jaunava Marija atkal uzsaak sarunu ar Teeti.. - Sweiks Teeti..te marija..cerams Tu nedusmojies?
1 1 atbildēt
par pirmo tāaaaa ņirdzu  emotion emotion emotion emotion emotion  
0 0 atbildēt
0 1 atbildēt
1. nebij dzirdēta.. :D
0 1 atbildēt