local-stats-pixel fb-conv-api

Nenoslaucītās dirsas problēma!!!36

731 29

Ejot pa ielu man pēkšņi vēders iekurkstējās nepatīkami. Tā nebija no tām skaņām, kad gribējās ieēst kādu gardu burgeri, bet gan tāpēc, ka lielais grizlilācis plosījās ārā no Lielā kanjona. Laiks bija maz, tāpēc acis šaudījās riņķī kur ātri varētu uzcept brūno keksu. Spiediens jau bija uzkāpis tik lālu, ka doma bija jau nokārtoties aiz tuvējā Narvesen kioska. Attālumā pamanīju mirdzošo sarkano uzrkatu Circle-K. Nedaudz stīvu soli ar aizspiestiem vaigiem es raiti soļoju uz nosprausto mērķi. Par laimi rindas nebija, tāpēc agresīvi skrēju uz tualeti, lai apkārtējie zina, ka es cīnišo par katru sūda centimetru, kas vēlas izpraukties, lai noguldītu to baltajā zārkā. Novilku bikses un pat nebiju apsēdies uz poda, kad jau gaisā sāku dirst, tas ir tāpat kā hokejā pa lidojošu ripu trāpīt un iesist vārtos. Dirsiens bija izcils kā pirmais sniegs, tāvien gribējās uztaisīt sūda piku un iet pikoties. Visu dirsienu laiku sēdēju tinderī un pat dabūju divus "like". Kad pienāca laiks slaucīt dirsu, tad pamanīju, ka tualetes papīrs ir beidzies. Sākās izmisums.

731 29 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Šo nevajadzēja likt pie Praktiskā spoka?  emotion 

17 0 atbildēt

Zināma situācija. Tie kartona gabali ir dzīvības glābējs. emotion emotion

17 0 atbildēt

Tualetes humors tā labākajā formā emotion

Vienīgais, kas nepalika skaidrs - ko cilvēki dara ar apenēm/zeķēm, kas izlietotas šādā veidā? Iemest miskastē turpat tualetē? emotion A ja tur tādas nav?

13 0 atbildēt

Dirsiens bija izcils kā pirmais sniegs,   

jo jāuzņem atpakaļ izdirstā masa    labakie teksti emotion

10 1 atbildēt

 emotion  emotion  emotion tas kartons dalaas arii plakaniski,tad nav tik ciets,ja kas... emotion 

9 0 atbildēt

ka es cīnišos par katru sūda centimetru, kas vēlas izpraukties, lai noguldītu to baltajā zārkā. emotion

11 2 atbildēt

Dažkārt tik maz vajag priekš laimes..

 emotion 

8 0 atbildēt

No publiskās tualetes grīdas kaut ko pacelt un likt pie savas ādas - nu nez, nez, es tā neriskētu emotion Vai autors nezina klasiku - zīmēt 111 uz sienas?

8 0 atbildēt

Manuprāt autoram būtu nepieciešama mana palīzība.

8 1 atbildēt

Ko tad sadarīji, slaucīji ar burgeru vai vilki viennieciņus uz sienām...?emotion

6 0 atbildēt

Tāpēc ir soma kurā stāv salvetes katram gadījumam. Bet a rokas dvieļu nebija? Parasti tur tādas lietas ir. Un tu to rullīti atradi pie eža nav bail dabūt zarazu?

6 0 atbildēt

Sen atpakaļ vienā mazpildētas dzelzsceļa stacijas tualetē ar caurumu grīdā poda vietā redzēju, ka viens papīra problēmu bija atrisinājis, visticamāk, slaukot dirsu ar pirkstu, kuru pēc tam bija centies attīrīt, velkot gar sienu. Jāņem vērā, ka tādās tualetēs jau ūdenskrāna arī nebija. Jacer, ka neilgi pēc tam satika kādu savu čomaku un sirsnīgi paspieda tam roku.

5 0 atbildēt

Mmm cik labi, taisni vai uzdzina apetīti šis raksts, mm   emotion 

4 0 atbildēt

es vnk lidz asaraam ... viens no lielaakajiem "sviestiem" ko esmu peedeejaa

laikaa lasijis... ! emotion emotion emotion es domaaju ka es nomirsu no smiekliem lasot shito.... emotion tev jasak piedaliities kkaados stand up... ! emotion emotion emotion Riktiigs melnais humors...

4 0 atbildēt
Es savulaik strādāju circle k, un vienā jaukā rītā man uz darba telefonu zvanīja kāds kungs un jautāja par tualetes papīru, es tajā mirklī īsti nesapratu ko viņš grib, bet kkā loģiski izsecināju, ka viņš vēlas nopirkt papīru un jautā vai ir pārdošanā, pateicu, ka ir un saruna beidzās. Pēc kādām 10min man viņš zvana atkal un jautā- TU VIENREIZ MAN ATNESĪSI TO PAPĪRU? izrādās čalis wc sēdēja un gaidīja emotion tā kā labāk zvaniet, nekā celiet kko no zemes un lieciet pie savas miesas emotion
3 0 atbildēt
Meičai vēl pēdējais glābiņš būtu O.B. tampons!!!emotion
1 0 atbildēt
Tev rokas tādas pašas kā man. Sarežģīta personība esi.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Nu kāpēc tik rupji... dirsa... dupsis, pakaļiņa, ānīc.
1 0 atbildēt

šitas laikam ir iz dzīves!

bet kadir tik daudz literatūras uzrakstītas par diršanu, tad jau nu vajadzēja zināt, kā iziet no situācijas. 

1 0 atbildēt