local-stats-pixel fb-conv-api

Ne vienmēr viss ir tā kā izkatās7

248 3

Kādu dienu augstu,augstu Debesīs pie pašiem Debesu vārtiem Svētajam Pēterim palika garlaicīgi. Viņš nolēma mainīt noteikumus par to,kurš tiks debesīs un kurš netiks. Katram būs jāpastāsta par to,kā viņš nomiris,un,ja stāsts būs diezgan interesants,tad viņš tiks ielaists Debesu valstībā.

Drīz vien pie vārtiem parādās pirmais vīrietis,un Svētais Pēteris viņam vaicā "Kā Tu nomiri?"

Vīrietis atbild - " Pēc garās darba dienas biju iegājis bārā,dzēru aliņu ar čomiem,kad piepeši pie manis pienāca kāds vecs vīrs un pateica,ka mana sieva esot uzgājusi uz dzīvokli kopā ar svešu vīrieti,tāpēc es devos skatīties,kas tas ir par izdzimteni. Iegāju dzīvoklī un guļamistabā pamanīju savu sievu pilnīgi nosvīdušu,bet no tā vīrieša nebija ne smakas. "

Es izgāju ārā uz balkona un pamanīju,ka kāds turās pie malas un mēģina tikt augšā,tāpēc es paņēmu savu āmuru un sāku dauzīt pa rokām,lai viņš laiž vaļā,bet viņš neatlaidās. Es paņēmu beisbola nūju un situ pa rokām,bet viņš vēl joprojām turējās. Es aizgāju uz virtuvi,paņēmu ledusskapi un centos uzgrūst uz viņa rokām,pats paklupu aiz vada,mēs abi nokritām un nomirām.

"Labi,tas ir interesants stāsts,Tu vari doties iekšā." - atbildēja Pēteris. Pēc pāris minūtēm ieradās otrais vīrietis un Svētais Pēteris viņam vaicāja kā viņš nomira.

Viss notika ļoti dīvaini,jo es uz sava balkona cilāju svarus,bet sanāca neveikli paklupt aiz hanteles,zaudēt līdzsvaru un pārkrist pāri balkona malai,bet es paspēju pieķerties pie nākamā balkona. Piepeši nez no kurienes parādījās kāds idiots un sāk dauzīt ar āmuru manas rokas,bet es nelaidu vaļā malu. Tad viņš paņēma beisbola nūju,un es,goda vārds,gandrīz jau nokritu,bet beigās noturējos. Pēc tam tas stulbenis aizgāja pakaļ ledusskapim,uzgrūda man uz rokām,es atlaidu vaļā balkona malu,viņš pats aizķērās aiz vada un mēs abi nokritām uz ielas un nomirām.

Jā,tas ir interesants stāsts,Tu vari doties iekšā, " - nosaka Pēteris. Drīz vien ierodas nākamais vīrietis,un Pēteris vaicā kā viņš nomira.

"Es biju uzgājis augšā padraiskoties ar kādu sievieti,kad piepeši mājās atnāca viņas vīrs... un tad es paslēpos ledusskapī!"

248 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

sasmeejos :D

8 0 atbildēt

TAS KA VIŅŠ BIJA LEDSUKAPĪ BIJA NEGAIDITI!BAIGI LABS TEKSTS! emotion

8 0 atbildēt

:D

2 0 atbildēt

zināju šito, bet nu :D

1 0 atbildēt

ijj labs ;D tik tas,ka to ledusskapi kaa pucinu cila ir divaini ;DD

0 0 atbildēt

niceee.... emotion

0 0 atbildēt

emotion labs! paldies! made my day! :)

0 0 atbildēt