local-stats-pixel

Nav smieklīgi :D9

31 3
Diviem jauniešiem 100 latu nozagšana no savas darbavietas - kādas Rīgas picērijas - kases beigusies ar vēl virkni citu likumpārkāpumu (...)
divi jaunieši - 18 un 17 gadus veci - oktobra sākumā kopīgi iedzēruši un nolēmuši no savas darba vietas kases nozagt 100 latu. Šo faktu pamanījusi kāda cita picērijā strādājoša darbiniece, kas uzrakstījusi paskaidrojumu uzņēmuma vadībai un ielikusi to seifā.
Jaunieši saprata, ka viņu rīcība tiks atmaskota, tādēļ nolēma paskaidrojumu no seifa nozagt, taču nevarēja to atlauzt. Tad abi nolēma, ka seifs jānozog, bet tas nebija iespējams, jo seifs izrādījās pārāk smags. Abi izdomāja, ka seifa zādzībai nepieciešama automašīna.

Picērijas darbinieki nolēma nozagt uzņēmumam piederošu automašīnu "Peugeot", ar ko tad arī seifs tika aizvests. Saprazdami, ka "savārījuši pārāk lielas ziepes", abi nolēma bēgt no valsts. Jaunieši izdomāja, ka ar uzņēmuma automašīnu nebūs labi pārvietoties, jo var tikt ātri atpazīti, tādēļ viņi nozaga vēl citu automašīnu un aizbrauca uz Lietuvu.

Viens no jauniešiem - 1990.gadā dzimis puisis - pats labprātīgi nolēma atgriezties Latvijā, kur viņu arī aizturēja, bet otrs viņa likumpārkāpumu līdzgaitnieks - 1989.gadā dzimis puisis - vēl nav aizturēts.

Dudko sacīja, ka par šīm zādzībām uzsākts kriminālprocess. Uzņēmumam nozagtais seifs ir atdots, taču tajā trūkstot naudas, aizturētais puisis gan noliedz, ka seifā atradusies tik liela naudas summa, kā min uzņēmuma vadība.

[Materiāls no TVNET]
Abi jaunieši, kuri savas muļķības dēļ tagad iekūlušies lielās nepatikšanās, iepriekš nav sodīti par likumpārkāpumiem. Noziegumu sērija ar 100 latu nozagšanu sākusies 1.oktobrī plkst.7.30.
31 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
:D Reāli! Stulbs vēl stūlbāks!
4 0 atbildēt
atapīguma Everests :D
3 0 atbildēt
taa notiek tikai komēdijās :D
3 0 atbildēt
jautrāka dzīve vismaz :D
1 0 atbildēt
malachi. :D
1 0 atbildēt
ble nu tik gudri:D duraki emotion
0 0 atbildēt
Orlijs komentārs 2008-10-07 11:52:19 taa notiek tikai komēdijās :D es pat teiktu ka ta notiek tikai latvija
0 0 atbildēt
es vinjus paziistu!! :P iistenibaa tajaa saifaa bija 300ls un vini nozaga picerijas auto un pec tam no savas mammas panjema masiinu!!
0 0 atbildēt
lohi nemaat naudu pelniit
0 0 atbildēt