local-stats-pixel fb-conv-api

Narkomāni2

107 2

Narkomāni kinoteātrī.
- Paklau, kāpēc gaisma tā kaifīgi lēnītēm dziest?
- Tāpēc, ka elektriķis štepseli no rozetes tā lēnītēm laukā velk.

107 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Sēž appīpējies čalītis upmalā, piebrauc džips un śoferis jautā -:kur te var pārbrukt pāri? Čalītis saka -: mauc tepat pāri. Džips kā brauc tā noslīkst. Šoferis izpeld un kliedz-: kapēc Tu mani apčakarēji? Čalītis saka -: Nezinu, nezinu, pīles kā gāja, tā pâri arī aizgāja. ....
9 0 atbildēt

šitie jau vairāk bija čukču joki

ar narkomāniem drīzāk būtu šādi - 

Narkomāni kinoteātrī. - "P..paklau, kāpēc gaisma tā.. kaifīgi.. lēnītēm dziest?"" - "Nekas nedziest.. tev rādās.. Gunča?! Gunča! Ver vaļā acis! VER VAĻĀ ACIS!"

...

Narkomāns stāv pie spoguļa. - “Nu paskaties uz sevi. Kas tu esi? Netīrs lops. Preteklis. Bieds un kauns savai ģimenei.” Gunča iesita sev pļauku pa seju un, saviebis seju, intensīvi lūkojās savā atspīdumā. No viņa acīm tecēja asaras un staroja naids.

...

Narkomānam prasa: kā mirst cilvēki? - “Tevi apņem balta gaisma. Tu dzirdi balsis.. bet nesaproti, ko tās saka. Tevi velk, velk dziļāk, tev reibst galva, bet tas ir vienalga.. ja tu ļaujies, tad mirsti. Un tad ir arī viss. Cauri. Man tā bija gandrīz vienreiz. Heroīns.”

...

Narkomāns sēž autobusa pieturā. - Velti gaidāt! Šis autobuss kursē tikai svētku dienās! - MAN KAUT KUR CITUR APSĒSTIES? ES JUMS TRAUCĒJU? BUU HUU, ak tad autobusiņš nekursē? VARBŪT ES VIENKĀRŠI GRIBĒJU APSĒSTIES, ATPŪTINĀT KĀJAS? TO TAGAD ARĪ NEDRĪKST?… Gunča aizelsies atlaidās uz soliņa. Jau otrā diena bez potes. Cik ilgi vēl…

9 4 atbildēt