local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķības sagaidot Jaungadu5

198 1

Man patīk 31. decembra diena, atkal varēs vismaz piecos kanālos skatīties ''Likteņa ironija, jeb vieglu garu''. Superīga filma, katru reizi redzu tur ko jaunu. Patiesībā, pa zolīdo cilvēki mācēja atpūsties, ja neskaitīt tos četrus alkānus no pirts.

Vispār, filmā ir mājiens, ka katra Jaungada sagaidīšana ir viena vienīga izdzīvošanas skola.

Pievakare. Ja iesi Vecgada vakarā pie omes vai mammas, labāk nokavējies. Pasēdi spokos vienu stundiņu ilgāk. Īpaši, ja pie omes – tās ir nežēlīgas būtnes. Cilvēki sen paēduši, a šīs spiež ēst vēl un vēl. Man, kā pieklājīgam uz omēm cilvēkam, šitie gājieni beidzas parasti smagi. Viens pluss – kad kuņģī sastūķēta normāla cilvēka divu nedēļu ēdiena norma, spirtotajiem dzērieniem tur vairs nav vietas.

Vakars. Pārbaudījums ar spirtotajiem dzērieniem šamajos svētkos arī pamatīgs – būsi čomaku un čomeņu tusā – liela ticamība, ka katrs desmitais no rīta knapi elsos un žēli zvērēs -nekad vairs, negribu es dzert. Akurāt, kā Gačo dziesmā. Labi tiem, kas etanola šķdumus nelieto, pārējiem nakamie pārbaudījumi vēl bīstamāki.

Pusnaktij tuvojoties, svarīgi neslēgt iekšā televizoru. Ka kāds sadzēries neiesper aparātu, cenšoties trāpīt svinīgās uzrunas ūdens lējējam. Drošs paliek drošs – bez piecpadsmit divpadsmitos ej tālāk no telpām ar teļļukiem.

Pusnakts klāt! Īpaši zīmīga ar to, ka šajā brīdī pamatīgs procents iedzīvotāju plānos krekliņos, izskrien uz ielas un rij ledusaukstu dzirkstošo vīnu, novēlot labu veselību! Ok, veselībai tiešām jābūt labai, šādi izdaroties.

Mirklis pēc pusnakts. Nesamuldēšu, apgalvojot, ka kritušo piromānu ir vairāk nekā kritušo personu aviokatastrofās. Ik gadu,pilnas ziņas pirmajās janvāra dienās par šamo lietu. Ok, ja nu pirki dikti ''profesionalā'' pirotehnikas bodē, varbūt paliksi arī šoreiz sveiks un vesels.

Pusviens. Tantas un onkas iet gulēt, pārējism sākas īstie svētki. Afterpartijs – nežēlīgā aknu bendēšana, otrā daļa. Kas ar šnabi, kas ar lašmaizēm, treknām kūkām vai majonēzē noslīcinātajiem salātiņiem, kas ar pāris litriem kafijas. Ekstrēmu izjūtu cienītāji to pamanās apvienot.

Trīs naktī. 5 līdz 10 procentu valsts iedzīvotāju šajā brīdī ir izdzēruši ar dzīvību nesavietojamu alkohola daudzumu, ja ticēt medicīnas izdevumiem. Turklāt - viens otrs pamanās sēsties pie stūres, lai aizbrauktu ''pakaļ vēl vienam''.

Seši no rīta. Ekstremālākie kadri funktierē doties bļitkot, jo visas citas misijas uz planētas ir pārrunātas, kā maznozīmīgas. Kā zināms, ledus neesamība kārtīgam zemledus makšķerniekam nav traucēklis.

Astoņi no rīta. Omes izdzīvojušos cilvēkus mēģinās piebeigt ar kārtējo pieckārtīgo ēdiena devu.

Divpadsmit. Vari uzskatīt, ka sākusies nākamā diena un Jaungads ir sagaidīts godam.

Kā sagaidīsi, tā arī nodzīvosi nākamo gadu!

Muļķības sākās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas/677686

198 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Sagribeejaas uz Jaungadu buut Lv...
1 0 atbildēt

un tu  pats biji starp izdzīvotājiem? emotion

0 0 atbildēt

balta patiesība :D

Un mana ome nebūt nav tāda tipiska...ēst gatavot viņai nepatīk, viņa neada un netamborē.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt