local-stats-pixel fb-conv-api

Miss nekānezinuliecietmanimierā41

224 6

Pāris citāti, kas apstiprina to, ka nevar būt skaista un gudra(pirms sākat atkal te spļaut virsū-es tā nedomāju, zinu daudz meiteņu, kurām dievs ir devis abus)

Lauren Ashley - Miss Beverly Hills

Jautāts par homoseksuālām laulībām: “Es jūtu, ka Dievs pats ir radījis un viņš mīl visus, viņš vēl visu to labāko visiem. Ja viņš saka, ka nodarbošanās ar seksu, ar sava dzimuma pārstāvi, tev uzsūtīs nāvi, tas ir diezgan spēcīgs brīdinājums, un viņš par dzīvi zina vairāk nekā mēs.”

Lauren Caitlin Upton - Miss Teen South Carolina

Atbildot uz jautājumu ”Kāpēc 1/5 amerikāņu nespēj norādīt kartē ASV atrašanās vietu?”: "Es personīgi uzskatu, ka ASV amerikāņi nespēj to izdarīt jo, ēē, dažiem cilvēkiem mūsu nācijā nav karšu un, ēē, es domāju, ka mūsu, ēē, izglītība kā tāda, tāpat kā, ēē, Dienvidāfrikā un, ēē, un Irākā un līdzīgi, un es domāju, ka viņiem vajadzētu, ēē, mūsu izglītībai šeit ASV vajadzētu palīdzēt ASV, ēē, vajadzētu palīdzēt  Dienvidāfrikai un vajadzētu palīdzēt Irākai un Āzijas valstīm, lai mēs būtu spējīgi nodrošināt mūsu bērnu nākotni."

Carrie Prejean - Miss California

Vai Dievam nekas nav pret krūšu implantiem: "Nē, es nedomāju, ka, esot kristietim, ielikt krūšu implantus ir kas slikts. Es domāju, ka tas ir personīgs lēmums. Bībelē nekur nav rakstīts, ka tu nedrīksti likt krūšu implantus."

Nadine Tanega - Miss Hawaii

1992 Miss America konkursā: "Mēs tiešām esam lieliska valsts. No akmeņainajiem krastiem... Havaju salās...līdz skaistajām, smilšainajām pludmalēm... Havaju salās... Amerika ir mūsu mājas."

Jeannie Anderson - Miss Philipines

Jautājums: Vai tu labprātāk būtu gudrāka, vai skaistāka? "Nūū, Labprātāk, es būtu skaistāka, ēē, jo, būt skaistai-tas ir no dzimšanas. Bet būt gudrai-to var iemācīties... tu vari iemācīties, ēē daudz lietu... daudz lietu no pieredzes...tu no pieredzes vari iemācīties daudzas lietas, esot gudra."

The Pearl Harbor Girl

Kurš ir svarīgākais notikums mūsu nācijas vēsturē? "Pēc manām domām, Pērlharbora, kura norisinājās 7 decembrī 1941g., bija visnozīmīgākais notikums mūsu nācijas vēsturē, jo [gara pauze] jo tā nobeidza lielo depresiju, un piespieda mums piedalīties 2. Pasaules karā, un... [gara pauze] ...un mūsu valsts pieredzēja lielu patriotismu un vienotību."

Miss Panama

Izskaidro Konfūcija citējumu "Mācīšanās bez domāšanas ir darbs vējā": "Labvakar, Panama. Konfūcijs bija tas, kurš izgudroja apjukumu(Confucius-confusion-get da point? emotion )un tāpēc, ēēēēē... Viens no vissenākajiem, viņš bija viens no ķīniešiem.... japānietis, kuri bija vieni no senākajiem( emotion ). Paldies."

224 6 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 41

0/2000

:D :D :D Jesus... Lūk, tas nevar neatstāt vienaldzīgu... + piekrītu Boneless... Gandrīz vai traģiski.

6 0 atbildēt

Nē, bet es tomēr teikšu, ka varbūt viņas nav nemaz tik stulbas cik viņām sanāca :) Tad kad man jāsaka tosti, satraukums kkāds un grūti izdomāt ko teikt, un tad beigās tu piefikstē pats pie sevis, ka vairs nesaproti pats ko runā un beigās pasaki kko bezsakarīgu :D ;D

8 2 atbildēt

skumjakais ir tas, ka miljoniem mazu meiteniishu ir sajuusma par shitam aitaam un grib vinjam liidzinaaties.

5 0 atbildēt

fantastiskas pērles :D  bet nav jābūt skaistumkaralienei, lai būtu dumja :D viņām atšķirībā no citām ne pārāk gudrām vai daiļrunīgām beibēm vsmaz ir smuks ģīmītis un augums - lai jau izpriecājās ;)

5 0 atbildēt

... būt gudrai- to var iemācīties... Tiešām? Stipri šaubos, ka kādai no viņām tas kādreiz izdosies. :D

4 0 atbildēt

Ja kadam no jums uz skatuves uzdos negaiditu jautajumu, piemeram par latvijas vesturi, staves un platis muti tapat kaa taas blondines (pie rokas tak nebus ...GOOGLE)...es tai skaitaa...

4 0 atbildēt

OMG. Kādi tik cilvēki uz pasaules nav atrodami...

4 0 atbildēt

Ja sievietes būs gudras, vīriešiem būs grūta dzīve!

Labāk lai viņas paliek aitas!

3 0 atbildēt

Bet nu gadās arī otrādi, kad ir skaistas un gudras ;)

3 0 atbildēt

Man patīk meitenes

3 0 atbildēt

The Pearl Harbor Gril- kaut ko tik muļķīgi stulbu pateikt- OMG.

2 0 atbildēt

smieklu lēkme. BLONDĪNES!! :D +

2 0 atbildēt

atbildot uz bubble komentāru " fantastiskas pērles :D  bet nav jābūt sk... " dažiem ar to pietiek diemžēl...  

2 0 atbildēt

omg :D

2 0 atbildēt

pedejais failiigaakais

2 0 atbildēt

otraas saciito daudzo ''ee'' man vispar bija problematiski iedzilinaties tajaa murgaa ko vina pateica un savukaart miss filipiinai noteikti dziive nav devusi itin nekadu pieredzi :D vnk chau ku reeciigi.

2 0 atbildēt

par Perlharboru - EPIC

2 0 atbildēt

vot gribeetu tur buut un ta vinjaam ieberzt ar to, ka es savos 18. vareetu atbildeet daudz gudraak, pat iisti nezinot, vai pareizi atbildeeju, jaamaak izveeleeties pariezos vaardus :D

2 0 atbildēt

atbildot uz Tirlene komentāru " The Pearl Harbor Gril- kaut ko tik muļķīgi st... "

Nosaukumam nav nevainas. XD  

2 0 atbildēt

atbildot uz Tirlene komentāru " Nosaukumam nav nevainas. XD   " finally a human being  

1 0 atbildēt