local-stats-pixel fb-conv-api

Mazais Pēterītis.5

14 1

Mazais Pēterītis savā istabā spēlējas ar spēļu vilcieniņu, brauka no vienas stacijas uz otru, kad vilciens piebrauc kādā no stacijām, Pēterītis sāk runāt:

"Cienījamie pasažieri, esam atbraukuši tādā un tādā pieturā, tagad lūdzu bļa nahuj visi tie pidari, kas vel nav izkāpusi ārā, tūlīt nahuj pazūd no mana vilciena!!! Un tie piderasi bļaģ, kas grib iekāpt, ātrāk pisieties iekšā ar savam smirdīgajām paunām!!! Bla nahuj es teicu žigli jūs atmarozoku bars".

Tai pašā laikā Pēterīša māte virtuvē to visu dzird… viņa no pārsteigumā ir gluži vai augšpēdus. Aiziet un sabar mazo Pēterīti. Saka tā un tā… šitā runāt nav pieklājīgi. Tagad tev vot būs istabas arests uz pusstundu… nu neko darīt, Pēteris atsēž to pusstundu istabā… pēc tam atkal iet spēlēties ar vilcieniņu. Māte šoreiz virtuvē uzmanīgi klausās… Atkal piebrauc vilciens stacijā:

"Cienījamie pasažieri, esam atbraukusi tādā un tādā stacijā, lūdzu visus tos, kas vēlas šajā pieturā izkāpt, lēnām doties uz vagona izejam. Lūdzu neaizmirstiet paņemt savu bagāžu. Visus tos, kas ir nolēmuši iekāpt, lūdzu pagaidīt kamēr visi izkāpj, tad lēnām doties uz savām vietām un rūpigi nostiprināt savu bagāžu tai atbilstošajās vietās… UN BĻA NAHUJ VISI TIE MAUKAS DĒLI, KAS SŪDZAS,
KA MĒS KAVĒJAMIES PAR PUS STUNDU, GRIEŽATIES PIE TĀS KUCES VIRTUVĒ!!!  emotion

14 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

:D:D reeciigi, bet tizli 

0 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

0 0 atbildēt

jaa sitaa ir labaa.. ;DD

0 0 atbildēt

nereaali labs!!!!

0 0 atbildēt