local-stats-pixel fb-conv-api

Labs sviests7

Tātad, vakar pārlasot ziņas uzdūros rakstam ar nopietnu nosaukumu- Meža kapos nolaupa dārgu mobilo tālruni
Sākot lasīt aprakstu man nāca smiekli, jo žurnālists kas to bija rakstījis, aprakstīja šo gadījumu nedaudz komiski. Un pēc tam vēl izlasot vienu komentāru ilgi un dikti smējos. Piedāvāju izlasīt oriģinālo rakstu no delfiem, un ha ha komentāru par šo:

īgā, Meža kapos, šonedēļ kādam jaunietim nolaupīts dārgs mobilais tālrunis, taču laupītājs bijis pretimnākošs un savam upurim atdevis tālruņa SIM karti.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākā speciāliste Zane Bērziņa, laupīšana notikusi 11.maijā. Kāds jaunietis kapos sēdējis uz soliņa, kad viņam klāt pienācis nepazīstams vīrietis un vaicājis, vai viņam ir nauda. Atbildot, ka nav gan, laupītājs turpinājis vaicāt, vai viņam ir citas vērtīgas mantas. Atkal sekoja noliedzoša atbilde, un laupītājs nolēma savu upuri pārmeklēt. Pie jaunieša tika atrasts mobilais tālrunis 180 latu vērtībā, kas arī tika nolaupīts, taču cietušajam tika atdota tālruņa SIM karte. Jau pēc dažām dienām laupītāju izdevās aizturēt. Viņš ir 1982.gadā dzimis vīrietis, iepriekš sodīts par zādzību no automašīnas un no tirdzniecības objekta. Policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu.
http://www.leta.lv/">
haha, 15.05.2009 15:49
- Labdien!
- Labdien.
- Vai jums nauda ir?
- Nē.
- Varbūt ir kādas vērtīgas mantas?
- Ne-e.
- Vai drīkst jūs pārmeklēt?
- Nu, labi.
Pēc brīža.
- Vai drīkst paņemt jūsu mobilo tālruni? Izskatās visai vērtīgs.
- Jā, nopirku par 180 Ls.
- Oho. Laba manta.
- Jā. Karti gan atdodiet, man tur adrešu grāmata...
- Protams. Te būs. Paldies!
- Lūdzu. Uz tikšanos! :)
16 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Jā, labdarība tgd modē. :D
6 0 atbildēt
emotion
5 0 atbildēt
emotion diezgan foršs žurnālists...kas ir raxta autors? gribētos vēl kādu viņa garadarbu palasīt :D
5 0 atbildēt
Ko vel varu piebilst? emotion
4 0 atbildēt
savus vecos komentārus no delfiem. Cuilvēkiem patikaNeesmu viņu manījis, bet sākot ar r'tdienu pameklēšu kadus savus vecos komentārus no delfiem, kas arī cilvēkiem patika
4 0 atbildēt
sorry, murgs sanāca, jo iezvanījās tel:). Neesmu to žurnālistu manījis, bet pats ielikšu savus rakstiņus ko kādreiz esmu rakstījis. Vot tā
4 0 atbildēt
Laupītājs vismaz bija bruņots ? :D
2 0 atbildēt