local-stats-pixel fb-conv-api

Koronavīruss atrisinās zemo pensiju problēmu11

100 1

Pēdējo nedēļu laikā sabiedrībā arvien vairāk pieaug satraukums par “Covid-19” jeb koronavīrusa izplatību pasaulē un nevarētu teikt, ka bez pamata, jo rādās, ka tas draņķis tiešām ir visnotaļ lipīgs un gana naski ceļo no vienas valsts uz otru. Sākumā arī pats nedaudz sabijos, bet tad kādā ziņu pārraidē ieraudzīju šādu te statistiku:

100 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Zinot kādi gumijnieki sēž saeimas, ministriju, pils krēslos, pat pie lielas veco cilvēku mirstības, ietaupīto naudu tāpat notrallinās dažādos projektos, ārzemju vizītēs, komisiju sanāksmēs utt, tas pat nebūtu iemesls, lai atliktu kāda nodokļa vai akcīzes celšanu vai radīšanu.

14 0 atbildēt

Lai cik pensionāri apmitu tas nekādu problēmu neatrisinās.Varēsi pelnīt pensiju lembergam šķēlem un karginam un tava māte saņems minimumu

13 0 atbildēt

Pēc maniem aprēķiniem, ja saslims ikkatrs LV atlikušais iedzīvotājs, un nomirs 2%, tie sanāk 38 000 cilvēki.

Tas ir krietns atslogojums sociālajām programmām un salīdzinot ar 250 000, kas ir aizbēguši no šīs valsts - tas tāds čiks vien ir! 😞

8 0 atbildēt

Vislabākais ir tas, ka blondais kroplis kariņš un stulbā aita Vinķele muld, ka viss tiek kontrolēts, bet reāli viņi ne sūda nedara. Jubkurš šobrīd Rīgā var inficēties, no valsts puses nav pilnīgi neviena pasākuma, kas kaut par procentu samazinātu inficēšanās iespēju. Karantīna arī ir izvēles lieta, negribi neej un inficē pus pasauli.

4 0 atbildēt

Mja ! Statistika !

Klau VIZIONĀR Tev jau tagad ir iespeja palidzet Lv budžetam ! Negaidot kamer no virusa peņšuki apmirs !

Noperc ragaviņas - un kuru pensiti satiec - uz mežu !

3 0 atbildēt

Statistika ir nepielūdzama.

2 0 atbildēt