local-stats-pixel fb-conv-api

Kmr, Jaunieši mācās, tikmēr......30

108 3

Kāmēr jaunieši skolā mācas, netālu no viņu skolas ir alus strūklaka :D.

Netālu pie Valsts robežas smagā transporta vadītājs sānslīdē ņemot līkumu piemirsa, kas viņam ir par kravu :D

Smagā transporta vadītājs, brauca kā vējš, vai viņam vispār bija prāts, šitā nesties pretīm savai pēdējai darba dienai šofera amatā?

šoreiz cietušo nebija, ja neskaita 12 jauniešus, kuri laizot peļķes sagriezās ar stikliem, un vell desmit citus cilvēkus arī neskaitot. Skumji, ka šoferīts pats nedabuja palaizīt asfaltu, jo bija jādoma par jaunu darbu.

Protams ka tagad viņš ir ciema varonis, jo vēlāk jaunieši savas promiles noķers uzlaizot gardās peļķes, vai tav gana labs biznesa plāns?

Jūs tagad domājat ko viņš tur murgo, vai viņam prātiņš saspiedies? atbilde viennozīmīgi ir nē! vienkārši šī bija visnotaļ dramatiska situācija, kad  parasts cilvēks gribēja pievienot rakstu, bet ak vai, kautkas nebija riktīgi.. Tāka pa druskai pietrūkas teksta lai būtu orģinālraksts, tad nu vards pavārdam, zilbe pa zilbei, lidz beidzot raksts ir ar vissmaz 8 rindkopam / 200 vārdiem, jūs varat droši pārskaitīt ja neticiet, un tad tik sāciet skaitīt...

 

Patiesība labāk paskaitiet pudeles cik saplīsa izrēķiniet ka vidēji viena pudele maksā 0.50 saņus, un ja matematika neviļ varat noskaidrot cik lielu naudu pazaudēja kompānija!

 

Labs i izbaudat bildes!

Reklāma
Reklāma
108 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mans...
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Sula ne alus, bet labi var pohas uzlāpīt :)

1 0 atbildēt

:D Izdzer 12 Un metams jau esi :D

1 0 atbildēt

pie dirsas.. :D shitaadus meeslu es tikai vienreiz muuzhaa esmu dzeeris.. kkaads 6klastnieku susla..

1 0 atbildēt

 daudz gan

0 0 atbildēt

vienreiz man ari palaimejas!es braucu un redzeju ka avareja coco cola masina!un izbira vis mes ar pari ti apanema cik varejam! kastiti !soferis pats lava!:D:D:D uz rigas sosejas!

0 0 atbildēt

atbildot uz murkšķis komentāru "pie dirsas.. :D shitaadus meeslu es tikai vienr... "es ari esmu dzeris tiraka susla!tiri 6klasniekiem!tie jau domatu ka baiga prove!

 

0 0 atbildēt

pussy drink's ne alus ;)

0 0 atbildēt

Ej nost....butu es tur :D cistqa visas pudeles savaktu :d!

1 1 atbildēt

ALus mjammi šis ir garšīgs :D

1 1 atbildēt

ooommmmffffgggg :D es butu savacis kadas 4kastes jo vinjas visas izdzerot butu vafelee bet labi ka netika izlieti dieniskie Apinisi :D

0 1 atbildēt