local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir joki?4

6 16

Joks (vai gag) ir frāze, vai ar humoristiski vērpjot punktu. Tas var būt daudzos dažādos veidos, piemēram, jautājumu vai stāstu. Piemēram:

Jautājuma:

-"Jāni, kur tu esi?'

-"Ellē"

-''Tad kad beidzas stundas uzvani!"

Stāstījuma:

Es uzmetu zeķi pundurim un kliedzu ::"Dobij, es tevi atbrīvoju"

D:

Lai sasniegtu šo mērķi, jokus var arī nodarbināt ironija, sarkasms, vārdu spēle un citas ierīces. Joki var būt punchline, kas galu teikumu, lai būtu smieklīgs.

Praktisks joks vai palaidnība atšķiras no runā vienu, ka galvenais komponents humors ir fiziska nevis verbālās (piemēram, novietojot sāls cukurs bļoda).D:

[Rediģēt] WTF?

PurposeJokes parasti ir par izklaidi draugu un skatītājiem. Vēlamo reakciju, parasti smiekli, kad tas nenotiek joks esot "kritis plakana" vai "bombardēja". Tomēr, joki ir citiem mērķiem un funkcijām, kas kopīga komēdija / humora / satīras kopumā.

Vecākais lielbritānijas joks ir 100 gadus vecs.

Nesen ir konstatēts, ka dokumentu, ko sauc Philogelos (Smiekli Lover), dod mums ieskatu seno humoru. Uzrakstīts grieķu valodā ar Hierocles un Philagrius, tas datumus, lai trešā vai ceturtā gadsimta AD, un ir daži 260 jokiem. Ņemot vērā humora no mūsu pašu kultūru, nesen kā 19.gs. reizēm ir grūti izprotams mums šodien, humors ir pārsteidzoši pazīstams. Tie bija dažādi stereotipi, izklaidīgs profesors, einuhs, un cilvēki ar trūces vai slikta elpa bija favorītiem. Par jokiem partijas spēlē uz ideju par nezinot, kas rakstzīmes:


Bārddzinis, kails vīrietis un prom domājošiem profesors doties ceļojumā kopā. Tām ir nometnes nakti, tā nolemj veikt pagriezienus skatīties bagāžu. Kad tas ir frizētava, savukārt, viņš kļūst garlaicīgi, tāpēc uzjautrina sevi, skūšanās vadītājs profesors. Kad profesors ir pamodies, viņa maiņā, viņš jūtas viņa galvas, un saka: "Stulbums ir tas, ka bārddziņa? Viņš ir pamodies kails vīrietis, nevis mani."

D: D:

Marvin Minsky liecina, ka smiekli ir īpaša funkcija, kas saistīti ar cilvēka smadzenēm. Pēc viņa domām joki un smiekli ir mehānisms, kā smadzeņu mācīties muļķības. Šī iemesla dēļ, viņš apgalvo, joki parasti nav tik smieklīgi, kad jūs dzirdat tos atkārtoti.

Kāpēc joki ir tikai smieklīgi pirmo reizi viņi ir teicis: ja tie ir teicis modelis jau ir tur, tāpēc nevar būt ne jaunus savienojumus, un tā nav smiekli.
Kāpēc joki ir komplicētāks un bieži atkārtotā, kas izveidota: atkārtošana nosaka iepazinušies modeli smadzenēs. Kopēja metode, ko izmanto joki ir pateikt gandrīz tāds pats stāsts divas reizes un pēc tam piegādāt perforators līnijas trešo reizi ir izstāstījis. Pirmie divi tellings ir stāsts izraisīt iepazinušies modeli smadzenēs, tādējādi gruntējuma smadzeņu perforators līnija.
Kāpēc joki bieži vien paļaujas uz stereotipiem izmantot stereotips saites iepazinušies paredzamo rīcību, tādējādi ietaupot laiku set-up.
Smiekli, kas paredzēti cilvēku reakcija uz jokiem, ir veselīgi ar mēru, izmanto vēdera muskuļus un izlaidumi endorphins, dabisks "justies labi" ķimikālijas smadzenēs.

Kur jums ir bijušas smieklu lēkmes? Man lielveikalā spicē pie veikala sportland D:

Smieklu lēkmes izplatās ātri!!!

Smieklu lēkmes palīdz veselībai un stiprina zobus! D


6 16 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.vikipēdija.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Izmežģiju smadzenes, mēģinot salasīt un izprast kārtējo googles tulkojumu.. emotion

5 1 atbildēt

Epic, epic , epic faillll!

4 2 atbildēt

doesnt make any sense xD

0 1 atbildēt

holly google, yu no translate correct? emotion

0 1 atbildēt