local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds vīrietis steidzīgi vēlas pārdot mazlietotu lidaparātu9

362 0

Steidzīgi pārdodu mazlietotu lidaparātu ar tikko svaigi izietu tehnisko apskati. Lidaparāts, kā redzams attēlā, ir koši zilā krāsā. Lidaparāts lec ļoti labi, kad iedarbina, tad puspagasts norīb, un parasti visādi sīkie kā no zila gaisa nokrīt un sāk brīnīties un fotogrāfēt/filmēt.

Lidaparāts daudz degvielu nepatērē, apēd no Rojas līdz Talsiem kādus 1500 litrus, bet, ja grib aizlidot līdz Ķīvīškrogam, tad drošības pēc vajadzētu paņemt līdzi mazo 5 litru degvielas kanniņu ar 95 benzīnu, ja nu nepietiek degvielas.

Diemžēl lidaparātam ir viens ļoti liels mīnuss - paceļoties augstāk pa 10 metriem, sāk čarkstēt European hit radio, kas var ļoti apgrūtināt lidošanu, un vēl viens mazs mīnusiņš - atrodoties gaisā, reizēm sāk niķoties augšējais propelleris, reizēm tas vienkārši apstājas. Tādos gadījumos vajag vienkārši atvērt logu un ar roku mēģināt iegriezt propelleri līdz brīdim, kad tas sāk darboties.

Sīkāk pa telefonu. Cena varētu būt 2350 eiro, vai arī varu atdot pret pusdienām Ķīvīškrogā, bet tad es gribēšu tā kā nākas - salātiņus, otro, saldo un padzērienu.

362 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Garastāvoklis ir augšā!

13 0 atbildēt

 emotion  emotion Lieliski.

11 0 atbildēt
Lol
5 1 atbildēt

Atliek pameklet augstaku kalneli (lai ilgak ripo)un  aiziet !

3 0 atbildēt

Teh-skate ir???  

2 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Uz Talsu tolmetu

0 0 atbildēt