local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izsaukt eskorta smaku.3

105 1

Nu tad, Jums ik pa laiciņam nāk pirdieni, nav svarīgi ''klusie'' vai ''skaļie''. Pirdiens arī Jūs mēdz smīdināt, gan savs ,gan citu. Es, piemēram, kaitinu savu draudzeni piržot viņai blakus. Bet problēma ar piršanu ir tāda, ka tas notiek tikai tad, kad tas notiek, Tev tas ir jāgaida...Var arī cītīgi to gaidīt, mēģinot pirdienu izspiest ārā, bet tas var beigties mazāk jautri, kā sākumā ir gribēts(hujova ja skolā sanāk nopļūtīties).

Ir dzirdēts, ka var iemācīties pirst arī pēc savas gribas. Nu šitas jau pavertu plašākas iepējas pamest kādu joku sev izdevīgā brīdī, kā arī man regulārāk nopirsties blakus meitenei :D Mani pa to viņa sit, bet tieši tas man patīk..Ja Jums pietiek pacietības, var pat iemācīties kontrolēt pirdiena ilgumu un skaļumu. Piržot pēc savas gribas nav arī tā nenovērtējami neizturamā skunksa mammas smaka, par ko jūsu draugi jutīsies mazliet atviegloti. Šeit ir labākais palīgs pirdien mākslas apgūšanā, tikai ievērotiet to, ka jebkuram skilam vajag patrennēties.Man ari būs laikam jāpamēģina.

1. Daboniet spilvenu un mīkstu virsmu

2. Ieguļaties ar savu ausi spilvenā, tā lai galva būtu sāniski.(uz kreiso ausi)

3. Paceļiet savu pakaļu gaisā, tā lai ceļi būtu pēc iespējas tuvāk galvai. Tas atbrīvo anālo atveri.

4. Kad būsiet pietiekami atbrīvojušies, vajadzētu just dīvainu sensāciju, proti, to kā pa zarnām staigā gaiss.

5. Tad spied ārā to gaisu aka pirdiens.

VAI arī tā,kā video, bet tas netrenēs pirdiena pielietošanu .

Panākumu atslēga nav tikai atslābināšanās, Jums jāatrod veids kā dabūt gaisu savā taisnajā zarnā. Jātrennē arī vēdera muskuļi, jo kad sasprindziniet tos, tad saspirngst arī pakaļas muskultūra. Kad sasprindziniet vedera muskuļus atbrivotiet tos, un tad atkal atkārtojiet. Turpini to darīt, un Tu jutīsi, kā pakaļā sakrājas gaiss, no sākuma iespējams būs maz, bet skills ar laiku augs. Pēc laiciņa Tu jav būsi spējīgs izlaist vairākus soļus, līdz nebūs vairs jālocās pa grīdu. Tad tu būsi īsts pirdējs.



105 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

ja visi šo iemācīsies tad mēs visi mirsim emotion

9 0 atbildēt

nu jebal , izlaot virsrakstu smejos 5 min  emotion

labs  emotion

4 0 atbildēt

ak dievs tas čalis tik smieklīgs :D:D:D

4 0 atbildēt