local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ir dirst, kad suns skatās?226

3824 163

Kā ir dirst kad suns skatās? Nekad nebiju par to aizdomājies, bet pēdējā laikā ir sanācis.

Kad atrodos viens pats mājās vienmēr diršu pie plaši atvērtām durvīm , tā, ka tas liek man sajusties visu varenajam. Tas izraisa arī tādu plašuma sajūtu un jūtos mazliet komfortablāk. Diršot nekad nelasu kādu avīzi vai žurnālu, jo tas šķiet novērš domas no procesa, tā ka var aizsēdēties, ka sūdi piekalst pie dirsas. Bet kad draudzene mājās tad gan jāpiever durvis, lai neizbiedētu viņu ar skaļajiem pirdieniem.

Tad draudzene nopirka sīku suni, jo tas tagad ir modē staigāt ar dekoratīvu pango pigmeju sev padusē, kas ir žurkas lielumā, ja nu ne mazāks( nesaprotu, kāpēc nevar nopirkt normālu suni), kas to vien dara kvekšķ un dirš kur pagadās. Tā gribās to krupi nolaist podā, tā, ka tas aizrijas ar saviem paša sūdiem.

Atkal bija pienākusi svētā reize, kad atrados viens pats mājās un biju nobriedis iet atvieglināties. Kā jau parsti durvis tika plaši atvērtas, tā ka platāk vairs nebija iespējams, bikses līdz grīdai novilktas. Tā kā diršana nav māksla, tāpēc neko lieku neizdomāju, lai neizskatītos labāk. Kad biju jau procesa pusceļā, priekšā nostājās mazais žurkas purna kvekšķis. Tas sastinga un lūkojās man acīs. Likās, ka starp mums bija izveidojusies saikne, tā, kas tas saprastu ko es daru un jūtu, un mēs viens otrā ieskatījāmies tā kā mednieks, kas ejot pa mežu satiek lāci aci pret aci. Mēs vērojām viens otru un likās it kā visā pasaulē bija iestājies klusums, bet tad pēkšņi atskanēja „Plukšķ”, tas bija sūda klucis, kas iekrita podā, tā, ka ūdens lāses noglāstīja manu dibenu, bet mazais kvekšķis iekunkstējoties aizskrēja prom. Uzmetās uzreiz tādā neērta sajūta, tāpēc aizvēru durvis. Kopš tās reizēs, kad dzirdu kvekšķi tuvojamies vienmēr pieveru durvis, vai to ieslēdzu istabā, lai labāk skatās televizoru. Nevar pat normāli padirst pats savā mājā, kad aiz stūra uzglūn kāds krancis.

3824 163 226 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 226

0/2000

Dažreiz sunim prātiņa ir vairāk nekā saimniekam! 

9 0 atbildēt
pudelbirstes lieluma tepikjdirsejs emotion
7 0 atbildēt

Un kā tad ar seksu? Netraucē žurkucis? emotion

7 0 atbildēt
Tas nav suns, taa ir zhurka uz steroiidiem.
7 1 atbildēt

Ko tu pīpē???? emotion

Bet raksts tiešām labs un smieklīgs!!!!emotion

6 0 atbildēt

Nu nez,šis nav no taviem labākajiem rakstiem,īsti nebija kur pasmieties.

8 2 atbildēt

AIZRAUJOŠĀ DAIĻDARBA  AUTORAM

 

zini.. kadu pus gadu nebiju spokos iegājusi, kādreiz raksti tiešām bija daudzmaz sakarīgi, vertīgi un interesanti. atveru skokus un jau pirmajā lapā man acu priekšā uzpeld šis masterpiece. Es nezinu what the fucking bananas es to sūdu atvēru, bet ceru, ka tava draudzene šo nedabūs izlasīt. tagad tas BULLSHIT ko tikko izlasīju, rodas viens jautājums - ARE YOU ALLRIGHT MATE? OR JUST FUCKED UP? vai tiešām pasaule iet uz idiokrātijas līmeni? emotion es saprotu ka idiotiem pieder pasaule, stulbums ir bezgalīgs, un vienmēr būs arī citi idioti kas tikai par to uzgavilēs, tomēr ir jānovelk arī sev dažas robežas attiecībā uz savas "netradicionālās, jaunās mākslas izpausmēm" sabiedrībā kopumā. 

P.S Nu nē, pasmieties jau var. Žēl, ka tikai par tavu stulbumu.  Pat plusu ieliku, esi pelnījis.

Visu cieņu.

6 1 atbildēt

''Bet kad draudzene mājās tad gan jāpiever durvis, lai neizbiedētu viņu ar skaļajiem pirdieniem.''emotion 

6 1 atbildēt

 Nevar pat normāli padirst pats savā mājā, kad aiz stūra uzglūn kāds krancis.emotion

5 0 atbildēt

emotion kas tas par mēslu - ir nu gan no kā nosmieties!

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Man neskauž, bet rakstīt šitādus sūdus lai tik dabūtu uzmanību ir debīli...

attention whore.

4 0 atbildēt

kapec mums tas butu jazin? :D

4 0 atbildēt

Vulgāra pieskaņa.

4 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt

Fāk augstākās sklases romāns! Es gar zemi...         emotion

4 0 atbildēt

es protams negribu izklausīties pēc maitas gabala, bet ja uz maniim skatiitos tāds sīks parazīts kamēr es dirstu es iespertu Bet tā vāji lai tikai aizskrien prom :D

3 0 atbildēt

Labi kad nedirs uz balkona vai pa logu, kad esi viens majas!

3 0 atbildēt
Nu ***** kaa noreecos.. emotion XD
3 0 atbildēt

Vēl stūlbāku rakstu nevarēji izdomāt?!!!

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »