local-stats-pixel fb-conv-api

Izteicienu pērles no citiem portāliem...9

89 0

Nespēju nepadalīties, jau ilgi šis krājas.



Nevajag pat plašo krievzemi, tepat LV dīvainīšu pietiek. Tas nav ne no pusaudžu žurnāliem, ne citām bērnu izklaidēm, ne arī izdomāts/nosapņots. No pieaugušu sieviešu mutēm (pirkstiem) nācis. (copy-paste no diskusijām, tikai dažiem garumzīmes saliktas) Apkopojums no kādās domubiedru grupas, kur kādreiz padomus prasīja mammas.. (lai Dievs nogrābstās.. dažām, manuprāt, bērnus tuvumā nevajadzētu laist..) Dēļ daudziem no šiem izteicieniem un jautājumiem, ir bijis jātīra ar kafiju apspļauts monitors.



Iespējams, kāda šeit esoša lietotāja atpazīs sevi.. ja tā - piedodiet - ir lietas, ko nevar laist nebūtībā...



(uzmanību - attēlam nepievērsiet uzmanību!)





- "Man kā psihaloha mazmeitai.........."



- "Kaunuma kalngals"



Saruna, kurā kāds nevar iebraukt daudzajos jautājumos.. jeb tā gadās, ja runā par vairākām lietām vienlaicīgi... -"Kā Tu viņu atnes mājās no veikala, ja viņa nav iepakojumā?"

-"Ko pārnesu majās? Dēlu?"



- Diskusija par to vai vīrieši mēdz čurāt sēdus un vai tiešām pietiek ar nokratīšanu vien: "Mājās un ciemos, kad pieejams papīrs, mes apslaukamies. Jo man patik, ka man vīrs to dara un gribu, lai mans dēls tā darītu gan higiēnas ziņā, gan arī otrai pusītei patīkami."



- "Ja bēbim nepatīk, ka slauka ar dvieli, tad nožāvē ar fēnu."



- "Palīdziet, kā pārmācīt vīru ja viņš pakaļu virtuves izlietnē mazgā?"



-Jautājums - "jūs tiešām katru dienu apenes maināt?"



- "Kad pēc mineta ir izmežģīts žoklis, tad palīdzēs čuru kompreses." (Iekšēji vai ārēji?)



- "No nevēlamas grūtniecības var izvairīties skalojot maksti ar citrona sulu. Neatšķaidītu." (hmm.. varbūt darbojas, kādu laiku, domāju, ka noteikti seksu negribēsies... ja tas vispār vēl būs iespējams.. varbūt uzreiz kādu skābi maucam iekšā?)



- "Palīgā, bērns visu laiku knupi spļauj ārā, apnicis skraidīt pie viņa, varbūt piesiet pie galvas?"



- "Bija tampons un tad bija sekss. Bet neatceros vai tamponu izņēmu. Ko darīt?"



- "Viens no universāliem mazgāšanas līdzekļiem ir LOC, kuram piemīt arī dezinficējošas īpašības. Tas ir pilnīgi drošs bērniem. Es saviem puikām to pat pievienoju vannas putu vietā, jo mazākais mēdz ūdeni no vannas iestrebt."



- Grūtniece - "man ārsts teica, ka ja iesnu laikā elpo caur muti, tad bērnam skābeklis trūkst" ( Parādiet man šo ārstu...)



- "Manam bērnam jau 3mēneši, kādēļ viņš vēl nesēž, nerāpo un staigāt negrib?"



- "Man bērns, iespējams,sadzēries kaut kādas tabletes- kur dabūt instrukciju šīm tabletēm?" (kādām tabletēm? viņa pat nezināja, kādas tabletes.. tā vietā, lai dotos uz slimnīcu, ir laiks sēdēt pie kompja...)



- "Mans vīrs skatās porno, bet mums ticība to neļauj. Ko darīt?"



- "Taisu vīram minetu, ienāk bērns istabā. - "mamma, ko Tu tur ņammā? ""



- "Mēs plānojām bērnu jau 13 gadu vecumā. Pilnīgi apzināti."



- Sievietes dzimumorgānu bilde tuvplānā, apakšā jautājums -"lūdzu paskatieties, kas man tur karājas? Vai tas ir bīstami? Man kauns iet pie ārsta! " (Nopietni? Kauns iet pie ārsta, bet nav kauns ielikt bildi grupā, kur 10000 lietotāji, turklāt profils nav anonīms???)



Diskusija - "Palīgā, man panna deg"



Ak.. šis vēl nav viss, bet pagaidām pietiks emotion

89 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Ooo, diskusija par tabletēm.. emotion Komentāru sadaļa tur spridzināja. Par LOC runājot - pirms 10 gadiem, kad biju tuvu atūdeņošanās stadijai, kaimiņš, kurš izplatīja visu to figņu, ieteica maniem vecākiem atjaukt to LOC ar ūdeni un dot man, lai apstādinātu vemšanu. Pilnīgā izmisumā mani vecāki pat pamēģināja, uz slimnīcu tāpat nācās braukt. Dzert nevajadzētu, bet indīgs arī nav, ja nu gadās iestrēbt sagadīšanās pēc. emotionD
2 0 atbildēt

Un brīnās, ka nākamā paaudze tādi dunduki izauguši.  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

psihslohs

0 0 atbildēt

Man ar savulaik bija draudzene kura lietoja citrona sulu vai atšķaidītu etiķi pēc seksa... stāvoklī nepalika, tad jau laikam palīdz P.S. gan man gan viņai ir bērni tā ka neauglīgi neesam emotion  

0 0 atbildēt

"Manam bērnam jau 3mēneši, kādēļ viņš vēl nesēž, nerāpo un staigāt negrib..

Pilnīgi normals jautājums, bernam 3 mēnešu vecumā jau vajadzētu sēdēt, un arī mēģināt rāpot .. staigat gan vel ne... 

Bet, labi, bija jautri.. 

0 4 atbildēt