local-stats-pixel fb-conv-api

Īsa un viegla recepte, kā atgriezties PSRS15

394 6

Ja nu kādam dzīve mūsdienās šķiet par grūtu, vajag iesēsties laika mašīnā un ceļot uz pagātni. Vismaz 30 gadus senu pagātni, jo tad, kā runā, dzīve esot bijusi vienkārši lieliska. Labi, laika mašīnā mums nesanāks iesēsties, bet sociālo eksperimentu pēc zemāk minētas receptes nebūs grūti veikt. Jo nekādus papildu līdzekļus tas neprasīs, drīzāk otrādi - pat ietaupīsiet. Recepti ieteicams pielietot vismaz pāris reizes gadā, gadījumā, ja ir radušās kādas nesaprotamas vēlmes.

Receptes autors ir Alberts Tolokoņņikovs, kurš to publicēja Facebook. Tas ir tik ģeniāli un vienkārši, ka noteikti ir jāizlasa.

394 6 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nu doktoreni nemaz tā nevarēja dabūt un par kapeiciņu ierindas padomietis pat sapnot nevarēja.

24 1 atbildēt

Recepte perfekta! Pat nav jābrauc 100km aiz Maskavas.

Vēl var ieteikt dzīvot komunalkā ar mazpazīstamiem cilvēkiem no plašās padomijas, kur jāsadzīvo ar alkoholiķiem, Afganistānas karu pārdzīvojušiem uz visu gataviem veterāniem un tikpat neapmierinātām tantēm, viņu bērniem, utt.

Saulainie padomijas gadi bija tad, kad šiem "faniem" tā bija viņu jaunība/bērnība.

14 0 atbildēt

Ja grib atgriezties PSRS, tad vajag aizbraukt uz kādu no Rīgas mikrorajoniem!

12 0 atbildēt

Man vecāki PSRS laikos uzcēla māju, vasarnīcu un Moskviču nopirka. Bija grūti, toties nācās grozīties lai tiktu pie deficīta preces. 

11 0 atbildēt

Zobārstiem anestēzija bija - toties urbis bija ar kāju darbināms, protams ne visur..

8 0 atbildēt

Cik esmu novērojis, tie, kuri bija trūcīgi PSRS laikā, ir trūcīgi arī tagad, tie,kuri tolaik labi dzīvoja, dzīvo labi arī tagad. Bija daudz labu lietu PSRS laikā, arī šodien nav slikti, galvenais, nezaudēt dzīves prieku un kaujas sparu!

8 0 atbildēt

Štrunts par PSRS! Tā jau sen ir pagātne.

Esmu pārliecināts, ka par 2019 gadu Latvjā arī pēc kāda laika varēs ieņirgt! emotion

7 0 atbildēt

Varēji jau pateikt kur nopērkama produkcija kam ir PSRS Gost. Tagad dzenoties pēc lētākām izmaksām vis ir tā ķimizēts un tik lēti saražots ka piens glāzē neskābst pat ja nostāv dienas 3. Bet cik atceros bērnībā rīta izslaukums jau vakarā sāka ieskābt. Doktordesa un pārējās desas sastāv no mehāniski atdalītas gaļas un hrez zin ko klāt vesela Mendeļējav ķīmija klāt. Kausēto sieriņu gan sen neesmu ēdis, bet sieru pērku Lietuvā jo tam daudz maz laba kvalitāte. Zēl man ir Grey Volfa kam nācās piedzīvot kājminamo urbi. Es atceros tīri modernu ar elektromotoru. Novakaīnu ko izmantoja anestēzijai saucām pa jokam par svēto ūdeni.

6 0 atbildēt

Diezgan muļķīga "recepte".

11 7 atbildēt

laiki iet,cilveki mainaas.....vakar nospraaga jaguarxj7.atvainojiet ,nu ir man taads.staaveeju un domaaju,na*uja man mashiina,ja es vinju nevaru sataisiit.....te bija uzdirsiens par zhiguli....beerni,ejiet maacities lai pec tam nebuutu jaaraud.

4 0 atbildēt

Kurpēm vienmēr vajag būt izmirkušām.

Kā izskatās, kādam te ir neizžāvējami izmirkušas smadzenes.

7 6 atbildēt