local-stats-pixel fb-conv-api

Ilgi neatrastais...0

4 0

Nesen biju uzracis tekstus ko biju rakstijis loti sen. Cik sen jus prasat? Man tagad ir 26. Viss ir originals, neko neesmu labojis. sorrrrrry garumzimes neprotu likt! Tagad!

Kad braucat ar autobusu un jums sāk kasīties acs, vai jūs domājat par to ka kasot aci jūs to varat izbakstīt.

MihMan

22.01.2010.

Es jau mēnesi braucu ar autobusu nekompostrējot biļeti. Es iesēžos un turu E-talonu rokā. Tiklīdz kontroleris ieāk es novelku e-talonu blakus tam aparātiņam un GATAVS.

Un te ir pāris ieteikumi kurus varētu izmantot kontrolieri, lai ķertu tādus kā es. Apmāciet „bomžus” kontrolieru darbam. Viņi ienāk un neviens pat neojautīs ka viņi ir kontrolieri. Vai arī pasakiet transporta vadītājam, lai tas izslēdz aparātiņus tilkīdz ierauga kontrolierus. Tad tādi kā es nevarēsim nokompostrēt biļetes un mums uzliks sodu.

Un vēl viena lieta par e-taloniem. Agrāk mums vajadzēja kompostrēt biļeti. Tu ieliec biļeti aparātā un biļetē uztaisa caurumuņus. Kā lai tagad to darbību sauc? Novilkšana. Novilkt var bikses vai zeķes. Nevar novilkt biļeti.

Daudzi cilvēki sapņo. Viņi sapņo par visu. Sapņo par labāku māju, par labāku dzīvi par to, lai viņiem vairāk maksātu darbā. Par to ko viņi darītu ja viņiem būtu lielāka alga, māja vai dzīvoklis. Bet savus sapņus viņi nosapņo tā, lai beigās ar viņiem viss būtu kārtībā. Viņi nesapņo par to ka viņi dabūs baigo laimestu un viņus pēc divām dienām iesēdinās cietumā par to ko viņi nekad naU darījuši vai arī viņu notrieks autobuss. Viņi nedomā par sliktāko kas var notikt ar viņiem kad viņi dabūs to ko gribēja. Viņi neiedomājas kas ar viņiem varētu notikt. Un tad kad viņi dabūn to ko gribēja ar viņiem notiek kaut kas savāds, ko viņi nevar paskaidrot. Viņiem apnīk bagātība, lielā māja vai dzīvoklis. Viņi to protams neatzīst, bet tā tas ir. Viņiem rodas jaunas problēmas ko viņi neprot atrisināt un vienīgais ko viņi grib ir atgriesties iepriekšējā dzīves veidā, kur bija problēmas kuras viņi māk tās atrisināt. Bet atpakaļ ceļa naU. Ja viņi tur atgriezīsies tad pavilks aiz sevīm vēl lielākas problēmas kuras viņi vēl joprojām nemāk atrisināt. Tas viss nozīmē to ka cilvēki nezina ko viņi grib.

MihMan

22.01.2010.

Lezbietes! Man patīk lezbietes! Man patīk lezbietes, jo viņās ar sevi dara trakas lietas. Tas ir, ja skatoties no vienas puses. No otras, man nepatīk lezbietes. Man tas nepatīk, jo kā saka „ļaunums parada ļaunumu” un lielākā daļa cilvēku uzskata ka „mīlēt” vajag tikai pretējo dzimumu. Un es tam pekrītu. No vienas puses. Man nepatīk lezbietes, jo viņas aizņem pārējās sievietes! No otras puses esmu par gejiem!!! Jo vairāk geju jo varāk man sievietes. Bet no lezbietēm man patīk tas ko viņas dara viena ar otru. Ja tu redzi kā divas vecenes skūpstās, pirmais kas tev ienāk prātā (protams ja tu esi vecis) ir „ko gan viņas dara kad naU publikas priekšā?” Kad tu redzi gejus sūcamies tu saproti ka tas ir TIZLI. Tas ir pretīgi un nepieņemami. Kā var viens džeks sūkties ar citu džeku? Tas ir nenormāli. Bet kad vesenes to dara tad tas ir baigi labi. Vai esat kādreiz aizdomāies ko tādā pašā situācijā domā sievietes? Man kursa biedrene pateica ka ja viņa redz divus džekus sūcamies tad viņai tas liekas seksīgi. Bet mans kursa biedrs teica ka sievietēm naU tā pat kā puišiem. Es sapratu viņa domu ka puišiem patīk lezbietes, vecenēm nepatīk geji. UN KĀ VIŅŠ TO VAR ZINĀT JA VIŅŠ NAu VECENE!!! No kurienes viņš to dabūja. Es pikrītu tam ka ja pasaulē vienam dzimumam patīk otrs tad otrādi arī otrajam vajadzētu patikt pirmais.

Karo4 poh. Es rakstot šito te kas augšā sapratu ka latviešu valodā ir pārāk maz vārdu emocijām. Nejau tā ka viņu ir maz bet viņu ir nepietiekami. Nevar uzrakstīt kaut ko tādu tā lai ja kāds to izlasītu saprastu to nopietni. MAZ VĀRDU EMOCIJU IZPAUŠANAI! Ja šito pašu uzrakstītu angļu valdā (amerikāņu angļu) tad šis rakst būtu gan interesans gan smieklīgs gan..... bļa es gribu mīzt. Karo4 ja jums šitas nepatika.... Jūsu problēma!!!

MihMan

19.12.2009.

“Kasās deguns, būs dzeršana”. Nehuja. To cilvēki izdomāja kā atmazku. “BĻA, man deguns kasās. Nu tad šodien vajadzēs dzert. Nejau es to izdomāju. Tā vienkārši ir tāda kā tradīcija un tradīcijas vajag piekopt.” Nedirs, labi? Ja gribi iedzert, tā arī pasaki. NaU vajadzības izdomāt tizlas artunas.

MihMan

07.01.2010.

Dievs ir maita. Viņš aizsūtīja savu dēlu uz zemi, lai tas izpirktu cilvēku grēkus. KĀ TĒVS VAR KAUT KO TĀDU IZDARĪT AR SAVU DĒLU. Par tādām lietām šeit uz zemes dievu ieliktu cietumā uz pāris gadiņiem, kur zeki viņam paskaidrotu kar ir labi un kas ir slikt.

MihMan

07.01.2010.

Ja gribat piedzīvojumus, nododiet savu spermu spermbankā. Gan jau pēc kādiem 20 gadiem pie jūsu durvīm klauvēs kāds sīkais un tas izrādīsies jūsu bērns, un jums vajadzēs to noslēpt no savas sievas. Lūdzu saņemiet savu piedzīvojumu.

MihMan

20.01.2010.

4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000