local-stats-pixel

Ierēcu!!!19

29 2
Kāda trīsgadīga bērna vecāki no ASV bija sašutuši pēc tam, kad veikals atteicies uz jubilejas kūkas uzrakstīt gaviļnieka vārdu, kuru vecāki nodēvējuši par Ādolfu Hitleru, vēsta Daily Telegraph.
35 gadus vecais Hīts Kempbels un viņa desmit gadus jaunākā sieva Debora lielveikalā vēlējās nopirkt kūku, uz kuras būtu rakstīts "Daudz laimes dzimšanas dienā, Ādolf Hitler!" Veikala darbinieki uzskatīja, ka lūgums ir nepiedienīgas un atteicās pagatavot kūku trīsgadīgajam Ādolfam. Veikala darbinieki ģimenei piedāvājuši kūku ar brīvu vietu, kur viņi paši varētu izveidot savu uzrakstu, bet ģimenei šis variants nav šķitis piemērots. Jāpiebilst, ka Kempbeliem ir arī divas meitas, no kurām vienas vārds ir Džoislīna Ariana Neišana Kempbela (angliski arī Aryan Nation, kas nozīmē āriešu nāciju), bet otras - Honsilīna Hinlera Dženija Kempbela. Turklāt veikals dzimšanas dienas torti atteicās pagatavot arī Hitlera māsai - "āriešu nācijai", kurai februārī paliks divi gadiņi. "ShopRite nevar izgatavot kūku pat mūsu trīsgadīgajam dēlam. Tas ir skumji. Tie ir tikai vārdi. Jā, viņi [nacisti] bija slikti cilvēki. Bet mani bērni ir mazi. Viņi neizaugs tādi paši," sacīja Kempbela no Ņūdžersijas štata. Turpretī Barijs Morisons - organizācijas, kas aizstāv ebreju tiesības un iestājas pret viņu nepatiesu apmelošanu, direktors - nepiekrīt, ka Ādolfs Hitlers ir "tikai vārds" bērnam. "Ar tādiem pat panākumiem viņi varētu bērnam kaklā uzkārt plāksnīti ar uzrakstu "fanātiķis, rasists, agresors"," viņš sacījis. Jāpiebilst, ka īstie Hitlera pēcnācēji patiešām dzīvo ASV. Trīs Hitlera brāļadēli savstarpēji vienojušies neradīt pēcnācējus, tādā veidā pārtraucot fīrera dzimtas turpināšanos. Tajā pat laikā daži grupējumi un atsevišķas personas godina bijušo Reihstāga galvu Hitleru visdažādākajos veidos. Piemēram, Vācijā kāds vīrietis Hitlera vārdā nosaucis savu suni, tomēr tas viņam maksāja piecus mēnešus cietumā, jo viņš policistu klātbūtnē demonstrēja suņa spējas pacelt ķepu atbildē uz nacistisko "Hitlera sveicienu".
29 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000
uzreiz nak prata citats no filmas: A:esi uzmanigs B:mans otrais vards ir uzmaniba, ienistu savus vecakus par to ;D
5 0 atbildēt
Tiem bērniem paredzama spoža nākotne.
5 0 atbildēt
nu tie vecāki nav normāli... ! bērniem dzīvi bojā, lai paši sev nomaina tādu vārdu.. pfff
4 0 atbildēt
Hitler, salutē virsniekam :DDD
4 0 atbildēt
Tas pa to suni labs!!!
4 0 atbildēt
anonīmais, tu esi nožēlojams... :D
3 0 atbildēt
hāh, ja man vecāki ieliktu tādu vāru, protams, ja es būtu zēns :D es manliekas viņus tiešām novāktu :D :D :D
3 0 atbildēt
jā, bērniem būs viegla dzīve
3 0 atbildēt
eevilpony jaa par suni ar baigi patika :D :D
3 0 atbildēt
Tīršķirnes idiotisms.
3 1 atbildēt
omg ;D
2 0 atbildēt
nu vispār es ironizeju.. ;)
1 0 atbildēt
uiui anonimais pa rasismu izpausanu soda bargi.
1 0 atbildēt
deelj vaarda nevajadzeetu citiem shitaa dziivi bojaat :(
2 1 atbildēt
man taadu duksiiti ! ;)
0 0 atbildēt
Nu isteniba taisniba....Tur tak vecakiem jabut idiotiem iedodot bernam tadu vardu...tak dzive tas psc ir...darba tik normlai nevares...skola....psc mazajam pacanam dzivi ta cakaret!
0 0 atbildēt
:)
0 0 atbildēt
Ļoti labs un jauks vārds.
0 1 atbildēt
Heil, Hitler. Melnādainajiem mēsliem nāvi!
2 5 atbildēt