local-stats-pixel fb-conv-api

Full house un spalvainas krūtis38

1055 60

Kādu vakaru, kad tika tusēts pa klubiem un tika baudīta dzīve, pie bāra letes tika pamanītas divas skaistas dvīņu māsas, brunetes ar žilbinošu smaidu un ar kuplām krūtīm, kā tikko izkāpušas no FHM vāka, ka prasījās uzlikt uz viņas krūtīm savas rokas. Neko darīt, esmu klāt un jau uzsākta saruna. Vārds pa vārdam un jau visi saprotamies lieliski, jau tiek ar aliņu rokās organizēta numuru apmaiņa, kas tiek arī veiksmīgi noslēgta ar saskandināšanu.

Laikam ejot un rīta gaismai jau austot, klubs jau taisās ciet, bet mums nemaz nebija pa prātam beigt šo lieliski pavadīto vakaru, tāpēc māsas piedāvāja braukt pie viņām, iedzert, kaut kādu dārgo viskiju, ko saņēmušas uz dzimšanas dienu. Sacīts darīts man nav divreiz, ko tādu jāpiedāvā no meiteņu puses. Pēc piecpadsmit minūšu brauciena ar taksi esam klāt vēl kluba atmosfēras iedvesmoti tā steidzamies, ka taksistam gandrīz tika aizmirsts samaksāt.

Dzīvoklī dzerot viskiju, kas patiešām bija savas cenas atbilstoši garšīgs, meitenes izdomāja uzspēlēt pokeru uz izģērbšanos. Tā esot viņu mīļākā ballīšu spēle, bet es neko vēl labāku šajā situācija nevarēju iedomāties ar seksīgām meitenēm uzspēlēt un sacīju: „Lai notiek”. Spēles noteikumi pavisam vienkārši, stiprākās kombinācijas īpašniekam jāizvēlas, kuram jānovelk kāds drēbes gabals. Partija pēc partijas, drēbēm kļūstot ar vien mazāk, kad beidzot viena māsa vilka nost jau savu topiņu, paliekot tikai vien stringos un krūšturī. Esot var teikt viens pret divām seksīgām meitenēm, es biju palicis apakšbiksēs un kājā bija viena zeķe. Bet doma bija tik nākamo partiju uzvarēt un likt vilkt tik to krūšturi. Izdalot kārtis rokās man iedalījās QQ, likās kā liktenis divas kuces rokās un divas pretī. Smaidam uz turoties sejas es gaidīju, kad izdalīs flopu. Flops lielisks KKQ, full house. Jutu, ka uzvara ir mana neatkarīgi no abām nākamām kārtīm. „Jess”, pielekdams kājās un nomezdams kārtis uz galda es nobļāvu. „Velc tik nost to savu krūšturi”, smaidot es noteicu. Un lūk, šis gaidītais brīdis beidzot ir klāt. Viņas māsa lēnām atpogāja viņai krūšturi, ko lēnām ar graciozām kustībām viņa noslidināja nost no krūtīm. Manas acis izbolījās, jo pirmo reizi es redzēju sievieti ar spalvainām krūtīm. Es klusībā noteicu: „WTF”. Tad domās ierausās domas, kas tad viņām tur pa kušķi apakšā ir, savācu ātri drēbes un izskrēju ārā no dzīvokļa. Paģezdā velkot bikses tik atkāroju, „Ar full house mērkaķi vinnēju”.

1055 60 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

vareji vaxaciju uztaisit :D

3 1 atbildēt

Tew lkm sanāca fail bet  meitenes naw vainīgas pie tā kā izskatās;)

1 0 atbildēt

žēl tās dvīnes :D

1 0 atbildēt

citeeju:„Ar full house mērkaķi vinnēju”

episki..emotion

1 0 atbildēt

LOL ''Ar Full House'' Mērkaķi vinnēju   emotion baig jasmejas bija  emotion

1 0 atbildēt

jēga staigāt pa klubiem, ja ir spoki.lv

0 0 atbildēt

Varbuut veelak palasiishu!!!

1 1 atbildēt

Stāstiņš gana labs!!!

1 1 atbildēt

hahahhaaa! :D fake vai ne fake bet nu par to tekstu Ar full house mērkaķi vinnēju es tā sāku rēkt! :D

0 0 atbildēt

lolemotion

0 0 atbildēt

Kur nokopēji?

0 0 atbildēt

Bļed , neiet runa par to, ka viņš mačo vai tas bija viņš , vai arī nē. Galvenais jau stāsts

0 0 atbildēt

dumji tu izdariji - katrā no mums savs trūkums!emotion

0 0 atbildēt

divas kuces rokās un divas pretīm emotion

0 1 atbildēt

tada realitaate pastaav. arii es ko lidziigu esmu redzeejis. kuski gluzi nee, bet daudz garu spalvu ap kruuts galu, tas tiesaam reaali sabiedee, un vinjai bija tikai 19 gadi. tad kas buus peec veel 10 gadiem, iespejams kuski.

7 30 atbildēt