local-stats-pixel fb-conv-api

Feili ar kuriem esmu saskāries ;D10

28 9

Gribu padalīties ar saviem un draugu izgāšanās stāstiņiem. Ceru, ka patiks. emotion

Senāk kad es biju ļoti maziņš man nācās iet pie dakteriem nodot analīzes vai kko tādā garā. Man brāļi bija samācijuši lamāties. Man ārste jau gatavoja špricīti, paņēma spirtu un sāka smērēt plecu. Es viņai pateicu "Fu 'bļe kā smird, kas tas par sūdu" Daktere tik pasmējās un turpināja darbu. Nākošās bija kaku analīzes :D Vajadzēja tikai uztriepi vai kko tamlīdzīgu. Kad ārste man vilka nost bikses es netīšām pateicu" Nu mauk, es tak teicu nelīst" :D Tāda nu bija mana bērnība :D:D

Tagad kad esmu paaudzies arī ir diezgan izgāšanos. Vienreiz gāju ārā no veikala. Tur ir divas stiklas durvis. Vienmēr abas bija vaļā. Tikai šoreiz dīivainu sakritību pēc vienas bija ciet. Un es kā gāju, tā ar muti pa stiklu:D Tas bija diezgan sāpīgi jo es gāju ātrā solī.

Šovasar Rīgā ar brāli bijām iepirkties. Es jau uzreiz pie šūziem gāju. Tajā veikalā vēl bija baigās atlaides. Līdz 80% Paņēmu šūzus un gāju uz kasi. Samaksāju. OK, viss sapirkts, ejam ārā. Eju cauri detektoram. Nopīkst!. Es pie sevis nodomāju" Kurš idiots te zog?" :D Bet izrādījās, ka pārdevēja nav noņēmusi vienu pīkstuli no kurpes. Labi, ka man bija čeks! Citādāk nauda kā dirsā. Visi apsargi runāja pa krieviski, kā vienmēr. ZB. Kko tur nomurmināja par kasi. Tad man tās huiņas noņēma un viss beidzās labi.

Ar draugiem gājām uz veikalu pēc picām. Paņēmām picas, ejam uz kasi. Vienam draugam kabatā bija telefons. Viņam kkas tur nospiedās un nofočējās netīšām. Un kad fočē viņam ir tāda skaņa kā atspere TRRR! Tad kkas pa visu veikalu nobļāvās"Kuram te sacēlās?" :D:D Draugs nedaudz nosarka un mēs nereāli rēcām. Tajā pašā dienā viņu gandrīz nobrauca mašīna.

Vienreiz kādā nometnē mēs spēlējām futbolu. Man galvā bija cepure. Viens baigi uzspēra pa bumbu un es pagadījos bumbai ceļā. Bumba man trāpija tieši pa muti. Man uzreiz aizlidoja cepure. Kādas 10s biju atslēdzies. Kad atspirgu ieraudziju cepuri 5m attālumā. Visiem bija pohui:D:D Tur netālu sēdēja draugi, tad es pie viņiem aizgāju un rēcu pats par sevi emotion

Ceru, ka patika :) Šie vēl nav visi. Citu dienu uztaisīšu arī otro daļu.

28 9 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Tavas cerības nepiepildījās, un netaisi lūdzu 2 daļu!!!

2 0 atbildēt

kad taisīsi 2. daļu tad saliec bildītes ;) tā ir interesantāk lasīt :)

2 0 atbildēt

Pārāķ labi, lai b uuuuuuuuuuuuuuutu patiesiba.

2 1 atbildēt

Varēji uzrakstīt normālu virsrakstu ;)

0 0 atbildēt

Takš bildītes varēji pievienot! :(

3 6 atbildēt