local-stats-pixel

Drīzumā uz netik lielajiem ekrāniem12

25 3
„Trešais grauds”
Žanrs: asa sižeta šausmu trilleris.
Filma iesākas it kā pavisam mierīgi. Pulkstenis rāda divas minūtes pāri 22. Trīs draugi Janka, Peķka un Jurka ir tikko iznākuši no veikala, labi sagatavojušies gaidāmajai naktij. Taču, kad pulkstenis nosit pusnakti, draugi atklāj, ka dzerts ir pārāk sparīgi un viss jau ir izbeidzies. Sākas mežonīga cīņa par izdzīvošanu. Draugi ir spiesti darīt neizprotamas lietas: ielauzties noliktavās, mēģināt piekukuļot pārdevēju un pat nogalināt bezpajumtnieku 0,7 dēļ. Līz 8 rītā izturēs tikai viens no viņiem.

„Ekspresis Cēsis-Vecpiebalga”
Žanrs: piedzīvojumu filma.
Vēlā vakara stundā no Cēsīm atiet ekspresis „Cēsis-Vecpiebalga”. Tajā iekāpj arī piežūpojuma meklētājs Indiana Žora ar veselu „Cēsu alus” kasti. Ekspresī viņš satiek kādu sievieti, kas lūdz lai viņu izglābj, un ja tas tiks darīt Žora galapunktā saņemtu vēl vienu kasti ar alu, šajā gadījumā vietējo „Piebalgas alu”. Taču Žora vēl nezināja, ka viņam būs jācīnās gan ar izslāpušajiem alkoholiķiem, gan ar viņu izmisušajām sievām un citiem tik pat interesantiem varoņiem, bet beigu beigās ar pašu „Zaļo Pūķi”.
Uz šīs filmas pamata taps arī piedzīvojumu datorspēle, kas būs pieejama XBOX 360, PS3 un PC.

„Svešais šņabis”
Žanrs: šausmu filma.
Kādā provinces bārā, kārtējā alkohola pieveduma laikā starp visiem ierastajiem dzērieniem ir ieklīdusi, kāda šņabja pudele, kas nekad nav pievesta šim bāram. Bārmenis neko ļaunu nenojauzdams to liek plaukā aiz bāra letes, kā visu pārējo. Pēkšņi ar šo šņabi aizrijas visi, kas to dzēruši izņemot Igoru. Bārmenis ir noraizējies arī par Igora dzīvību, bet viņi kopā tomēr cenšas atrisināt šo lietu. Arvien vairāk cilvēki mirst no šī svešā šņabja, līdz pēkšņi svešā šņabja pudele nokrīt no plaukta un uzkrīt uz galvas bārmenim, kas tur pat gāja bojā. Nu Igoram šī lieta ir jāizmeklē vienam, bet vai viņš izdzīvos? „Viskijs – „Plēsoņa””
Žanrs: trilleris.
Vairāk kā 200 gadu, alkohola rūpnīca „Regīna” ražoja labāko viskiju visā valstī. Iegrimusi parādos „Regīna” bankrotē, taču savā pēdējā pastāvēšanas dienā tika uzražots pēdējais viskija „Plēsoņa” metiens ar 20 pudelēm. Visas šīs pudeles nonāca kolekcionāru rokās, kur , protams, ātri tās nozaga veci dzērāji, bet viena pudele piederēja „Regīnas” bijušajam īpašniekam, multimiljardierim un jaunajam krievam Stasikam. Tai pat laikā dzerāji izveido slepenu pagrīdes organizāciju lai atgūtu pēdējo „Plēsoņa” pudeli. Sākas mežonīgs ceļojums apkārt pasaulei un cīņa par pudeli.

„Svešais pret Plēsoņu”, jeb „Šņabis pret viskiju”
Žanrs: nenosakāms
Pēc vairāku gadu klusuma, alkohola rūpnīcā „Regīna” atkal tiek ražots alkohols. To pārpirka kompānija „Svešais šņabis”. Taču noliktavās vēljoprojām mētājās 200 „Plēsoņas” pudeles. Tad, kad līdzās viskijam tiek novietots šņabis, sākas īsta cīņa, tiek nogalināti vairāki gruzčiki. Kā arī notiek vairākas citas neizskaidrojamas lietas. Tikai filmas beigās skatītāji radīs atbildi uz jautājumu: kura dzērāja murgi tie bija?
„Kvadrāts”
Žanrs: šausmu filma (jā, atkal!).
Pēc šņabja pudeles iztukšošanas zvana Genādija telefons, un kāds saka, ka viņš mirs pēc septiņām dienām. Tā arī notiek, taču, ja genādijs būtu vienīgais. Ātri vien izmirst 80% (normāls šņabis) Preiļu iedzīvotāju.Tiri piri beigās visi atstiepj kātus un nav, kas izmeklē šo briesmīgo notikumu. Vot tā. :(
25 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
nu vienkārši piebeidzaemotion emotion emotion beigās uzzinās kura dzērāja murgi tie bija
2 0 atbildēt
1) Ja pats izdomāji, cepuri nost! 2) Kur kāda komēdija, drāma vai animācijas filma? 3) Ja uztaisīsi treilerus, tad vispār būsi pirmais puika pagastā! 4) Sheep, tici man, lasīt ir forši! :D
2 0 atbildēt
Labs emotion
2 0 atbildēt
Svešais šņabis OMG xD
2 0 atbildēt
tas tapa smagā alkohola reibumā
1 0 atbildēt
Vareji kautkadus video ari ielikt...
0 0 atbildēt
:D
0 0 atbildēt
XD XD XD Shitiem Oskaru uzreiz :D
0 0 atbildēt
noreecos :D
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
aiii jaalasa nekaa forsa...
1 2 atbildēt