local-stats-pixel fb-conv-api

Daži vagoni ar grafiti!4

10 0

Pēterītis jautā klasesbiedrenei: - Anniņ, vai es varu tevi izmantot kā sievieti?
- Ārprāts, Pēterīt, tu gan esi samaitāts! -
Samaitāta varbūt esi tu, bet man bumba ieripoja sieviešu tualetē.

Jaunais krievs ierodas Šveices bankā: - Veči, iedodiet man 100 dolāru lielu kredītu uz gadu.
- Lūdzu, trīs procenti gadā un nepieciešama ķīla. - Nav problēmu. Pie durvīm stāv G klases mersis, lūk, atslēgas. Jaunais krievs saņem naudu, atstāj mašīnu un aiziet.
Pēc viena gada, tā pati banka. - Veči, saņemiet 103 dolārus un atdodiet mašīnu!
Viņam, protams, atdod auto, atdod atslēgas un jautā: - Tā jau nav mūsu darīšana, bet kāpēc jums tas bija vajadzīgs? - Vai jūs zināt vēl kādu vietu, kur par trīs dolāriem var gadu turēt automašīnu apsargājamā stāvvietā?

 

Ievadlekcijā RTU profesors stāsta: - Sākumā es jums paskaidrošu, kas ir inženieris. Un tā, iedomājieties rūpnīcu, kur katru dienu atved auto cisternu ar spirtu tehniskajām vajadzībām. Rūpnīcā stāv milzīga cisterna, kurā salej spirtu. Pie cisternas sēž saimniecības pārzine, kura izsniedz spirtu stingri pēc noteikumiem un ražošanas norādījumiem. Spirtu viņa izlej pa krānu cisternas galā. Vakarā spirta atlikums pa to pašu krānu tiek izliets un nodots noliktavā. Uzdodu jautājumu: kā nozagt no rūpnīcas spirtu? Apstulbušie studenti sāk izvirzīt variantus, bet nekur tālu netiek. Profesors turpina: - Un tagad seko atbilde – inženieri cisternā ievietoja spaini. Rezultātā spainis tika piepildīts no rīta, kad pielēja pilnu cisternu, bet vakarā, pēc spirta noliešanas, spainis tika izvilkts no cisternas un izdzerts. Un tagad sāksim mācīties par inženieriem...

10 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

8. Vislabāk patīk

0 0 atbildēt

tik labi :))

0 0 atbildēt

skaisti :)

0 0 atbildēt

Inžinieri labi :D

0 0 atbildēt