local-stats-pixel fb-conv-api

Darbs ne darbs, bet kādam tas jādara.8

14 2
Šoreiz uztaisīšu mazu pārrakstīšanu no sev mīļa žurnāla.

Šis raksts vērtēs tualetes papīru kvalitāti.


1. Serla
Pirmais, kas uzreiz duras acī, ir tualetes papīra krāsa- tā ir dzeltena. Neizskatās jau īpaši higēniski, kā tas ir gadijumā ar balto papīru. Ja kādreiz esi mēģinājis mīkstos un dārgos papīrus, tad šo droši vien nāksies norakstīt uzreiz, jo svešķermeņa pieskāriens dibenam neliek svētlaimē pasmaidīt. Būtībā papīrs atbilst vidējam standartam un, ja tev vairs nav laika domāt par izcili mīkstu dibena slaucīšanu, ir droši ņemams ciet.
Slāņi: 2
Izturība **
Cena/ruļli Ls 0,64/4
Kopvērtējums: ***

2. Kleenex

Viens vienīgs zemeņu lauks- zemenes uz papīra, uz iepakojuma, un gaisā arī virmo sintētisku zemeņu aromāts. Izturīgs papīrs, kurš dara to, kas tam ir jādara, un ražotāji klientu noturēšanas nolūkos izveidojuši savu impēriju mājaslapā www.kleenex.com. Tur tu varēsi izpaust savu radošo talantu un reizē ar emocijām, ko radīs ražotāja izstrādājumi. Esi drošs, ka sieviešu dzimuma pārstāves novērtēs, ja uz nagliņas būs uzsprausts zemeņu papīrs.
Slāņi: 2
Izturība: ****
Cena/Ruļli 0.80/4
Kopvērtējums ****


3. Zewa

Ja gribi tualetes papīru, kas nekļūdīgi iztīra pilnīgi visu, tad šis ir īstais. Tikai padomā vai esi gatavs izdot naudu par komfortu un, protams, zīmolu. Pasākumu sadārdzina atsevišķos slāņos iestrādātie ornamenti, kas drīz vien apniks, ja pie rokas nebūs, kas lasāms, kamēr gaidi ierodamies brūno lāci.Rozā krēsas tonētās strēmeles noteikti izmantos, ja gribēsi atstāt pozitīvu iespaidu uz topošo sievasmāti, kurai šķitīs, ka dēls dzīvo kārtīgi un tīrīgi.
Slāņi:4
Izturība ****
Cena/ruļli 0.75/2
Kopvērtējums *****


4. Regina

Uz iepakojuma un papīra attēlotas margrietiņas liek domāt, ka tūlīt visa māja pipildīsies ar puķu aromātu. Realitātē to gan nepiedzīvojām, jo vienīgais, kas atgādina par aromātu, ir tikko atvērts iepakojums un tualetes papīra strēmeles piegrūšana pie deguna. Melno (brūno) darbu toaletes papīrs paveic sekmīgi, vienīgie iebildumi varētu rasties par puķu zīmējumiem, jo nevilšus prātā nāk vecmāmuļa, kurai šis ornaments piestāvētu, pat ļoti labi.
Slāņi: 2
Izturība ***
Cena/ruļli 0.99/4
Kopvērtējums ****

5. Lotus

Četri ruļļi kopā ar iepakojumu ir salīdzinoši smagi- droši vien tāpēc, ka izlietots daudz ceulozes, gatavojot labāko un mīkstāko produktu. Izturība gan nav tik liela, kā varētu spriest pēc cenas, toties papīrs ir elastīgs un pielāgojas vajadzīgajām formām liegi un ar maiguma piesitienu. Nesmaržo! Iepakojumu labāk turēt visiem redzamā vietā, lai ciemiņi saprot, ka nauda tev nav problēma. FHM gan nav gatavs maksāt pusotru latu par četriem karaliskiem papīra ruļļiem.
Slāņi:3
Izturība: ****
Cena/ruļļi 1.49/4
Kopvētējums ****

6. Grite

Ja vajag vienkārši noslaucīt dibenu, nevis parādīt savu statusu sabiedrībā ar labāko papīriem, tad šei tev nāk palīgā lietuviešu pelēkais papīrelis. Labāk to jau laicīgi izmantot dubūltās devās, regulējot biezumu. Atplēšot iepakojumu, nāksies zaudēt lielu daļu no izmantojamā materiāla, jo biezā iepakojuma papīra un līmes simbioze laika gaitā ir darijusi savu. Ražotājiem: labāk būtu izmantojuši mazāk līmes un uz tā rēķina samazinājuši ruļļa cenu. Tomēr kaut kā jau papīrs tiek galā ar savu netīro darbiņu.
Slāņi:2
Izturība**
Cena/ruļļi 0.10/1
Kopvērtējums***


7. Soft&Easy

Izskats ir maldinošs. Papīrs gan izskatās glīts un kvalitatīvs un dārgs ( priecē, ka pēdējais apgalvojums nav patiess), taču slaukot pēcpusi, labāk uzreiz ņem dubultdevu šī izstrādājuma. Ja uz poda nav ko palasīt, tad droši ņem rokās "Soft & Easy"iepakojumu, jo uz tā atrodamie brīnumi liks pasmaidīt. Piemēram, iepakojumam piemīt žņaudzējčūskas īpašibas, un vārds "tualete", ražotājprāt rakstās "toalete". Nu slauki un smejies, slauki un smejies! Smarža toties spēcīga un daudzmaz nomāc to, ko eisi sastrādājis.
Slāņi 2
Izturība *
Cena/ruļļi 0.64/4
Kopvērtējums**

p.s cenas atšķirās, jo autors to rakstīja treknajos gados.

Sekos 2 daļa brūnā darba darbarīka aizvietotāji.
14 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.fhm.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
man tirgus papirs, gana labs!@
6 0 atbildēt
LOTUSAM NAV KOPVERTEEJUMS :OOO
5 0 atbildēt
nu jā.. bet nu- jega.?
5 1 atbildēt
4 0 atbildēt
labs raksts :D
3 0 atbildēt
noteikti + :)
3 0 atbildēt
interesants pētījums :D
3 0 atbildēt
Starpcitu Eiropa, precizak Austrijas dazok kempingos tualetes papira vieta stav dusina ar ko pec padarita darba attiecigo vietu nomazgat , es biju laimiga, ka kabata muzdien ir Zewa softis salvetas, jo ko tadu izmeginat man isti negribejas
1 0 atbildēt