local-stats-pixel fb-conv-api

Braucēju kategorijas50

432 9

Ikvienam no mums ir gadījies ļōōōōti lēni braukt aiz kāda, vai brīnīties par tiem kas vienkārši aizšaujas garām. Lai vai kā, te ir viena ļoti maza daļa no kategorijām, tāpēc gribos negribot, nāksies veidot vēl daļas emotion

432 9 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Kurā kategorijā ietilpst tie, kas tā steidzas, ka obligāti jāpielien priekšā, tā ka man jāmet pa ķīļiem, lai izvairītos no sadursmes, un pēc tam viņi velkas, kā uz nāvi notiesātie vilktos uz karātavām?

19 0 atbildēt

Es esmu no izpalīdzīgo neskrējēju sugas.

 Kāds man var pateikt,kāpēc  citi šoferi ieraugot BMW par visām varēm cenšas viņo nodzīt?  Pārvietojos ar e30 m.emotion  

7 0 atbildēt

Nu bet com'on mēs visi kuriem ir tiesības vai kādreiz ir mācījies braukt pie auto stūres esam bijuši mācībnieki.

8 1 atbildēt

tos,kas velkās pa ceļa vidu uz 90 ārpus apdzīvotām vietām vai 45-50 apdzīvotā vietā pa kreiso malējo joslu, vajadzētu nelaist  pie stūres..

6 0 atbildēt

Ne visi mācībnieki ( izņemot auto skolu auto) brauc lēni utt. ;)

Izpalīdzīgie ir forši, pats arī izpalīdzu, jo zinu ka daudzas reizes noder ka pamirkšķina ar uguņiem vai ielaiž joslā(vienmēr ar avārijas gaismām parādu paldies) Respekt viņiem!

 

4 0 atbildēt
Daudzi komentētāji nudien nesaprot to, ka raksts ir kā joks..
3 0 atbildēt

Nolāpītie mācībnieki

un mūsu jaukais autors jau piedzima rokās ar stūri, jo nekad mūžā nav mācījies braukt. tas notika tik dabiski, piedzima ar šūmahera gēniem, kas lika auto vadīt perfekti ar aizvērtām acīm...

Neciešu cilvēkus, kas domā, kas visu laiku čīkst vai neciena mācībniekus!!!

Visi ir kkad mācījušies un visi ir pielaiduši kļūdas, mācībnieki arī mācās, un brauc 90% daudz labāk, pareizāk, kā 2 gadu un lielāka stāža autovadītāji, jo viņi vai nu vinkārši negrib, vai nezin kā pareizi jābrauc (man ir galvenais ceļš, man nav jārāda pagrieziens, kaut arī griežoz nost).

tiešām tirliņi, kas tik čakarē satiksmi, un ne jau mierīgie mācībnieki, kas mācās pareizi braukt, bet čīkstošie un stresojošie šoferi ar STĀŽU, jo redz nekad nav mācījušies braukt. emotion emotion

2 0 atbildēt

Mīnuss par lielo uzdirsienu bmw.

2 1 atbildēt

Esmu izpalīdzīgā...emotion

1 0 atbildēt
Mans Tētis ir izpalīdzīgais
2 1 atbildēt

liec mieru bmw, tie audisti ir 3x stulbāki, jo domā ka viņa b4 ir pats ātrākais auto. Dirst pa bmw ir tāds audi fanu sevis mierināšanas pasākums. Visas mašīnas ir vienādas stūre, švilpe, sēdeklis... atšķiras braucēji....

Gaidu mīnusus no audi faniem.... tavs b4 smird...

4 3 atbildēt
Es ir izpalīdzīgais... patīk, ja par to pasaka paldies ar avarijas gaismam ... jsuka sajūta.
0 0 atbildēt

Es piederu pie izpalīdzīgā emotion

0 0 atbildēt

Es esmu vidusmēra braucējs.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Macibnieki vispār nanananananana
0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

Reāli es mācos braukt ar mašīnu, labi, noteikumus vēl nezinu, bet mācos, un uz 50 jau nu tiešam neapdzivotas vietās nevvelkos!Tur uz 70-90km/h. Cita lieta ir pilsēta, jo esmu no laukiem, un tur nu tiešam labi ka pilseta ir ar mazu satiksmi, jo velkos uz 30km/h!

0 0 atbildēt

P.S. 1x eksperimenta pēc paprovēju braukt visu ceļu uz 40, NU tā jau nav braukšana, mans uzskats, ka ātrumu vajadzētu palielināt uz 60 pilsētā, ārpus 110. 

0 0 atbildēt