local-stats-pixel fb-conv-api

Blondīnes NAV stulbas.16

38 1

Beidzot Jūs uzzināsiet patiesību, kāpēc blondīnes tiek uzskatītas par stulbām! Tāpēc, ka viņas ir GUDRĀKAS par visiem pārējiem. Piemērs - katram inteliģentam cilvēkam ir gadījies nokļūt stulbā situācijā, kad viņš ir pateicis kaut ko tiešām gudru, bet pārējie ir bijuši pārāk stulbi, lai to saprastu un sākuši par viņu smieties!  Arī Galilejs tika uzskatīts par prātu izkūkojušu diletantu, kad teica, ka Zeme nav Visuma centrs! Patiesībā viņam par to tika uzlikts mājas arests uz mūžu, aizbildinoties ar to, ka ar savu apgalvojumu viņš centās viest šaubu ēnu Dieva visuvarenībā. Tāpat ir ar blondīnēm! Viņas ir pavisam citā līmenī un domā "virs" mums. Patiesībā pēc IQ statistikas datiem visstulbākie ir tieši melnmatainie cilvēki. (skat. 1., 2. att.)

Te pierādījums - dažas anekdotes par to, cik blondīnes ir gudras.


Kapec visas anekdotes par blondinem ir tik īsas? Acīmredzmi! Lai brunetes varētu tās atcerēties!

Blondīne un banka

Blondine ieiet Nujorkas bankā un prasa 5000$ kreditu priekš atvaļinājuma. Bankas klerks saka, ka nepieciesama kaut kads galvojums pret aizdevumu un blondine kleram iedod sava jauniņā Rollsroisa atslāgas. Auto ir noparkots iepretim bankai, visi papiri nokartoti, blondine aiziet un bankas klerks kopa ar bankas direktoru un parejiem darbiniekiem kartigi pasmejas par blondini, kura iekila 250.000$ vertu auto pret 5.000$ aiznemumu. Bankas darbinieks noparko auto bankas apsargajama garaza.
Pec divam nedelam blondine atgriezas, atmaksa 5.000$ un procentus, kas sastada 15.41$. BAnkas klerks saka:"Mes esam priecigi, ka jus esat musu klients un sis darijums ir idevies loti labs, tacu mes esam neizpratne. Mes uinajam, ka jus esat multimiljonare un nevaram saprasst prieks kam jums jaaiznemas $5.000? Blondine atbild: "Kur vel Nujorka es varu noparkot auto superdrosa stavvieta uz divam nedelam par $15.41?"

Blondine un jurists

Blondine un jurists tiek nosedinati lidmasina blakus. Jurists jauta vai blondine nevelas uzspelet jautru speli. Blondine nogurusa balsi pieklajigi noraida jurista piedavajumu, jo velas pagulet. Jurists neatkapjas un paskaidro speles noteikumus: "Es uzdodu jums jautajumu un ja jus atbildad pareizi, es iedodu jums $5 un otradi." Blondie atsaka un censas iemigt. Jurists pavisam iekarsis saka: "labi, ja Jus neatbidesiet uz manu jautajumu, Jus dodat man $5, bet ja es neatbildesu uz Jusejo, es dodu Jums $500!"
Tas piesaista blondines uzmanibu un vian piekrit. Jurists uzdod pirmo jautajumu: "Kads ir attalums no Zemes lidz Menesim?" Bondine nesaa ne varda, izvelk no sominas $5 banknoti un iedod to juristam. Blondines karta. Vina jauta: Kas iet kalna augsa ar trijam kajam, bet leja atgriezas ar cetram?"
Jurists, nesaprasana, izvelk savu laptopu izlozna visu i-netu, aizsuta e-mailus visiem saviem draugiem un kolegiem un tomer vinam neidodas atrisinat so miklu. Pec stundas vins pamodina blondini un atdod $500.Blondine pasaka paldies un pagriezas pret logu, lai vel paguletu. Jurists, kurs, protams, ir loti ieintrigets, pamodina blondini un protams jauta: "Nu un kada tad ir atbilde?!" Nesakot ne varda blondine izvelk no somas $5 un atdod tos juristam un dodas pie miera.

Blodine un auto.

Blondini aptur policists: "Jus parsniedzat atrumu. Ludzu Jusu vaditaja apliecibu!"
"Man nav. Ta man tika atnemta par brauksanu dzeruma."
"Skaidrs.. Tad dodiet Jusu auto registracijas apliecibu."
"Es nozagu so auto."
"Nozagat?"
"Ja, un nogalinaju tas ipasnieku. Vins ir bagaznieka."
Policists lenam atkapjas un izsauc papildspekus. Pec paris minutem blondines auto ielenc piecas policijas masinas.
Vecakais inspektors saka blondinei izkapt no auto, ko vina ari izdara: "Vai ir kada problema, policista kungs?" "Ja, ludu atveriet bagaznieku!" Blondine atver un tas ir tukss. "Vai sis ir Jusu auto, kunde?" "Ja." un iedod auto registracijas apliecibu. Policists, protams, ir dikti parsteigts un saka: "Viens no maniem padotajiem teica, ka Jums bnav dokumentu, ka sis auto ir zagts un Jus nogalinajat ta ipasnieku!" Uz ko blondine atbild: "Varu saderet, ka tas melis Jums pateica ari to, ka es parsniedzu atrumu!"

 

 

 

P.S.: Ceru, ka visi saprot, ka šis raksts nav jāuztver nopietni un es neuzskatu, ka cilvēku inteliģence mērāma pēc viņu matu krāsas. :)



38 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Tagad zināšu ka melnmates ir viss stulbakas :D

2 0 atbildēt

slinkums lasit :DDD

1 0 atbildēt

Visas parastas anekdotes par attapīgiem cilvēkiem, bet galvenajā vietā ielikta blondīne. TUPI! Nevienā anekdotē blondīne nav attēlota kā gudra, bet cik mēs zinam visas anekdotes ir balstītas uz kaut kādu patiesību ;DD

1 0 atbildēt

tb meln mates

0 0 atbildēt

Virsraksts visu izsaka :D

0 0 atbildēt

nelasi! Ieliec plusiņu! Baigi labas anekdotres! :D

 

atbildot uz MrGreen komentāru " slinkums lasit :DDD "  

0 0 atbildēt

hee esmu blonds emotion emotion

0 0 atbildēt

par to mašīnu nav taisnība- nesen pa bez tabu rādīja, kā konfiscētajai mašīnai ir iznests viss, kas bija vērtīgs..

0 0 atbildēt

Nu kā jau Latvijā. Tur ir par NY

atbildot uz Raacenis komentāru " par to mašīnu nav taisnība- nesen pa bez tabu... "  

0 0 atbildēt

Nevajag piekasīties sīkumiem. Kam negadās? Raksta pēdējo teikumu laikam neizlasīji? :D

atbildot uz šķelme komentāru " tā vien šķiet,ka arī rakstu ievietoja BONDīne... "  

0 0 atbildēt

atbildot uz Raacenis komentāru " par to mašīnu nav taisnība- nesen pa bez tabu... " tu laikam nesaprati tā mašīna nebija konfiscēta

0 0 atbildēt

Nē, nav ielikts vinek attapīgs cilv;eks! Šīs anekdotes ir attiecnāmas tieši uz gudrām blondīnēm, jo, katras anekdotes sākumā tu lasi un domā, cik stulbi tā blondīne rīkojas, bet pēc tam izrādās, ka tas bija gudri!

atbildot uz snigerchuxinjsh komentāru " Visas parastas anekdotes par attapīgiem cilvē... "  

0 0 atbildēt

bullshit!! :D :D

0 0 atbildēt

Pluss raksta autoram par ideju! Spriest par cilvēku pēc matu krāsa ir maigi izsakoties "tizli". Varbūt šis nebija tas labākais veids kā to parādīt, bet nu...

P.S. Te nav IQ novērojumu par cilvēkiem, kuriem nav matu!:) (tas tāds jociņš, nekā personīga)

0 0 atbildēt

a gaiši mati arī ir blondi? :D

0 0 atbildēt

savā ziņā labs raksts!

par to tev+

0 0 atbildēt