local-stats-pixel fb-conv-api

Atriebība ir salda - piedi*stā kaķa kastīte40

1301 18

Rīts sākās traģiski!! Es pamostoties sajutu pretīgu smaku. “Sūdi!!!”, es iesaucos un uzreiz skatījos zem segas vai neesmu iestādījis brūnos redīsus, jo atcerējos, ka sapņoju par zemes nogruvumiem, kas varētu izraisīt miegā apdiršanos. Par laimi viss bija kārtībā. Bet paskatījos pie kājām un tur bija sūdi, ko kaķis bija piedirsis. Tās nebija parastas sīkas spiras, ko varētu vienkārši nokratīt no palaga, bet tā bija totāla maizes zupa, kas atradās uz mana palaga un gaidīja, kad varēs tikt pasniegta. Mans resnais, spalvainais draņķa kaķis bija parūpējies par brokastīm gultā. Viss nebūtu tik traki, ja es pa miegam nebūtu tos sūdus ar kāju izvazājis pa visu palagu. Izskatatījās pēc kaut kādas sātana zīmes uz palaga, liekas ka mans kaķis mani pa nakti gribēja upurēt sūda dievam.

1301 18 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000
Kādam sestdienas rīts labi iesākās emotion
3 0 atbildēt
Nekad nebiju lasijis ko tik slimu .emotion PLUSSSS !
6 3 atbildēt
Akd pēdējos mēnešus nekas nav mani sasmīdinājis. Bomba!
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Guļot gultā un lasot rakstu ik pa laikam skaļi iesmējos! Atkal, lielisks raksts! Sūda Pūks!😁 Paldies!
1 0 atbildēt
Sūda sūdbambuļi emotion
1 0 atbildēt

+

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Neesmu jau ilgi tik ļoti smējusies😂😂
1 1 atbildēt

Dod vēl ! 

2 3 atbildēt
Sūda Pūks manās acīs visu dienu nerādījās, es sapratu, ka tas draņķis to ir izdarījis speciāli. Viņš varbūt izskatās pēc tāda stulba, resna dirsēja, bet viņš saprata ko dara. Manuprāt, tas bija tāpēc, ka es viņu vienu nakti izspēru no gultas, jo neizturēju viņu piršanu. Labākais!!! Ķer plusu!
4 7 atbildēt

Pāris minūtes atpakaļ vēl domāju, ka lielākie d**ba*ebi Latvijā ir FunFace un viņu fani, bet šis salīdzinājumā ir vismaz 3 galvas augstāk truluma skalā. 

Es, protams, esmu teicis, ka šeit ir sūdu bedre, bet es to nebiju domājis burtiski. Tas ir, līdz šim. Pie tam šis ir piektais labākais raksts šajā mēnesī. 

Stāsts par to, ka pieaudzis, vientuļš vīrs (paredzu, jo dzīvojot ar vecākiem vai kādu citu un izmetot šādu joku, viņš ātri attaptos laukā un tad jau nāktos dirst nevis kaķu kastītēs, bet maisiņos) piedirsa sava kaķa smilšu kastē. Tā nav anekdote vai kāds humoristisks atgadījums - tas ir vienkārši komēdijas zelts. Sūdains humors nav humors par sūdiem, bet gan humors veidots no sūdiem, kuri paši pa sevi nāk no sūda.

Ir smieklīgi joki un stāsti par sūdiem, ir, nenoliedzu, bet šis nav ne grama smieklīgs. Tā vietā samērā depresīvs, domājot par šo personāžu un visiem, kas sajūsmā par viņa stāstiņiem, kļūstu bēdīgs, jo šitādas pabiras ir mūsu sabiedrības sastāvdaļa.

5 9 atbildēt

vot dalbajobs,ja shis ir real tad vqru iedomaties kads  uuka esi un ka pi3 te is pec netiribas smird ,ej arsteji3s  emotion 

3 20 atbildēt