local-stats-pixel fb-conv-api

Anti Islāmistiem OBLIGĀTS!5

APROC CŪKU!

Šī ideja iesaka aprakt cūciņ'. Mums zināms, ka musulmaņiem aizliegts celt tempļus cūku piesārņotā vietā. Spānijā cilvēki noraka cūciņu vietā, kur bija paradzēta Islama tempļa celtniecība. Plānus musulmaņiem nācās atcelt, jo aktīvisti norokot cūku rūpīgi to safotografēja un bildes nodeva mediju rīcībā. Arī es - aicinu norakt mirušu cūciņu visās plānoto tempļu vietās - gadījumā, ja Islāmticīgajiem vēl nav pielecis - viņi ir vairumam nevēlami Latvijā. Kā arī, ja musulmaņi ieņem kādu ēku, kā viņi izdarīja ar kapellu Kanzasas štatā , - laipni iesaku rokturi aptīt ar bekonu - ja ar to nepietiek - brīva vieta iztēlei !

57 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Kundzīt, man liekas, ka tev ir pārāk liela paranoja. 

1 0 atbildēt

Interesanti kas notiktu ar musulmani ja viņu nodurtu ar uzasinātu cūkas kaulu?

1 0 atbildēt
Gg tā arīvajag.
0 0 atbildēt

Ak Dievs...

Kas lielaka dal LAtviesu ir tirlini, kads no jums kautko sajedz no islama, islams nav teroristu grupejus ta ir religija, kas pat ir balstita uz kristietibas, tikai vinu bibele ir korans, kas ir raktits pec kristus dzimsanas, tas neliek nevienu nogalinat un tada gara. vispar 21. gadsimta cilvekam vajdzetu but atlaujai pielugt ko vien vins grib. Un tad visi saks ar terroristiem un tada gara, tie nav islama pieludzijei, tie ir individuali, kas ir psihopati un nav viens islama ticigais kurs piekrit ka vajadzetu iet kadu uzspridzinat. Islams ir ticiba nevis terroristu grupejums.

Varetu iet vel talak kas ir terrorisms un to ka mus pasi latviesu Armijnieki ir ielidusi ISlama zemes un palidz istajiem terroristiem - Amerikaniem atnemt vinu zemi, un kur tad viniem iet? Ka jau teicu 21 gadsimtam jabut gadsimtam kura Tu vari ticet kam gribi, dzivot kur gribi, un stradat kur gribi. Amerikani uzbruk Islama zemem un sauc Islamistus par terroristiem, bet pasi nogalina nevainigus tas valsts iedzivotajus un tad vini piemin 9.11.2001 un saka ka islamisti ir terroristi, bet vini pasi ir nogalinajusi daudz vairak nevainigu cilveku.

0 6 atbildēt