local-stats-pixel

Anekdotes par Blondajiem grēkiem :D3

16 1

Puisis ar draudzeni blondīni devies makšķerēt. Pēc piecām minūtēm meitene jautā: – Dārgais, cik maksā tā sarkanā mantiņa? – Pludiņš? Kādus 30 santīmus. Kāpēc jautā? – Būšu tev parādā, manējais tikko nogrima!

Blondīne sūdzas draudzenei: – Man pazudis sunītis! – Ieliec avīzē sludinājumu, varbūt atradīsies. – Veltīgi! Suns taču neprot lasīt!

Blondīne un brunete staigā pa lielveikalu un sarunājas: – Klau, man ar apģērbu viss kārtībā? – Jā, protams. – Lūpu krāsa nav izsmērējusies? – Nē. Kāpēc jautā? – Nu, saproti, tas skaistais puisis visu laiku uz mani skatās… – Bet tas taču ir manekens!

Blondīne brauc automašinā no Venstpils uz Rīgu un, lai nebūtu garlaicīgi, ieslēdz radio! Radio saka: -Jūs klausāties “European Hit Radio”! Blondīne sašutumā: -Kā viņš to zin?

Runā blondīnes: – Es sev ausī vēl vienu caurumu izdūru! – Un kā? Vai tagad dzirdi labāk?

Kāpēc blondīne piena paku atver veikalā? Tāpēc ka uz tās rakstīts “atvērt šeit”.

Divas blondīnes dzīvo kopā. Viena no vannas istabas sauc: Atnes man lūdzu šampūnu! Otra: Kāpec? Vannas istaba taču ir pilna ar šampūniem. -Jā, bet te uz visiem rakstīts- sausiem matiem, bet es savējos jau saslapināju!

Blondīne lielveikalā stāv un domīgi pēta eskalatoru. – Ko viņa tur dara? – viens garāmgājējs jautā otram. – Skaita pakāpienus…

- Meitenīt, tūlīt jums veiksim IQ testu! – Kas ir IQ? – Paldies, tests ir pabeigts.

Blondīne apēda “Rafaello”, bet kauliņu saglabāja, lai pēc tam to iestādītu.

16 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Vairāk rakstus ar anekdotēm! emotion

1 0 atbildēt

Baigi reeciigi :D emotion

0 0 atbildēt