local-stats-pixel fb-conv-api

Amerika pret Krieviju25

204 13

Kas sekos? Vai mums jābaidās?

 

 

 

Notika mutiskais karš starp Ameriku un Krieviju,tas jau bija pašā virsotnē,kad abas valstis saprata,ka uzspridzinās visu pasauli,viņus ieskaitot. Tā nu kādu dienu,ilgi domājuši,viņi nolemj visu izlemt savādākā veidā - ar suņu cīņu. Abām valstīm tiek doti 5 gadi,lai uztrenēto labāko kaujas suni pasaulē,un tad kurš suns uzvarēs,tā valsts arī dominēs pār pasauli. Zaudētājiem vienkārši būs ar to jāsamierinās.

 

Krievi atrada niknāko dobermani un niknāko rotveileru,viņi tos baroja ar lielākajiem un ļaunākajiem Sibīrijas vilkiem. Viņi lietoja steroīdus un trenēja suņus bez apstājas,līdz beidzot tie abi radīja pasaulē ļaunāko,lielāko un niknāko suni pasaulē,kura būris bija gatavots no bieza titāna,citiem viņš vienkārši tika cauri. 

Kad pienāca kaujas diena,Amerikāņi uzradās ar dīvainu dzīvnieku. Tas bija milzu taksītis ar 9 kājām. Visi juta līdzi amerikāņiem,jo zināja,ka viņiem nav cerību uzvarēt krievus.

 

Kad abi būri tika atvērti,taksītis iznāca ārā,aptinās apkārt visam ringam un pilnībā aplenca krievu suni. Kad tas centās iekost taksītim,taksis mazliet pieliecām un nokoda krievu suni ar vienu kodienu,un norija to. 

 

Krievi pienāca pie amerikāņiem galīgā neizpratnē un teica " Mēs nesaprotam,kā tas varēja notikt? Šo suni 5 gadus trenēja un audzēja labākie audzētāji Krievijā,un tas bija pats ļaunākais suns visā pasaulē! " 

 

"Tas nav nekas īpašs,"Amerikāņi atbildēja, "Mūsu plastiskie ķirurgi 5 gadus mocījās,lai krokodilu pārvērstu par taksīti."

204 13 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

IN SOVIET RUSSIA dog trains you. :D

11 0 atbildēt

ok, bet kādēļ 9 kājas?

3 0 atbildēt

labs :D:D

1 0 atbildēt

Labs :D 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Giggliš

0 0 atbildēt

lazha ki-kaada ))) tas suns vareetu tevi apeest par shaadu raxtu !

0 0 atbildēt

:D labais :D

0 0 atbildēt

jeeli

0 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

jautri :D

0 0 atbildēt

labs+

0 0 atbildēt

:DDD

0 0 atbildēt

BLA pirmo reizi dzirdu

0 0 atbildēt

:D:D:D

0 0 atbildēt

 wtf emotion augšā vēl uzraksta - vai mums jābaidās emotion pisdjec

0 0 atbildēt

njaa :D:D

0 0 atbildēt

haha, nedzirdēts un labs aņuks :D

0 0 atbildēt

haha labs :D

0 0 atbildēt