local-stats-pixel fb-conv-api

3 Alfa Pick-Up rindiņas, lai šovasar copētu meitenes4

Pirms es ķeros pie pašām rindiņām, es tev iemācīšu, kā būt gludam, y'know, priekš dāmām. 😉

Pirmkārt, tev ir jāparāda savi muskuļi. Tāpēc tev vajadzēs extra mazu t-kreklu.

Dodies uz bērnu apģērbu sadaļu un atrodi mazāko kreklu, kādu vari atrast. Lai ielīstu šajā kreklā, tev tas drošvien prasīs pusotru stundu, un pircēji, iespējams, dos tev netīrus skatienus, kamēr atradīsies pielaikošanas telpās, taču tas ir nepieciešams, ja tu patiešām vēlies būt gluds. Dievs zina, ka tu esi bijis slinks ar saviem svara zāles apmeklējumiem, tāpēc tev sanāca uzaudzēt riepu ap vidukli un palielināt savu vīrieša-krūštura izmēru, tā vietā, lai uzliktu kvalitatīvu muskuļu masu uz saviem kauliem, tāpēc tev ir jāstrādā ar to mazo muskulatūru, kura tev ir.

Tālāk - tev vienkārši ir jāpārtrauc sieviete, kad viņa runā un jānoskaita šīs alfa pick-up rindiņas. Tomēr esi uzmanīgs ar šīm karstajām rindiņām, jo ar lielu varu nāk liela atbildība 😉

1. Rindiņa - šis ir labs “Icebreaker’s”. Tas ļaus meitenei saprast, ka esi jautrs, bet vari būt nopietns, kad tas ir nepieciešams. Un pie reizes viņu kārtīgi uzbudināsi, kā dinozauru netīrā grāmatu veikalā.

"Hey mazā, es meklēju nopietnas attiecības... ar tavām privātajām vietiņām."

2. Rindiņa - šī ir lieliska priekš vecākām sievietēm, kuras ir nobriedušas un zina, ko vēlas vīrietī. Un tā ir pašpārliecinātība, zaķīt. 😉

"Čau, mazulīt, kā būtu, ja tu nogrieztu man šķēli no sava dupsīša?"

3. Rindiņa - šo vienmēr ir jautri izmantot pludmalē vai, uz kādas nejaušas sievietes, kamēr pastaigājies ar suni.

"Sveika svešiniece! Vai tu, lūuudzu, nodarbosies ar mani ar seksu? Es izmisīgi vēlos, lai šī saruna noritētu veiksmīgi. Es nezinu, pie kā cita vērsties. Es jūtos tā, it kā mani draugi un tuvinieki būtu mani pametuši. Atstāts pārvietoties vienatnē šajā aukstājā, bezjūtīgājā pasaulē. Pilnīgas izolācijas spiediens noslogo manu dvēseli. Tu esi vienīgā, kas stāv starp mani un manu atpestīšanu. Tava vagīna, ir manas laimes atslēga"

Nu lūk, tas arī viss. Tagad tu vari doties un droši nocopēt sev kādu daiļavu. Tikai neaizmirsti lietot prezervatīvu. Nedod Dievs, tu uzsāktu intīmu kontaktu bez nejūtīgas lateksa barjeras, lai pasargātu sevi no skuķutīm, vai vēl briesmīgāk - romantiskām jūtām.

36 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

kā joks labs, relitātē nosarks un aizieskries prom ,labākajā gadījumā..

2 0 atbildēt

Kur tad palika Miks Ozoliņš ar savām gudrībām? 😄

0 0 atbildēt